Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Kocasinan Merkez Mahallesi Karadeniz Cad. No:48, İstanbul • Harita
Bahçelievler Devlet Hastanesi
Harbiye Mahallesi Abdi ipekçi Caddesi Altın Sokak Ahmet Kara İş Hanı Kat:1 Nişantaşı, İstanbul • Harita
SUPERSLOW
Odunluk Mh. Akademi Cd. Zeno İş Merkezi Kat:1 A:2-3, Bursa • Harita
Op. Dr. Medine R. Kantürk
Körfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
A Life Hospital Sağlık Grubu
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaElvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut • Harita
A Life Hospital Sağlık Grubu
Yeni Mah. Gültekin Topçam Bulvarı, Tokat • Harita
Tokat Devlet Hastanesi
Yesilbahçe Mahallesi. Metin Kasapoğlu Caddesi. Ercivan 2 Apartmanı. No 45. Kat 2 Daire 4, Antalya • Harita
Op. Dr. Asım Uslu
Bazekol Çiğli Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4, Çiğli • Harita
Bazekol Çiğli Hastanesi
Meşrutiyet Mh.Vali Konağı Cd.No.111, İstanbul • Harita
Habib Başkurt Muyenehanesi
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaDüztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey • Harita
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Mustafa Kemal, 2156. Sk. No:20 A, Casanita Plaza, Ankara • Harita
Prof. Dr. Mustafa Erol Demirseren Muayenehanesi
Atatürk Caddesi Büyükşehir Belediye Karşısı No:23, Adana • Harita
Medical Park Adana
Harbiye Mahallesi, Maçka Caddesi, Beyaz apt No:15/3, İstanbul • Harita
Op Dr Buse Çapkınoğlu
Bağdat Caddesi Şaşkın Bakkal No: 354 Kat: 3 Dair: 10 (Cadde Kuaför üstü), İstanbul • Harita
Cem Payaslı muayenehanesi
Karat 34, Yenibosna Merkez Mahallesi 1. Asena Sokak , 34197 Bahçelievler/İstanbul, İstanbul • Harita
Türker Özyiğit Muayenehanesi
Küçükbakkalköy mah. Işıklar cad. Şenlik sok. No: 14/A Kat: 3 Ofis no: 6, İstanbul • Harita
Cihan Şahin Muayenehanesi