Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Harbiye Mah. Valikonağı Cad. No:14 K:1 D:2 Nişantaşı/İSTANBUL, İstanbul • Harita
Op. Dr. Süleyman Özer Klinik
İzmir Can Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
Ataköy Towers B Blok, İstanbul • Harita
Muayenehane
Teşvikiye 11, İstanbul • Harita
OP.DR.ALİ ŞİMŞEK FULYA ŞİŞLİ-İSTANBUL
Fulya Mahallesi Mevlüt Pehlivan Sokak No:19, Şişli • Harita
Özel Dr. Cinik Tıp Merkezi
Via Hospital Sancaktepe
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaSarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe • Harita
Via Hospital Sancaktepe
Doç. Dr. Gürcan Aslan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara • Harita
Gürcan Aslan Muayenehanesi
Odunluk Mahallesi, Akademi Caddesi, Zeno İş Merkezi Daire:2-3, Bursa • Harita
M.D KANTÜRK Estetik Plastik Cerrahi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:11 Terrace Fulya Center 1 d:97, İstanbul • Harita
Süleyman Taş Muayenehanesi
Caddebostan Mah. Bağdat Caddesi Mengüç Apt. No: 311 K: 3, D:5, 34371 Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Op. Dr. Uğur Şahin Muayenehanesi
İstanbul • Harita
Engin Öcal Muayenehanesi
Yalı, 6518. Sk. NO:44 D:3,, İzmir • Harita
Op. Dr. Nazmi Yoğurtçu Muayenehanesi
Ayazağa, Vadistanbul ofis, Azerbaycan Cd. D:2A Blok, No 66, 34485 Sarıyer/İstanbul, İstanbul • Harita
Dr. Volkan Serdar Otrakçı Muayenehanesi