Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Özel Levent Ege Polikliniği. Nisbetiye Cad. Nisbetiye Ap. No: 26. D-16. 1.Levent., İstanbul • Harita
Özel Levent Ege Polikliniği
Çukurambar Mahallesi 1480. Sokak No: 42 Besa Kule İş Merkezi B Blok, Ankara • Harita
Prof. Dr M. Ruşen Kapucu Muayenehanesi
Kültür Mahallesi, Barbur Apt, İsmet İnönü Blv. No:130, 33010, Mersin • Harita
Özel Fourme Clinic Doç. Dr. Eser YÜKSEL
Teşvikiye, Abdi İpekçi Cd. No:2,, İstanbul • Harita
Doç.Dr.Andaç AYKAN Muayenehanesi
Kılıçdede Mahallesi Kastamonu Sokak Borkonut İş Merkezi No : 6 / 56, Samsun • Harita
Halit Urgan Estetik
Fener mahallesi, Fener caddesi no:15/1 Beyaz Dünya İş Merkezi kat 2 no 35, Antalya • Harita
Helen Aesthetics
Odabaşı Mah. Atatürk Bulv. No: 146 İskenderun Yolu Üzeri 1. Kilometre, Antakya • Harita
Antakya Akademi Hastanesi
Saray Mahallesi Atatürk Caddesi Cemile Hanım Apt. Apt.No:56/5 Kat:3, Antalya • Harita
Selahaddin Aslan Muayenehanesi
Doktor Muayenehanesi
Kötekli Mevkii Marmaris Yol Kavşağı, Muğla • Harita
Özel Yücelen Hastanesi Muğla
A Life Hospital Sağlık Grubu
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaElvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut • Harita
A Life Hospital Sağlık Grubu
Prof. Dr. Ali Rıza Erçöçen
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir • Harita
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy