Psikoloji lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde tamamladım. Öğrencilik dönemimde Cevher Psikoloji gibi çeşitli kurumlarda staj yaparak uygulama deneyimi kazandım. Ayrıca sınav hazırlık sürecindeki öğrenci gruplarıyla gönüllü olarak iki dönem çalışarak, ergenlerle iletişim ve motivasyon alanlarında deneyim edindim.
Mesleki gelişimime katkı sağlamak amacıyla, Bilişsel Davranışçı Terapi Derneği onaylı Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) eğitimini ve iki dönemlik süpervizyon sürecini tamamladım. Bunun yanında, lisans döneminde edindiğim test eğitimlerine ek olarak RCADS (Revised Children’s Anxiety and Depression Scale) uygulayıcı eğitimini de alarak çocuk ve ergenlerde duygu durum değerlendirmesi konusunda yetkinlik kazandım.
- Gelişim Bozuklukları
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Panik Atak
Çukurambar mah. 1480. Sokak No:2/A BesaKule A Blok Kat:10 D:37 ÇANKAYA/ANKARA, Çankaya, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
Çukurambar mah. 1480. Sokak No:2/A BesaKule A Blok Kat:10 D:37 ÇANKAYA/ANKARA, Ankara
Psikolog Özden Yalım
fa...
işini severek yapan benim seanslarımın ilk gününden itibaren dakikasına dikkat eden hiç bekletme durumu yaşatmayan bir psikolog
Sorunlarımdan bahsettiğimde her zaman beni anlama ve çözüm odaklı ilerleme konusunda özen gösterir ve daha önce bir çok psikoloğa gittim ama hiçbirisinden memnun kalmadım
Gittiklerimin arasında en anlayışlı en nazik ve bana önem vererek hareket eden ilk psikolog
• Psikolog Özden Yalım • Diğer •
d.....
Genç ama danışanlarının sorunlarıyla ilgilenen bir psikolog. Daha önce tecrübeli psikologlara gittim sorunumun üstüne eğilmemişlerdi. Kendisi sorunumun üstüne eğildi ve tanı koyabildi. Kronik motor tik bozukluğum varmış. Özellikle tanı konusunda kendisine gidebilirsiniz. İlaç istemiyorsanız davranışsal şematik tedavi gibi alternatif terapi yöntemlerinde de kendini geliştirmiş bir psikolog. Birtakım kişiler gibi şu ilacı al git demiyor. Kendisine gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
• Psikolog Özden Yalım • Randevu •
d.....
Özden hanımla çocukluk travmaları, depresyon ve sosyal kaygı üzerine çalıştık. Bana hissettirdiği güvenle terapi sürecimiz boyunca kendimi çekinmeden ifade edebilme konforunu sağladı. Terapide öğrendiğim bazı şeyleri uzun zaman geçmesine rağmen hala uygulayabiliyorum. Zor dönemlerimde psikolojik olarak desteğini çok hissettim. Sorduğu sorularla farkındalığımın artmasına ve bakış açımın değişmesine yardımcı oldu.
• Psikolog Özden Yalım • Diğer •
Özden Yalım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Özden Yalım, Psikoloji. Size Özden Yalım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Özden Yalım adresi nerede?Özden Yalım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar mah. 1480. Sokak No:2/A BesaKule A Blok Kat:10 D:37 ÇANKAYA/ANKARA Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Özden Yalım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Özden Yalım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Özden Yalım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Özden Yalım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Özden Yalım hangi dilleri konuşuyor?Özden Yalım ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Özden Yalım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Özden Yalım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Özden Yalım hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Özden Yalım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Özden Yalım hangi sigortaları kabul ediyor?Özden Yalım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.