Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Bağdat Cad. Caddebostan Mah. No:322, İstanbul • Harita
Op.Dr. Hasan BÜYÜKDOĞAN
Üniversite Mah. Kooperatif Sk., No:2 Şekerlisoy Apt A blok kat 5, Elazığ • Harita
Op. Dr. İsmet Bingöl
Halaskargazi, Halaskargazi Cd. No: 38-66 - Kat 6 DAİRE NO: 128 LOTUS NİŞANTAŞI, İstanbul • Harita
Sevgi Kurt
Merkez Mahallesi Çukurçeşme Caddesi No:51, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Gaziosmanpaşa Hastanesi
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diş hekimi · Daha fazlaGüneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar • Harita
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaMehmet Akif, Fatih Blv. No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
İstanbul • Harita
Dr Bülent Çığşar Muayenehanesi Harbiye Mahallesi Teşvikiye Caddesi Sadun Apt. No:19 Nişantaşı İstanbul
Teşvikiye Mahallesi Fulya Sokak No:5 Nişantaşı, Şişli • Harita
Nişantaşı Hastanesi
İstanbul • Harita
Esentepe mah Büyükdere caddesi no : 119 nevtron plaza, D:kat :7, İstanbul • Harita
Dr. Selahattin Tulunay Muayenehanesi
Doç. Dr. Gürcan Aslan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara • Harita
Bağdat caddesi, Kantarcı Rıza Sokak No: 1/4, İstanbul • Harita
Op. Dr. Umut Zereyak Muayenehanesi
Ataşehir, 8019/16. Sk.,, İzmir • Harita
İzmir Ekol Hastanesi
Barbaros Mah. Ardıç Sok. Varyap Meridian G2 Blok No:4 İç Kapı No:4, İstanbul • Harita
Op. Dr. Onur Akman Muayenehanesi
Güvenevler, Güvenlik Cd. 88/7,, Ankara • Harita