Hakkımda
1967 yılında Ankara’da doğan Özlem Sanan Şenbay 1989 yılında A.Ü Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. A.Ü Eğitim Bilimleri...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi (Ankara, 1989)
- Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi (Ankara, 2004)
- EMDR Davranış Bilimleri Enstitüsü
Dakiklik
Alaka
Mekan
z....z
Ozlem Hanımla ilk görüşmemizde ben 17 yasında bir genç kızdım. Şimdi 35 yasında bir kadınım. Hayatımın zor dönemlerinde kendisiyle görüşmelerimiz oldu. Zorluklarda yalnız olmadigimi bana daima hissettirdi. Mesleğinin hakkını veren, dürüst, size iç pusulanıza bakmayı öğreten ender psikologlardandır.
g....a
Yaşadığım kayıplar sonucu gelecek ile ilgili endişelerim sebebiyle gitmeye karar verdim. Özlem Hoca yakınlığını, sakinliğini ve verdiği güven duygusunu hiç bir seansta esirgemedi. Yol katedeceğime beni inandırdı ve birlikte bu yolu katettik.
p....d
Özlem Hocam’a gitme sebebim, yaşadığım travmatik olayların günüme olan etkisiydi. Kendisiyle çok güzel bir yol haritası çizdik. Emdr uygulamasını uygun gördü, ve uyguladık. Güzel sonuçlar elde ettik
p....y
Özlem Hanım'a gitme sebebim bu pandemi döneminde kendimi kaybolmuş gibi hissetmem, aile içinde çok büyük anlaşmazlıkların baş göstermesi ve sonunda dayanamayacak noktaya gelmemdi. Özlem Hanım'ın kurduğu empati beni hayran bıraktı. Anlattıklarınızın ve sizin değerli olduğunu hissettirmesi benim için en önemli kriterdi. Her anlamda iyileşmiş, önümü görür hale geldim. Özlem Hanım'a sonsuz teşekkürler.
e....b
Hani her sey yolun da derken aslında olmadığını hissedersiniz.ya da çözemediğiniz bir sorunda sıkıntılı bir ruh haliniz olur.iste kendimi yeniden keşfetmemi sağlayan sorunlarımızı sabırla çizen canım doktorum. Iyiki varsın..iyiki.tesekkurker hayatıma kattiklarin icin
n....o
Özlem hanıma gelmeye buradaki yorumları okuyarak karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım. Kendisinin öncelikle danışanına ve işine saygısını görmek beni çok memnun etti. Özlem hanım sizin probleminize odaklanan, sizi detaylı bir şekilde analiz eden ve en önemlisi empati kurabilen bir insan. Sizi dikkatle dinlediğini ve konsantrasyonun yüksek olduğunu hissediyorsunuz. Kalıp cümleler kurmak yerine yaşanılan şeyleri kendi içinde değerlendirip çözüm sunmaya çalışıyor. Seans sonrası bazı şeyler üzerine düşünmenizi istiyor. Bütün bunlar işini hakkıyla veren bir psikoloğun göstergesiydi benim için. İhtiyaç duyduğunuzda arayabilirsiniz demesi ve aradığımda ilgilenmesi de benim için çok değerliydi. Bu zor anımda yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim Özlem hanım
a....i
Özlem hocam efsane bir insan, çok iyi analiz yapan ve nokta atışı yönlendiren bir uzman, kendisi ile karşılaştığım için çok mutluyum, Glia Merkezinde başladığımız seanslarımızdan çok şey öğrendim, sayesinde kendime doğru bir yolculuk yapma fırsatım oldu ki bu benim için çok kıymetli. Hem bir sanatçı olarak, hem de bir birey olarak pek çok sorunla nasıl baş etmem gerektiğini öğretti. Kendimle ilgili yepyeni bir bilgilerim ve vizyonum var. Canım hocam. Çok sevgi.
ö.....
Uzun zamandır psikoloğa gitmeyi düşünüyordum ama cesaret edemiyordum. Ve kime gideceğimi bilmiyordum. Özlem Hanım'ı Doktor Takvimi sayesinde keşfettim ve bugün 7.seansımız bitti. Kendimi daha iyi tanımamı, geçmişime şefkatle bakmamı ve olayları daha gerçekçi olarak analiz etmeme yardımcı oldu. Daha gidecek yolumuz var. Ama ben şimdiden kendimi 7 seans öncesine göre daha güçlü, daha mutlu ve geleceğe dair umutlu hissediyorum. Kendisine teşekkür ediyorum.
l.....
Bireysel terapi ve çift terapisi aldım Özlem hanim'dan. Gitmeden önce problemlerini belirlemistim. Tabi o çok daha iyi gözlem yapıp adım adım ilerlememi sağladı. Terapi sırasında farkettigim şeyler hala daha düşününce hayret ettiriyor .. Bu yüzden süreç kolay değil ama size öyle iyi eşlik edip iyi yönlendiriyor ki, yükünüz hafifliyor.Terapi süresince size bı faydası dokunması için uğraştığını çok net hissediyorsunuz.İyki varsınız:)
pi...k
Özlem hnm çok profesyonel, gençlerle iletişimi güçlü ,sıcak ve samimi bir uzman. Kızlarımın sınav stresi ve kaygı sorunları için görüşüyoruz şimdilik herşey olumlu ilerliyor. Gönül rahatlığı ile Özlem hnma gidebilirsiniz.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi (Ankara, 1989)
- Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi (Ankara, 2004)
- EMDR Davranış Bilimleri Enstitüsü
Deneyimler