Uzm. Dr.
İç Hastalıkları
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İstanbul 1 adres
Rize’nin Ardeşen ilçesinde doğan Uzm. Dr. Ayşegül Navdar Resul, ilk ve orta öğrenimini Rize’de tamamladı. Tıp eğitimini İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tamamlayarak tıp doktoru unvanını aldı. Ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini tamamladı. 2000 yılından itibaren İç Hastalıkları Uzmanı (Dahiliye Uzmanı) olarak mesleki çalışmalarını sürdürmektedir. 2000–2002 yılları arasında JFK Hospital’da görev yaptı. 2002 yılından bu yana Avrasya Hastanesi’nde İç Hastalıkları Uzmanı olarak görevine devam etmektedir. Uzun yıllara dayanan mesleki deneyimiyle erişkin hastalıklarının değerlendirilmesi, tanı, tedavi ve takibi alanlarında hizmet vermektedir.
Mesleki ilgi alanları arasında palyatif bakım gereksinimi bulunan hastaların değerlendirilmesi ve takibi de yer almaktadır. Onkoloji hastalarında palyatif bakım sürecinde görülebilen anemi, enfeksiyon, beslenme bozuklukları, sıvı ve elektrolit dengesizlikleri ile genel durum bozukluklarının değerlendirilmesi ve tıbbi takibiyle ilgilenmektedir. Ayrıca demans hastaları ile ileri evre ve terminal dönemde bulunan hastaların palyatif bakım süreçlerinin değerlendirilmesi ve takibini gerçekleştirmektedir. Tıbbi gereklilik halinde bu hastaların görev yaptığı sağlık kuruluşunda yatarak takip ve tedavi süreçlerinde görev almaktadır.
- Mide Hastalıkları
- Tiroid Guatr
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Solunum Sistemi Hastalıkları
- Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
101. Sokak 107, Zeytinburnu, İstanbul 34020
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
Zurich Sigorta
Mapfre Sigorta
Görüşler
as....
Ailem ve ben yıllardır Ayşegül hocamıza gideriz. Görüşüne, bilgisine, tecrübesine her zaman çok güveniyoruz. Hastalarına karşı her zaman güler yüzlüdür ve süreci, teşhisi her zaman hastalarına ve hasta yakınlarına tane tane ve son derece anlaşılır bir şekilde anlatır. Sadece mesleki bilgi birikimiyle değil, insani yaklaşımıyla ve empati yeteneğiyle de her zaman en zorlu süreçleri dahi sakinlikle atlatmamızı sağladı. İyi ki var. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Avrasya Hospital • Randevu •
fu...k
hasta ile ilgilinen, dinleyen bir doktor. sorularıma sabırla cevap veriyor. uyguladigi tedavilerden hep memnun kaldım.
• Avrasya Hospital • Randevu •
fa...
Tansiyon sorunu ile 2008 yılında tanıştık
Ayşegül hanım gerçekten mükemmel bir Doktor...
Her muayene gidişimde bize ayırdığı zaman çok degerli zamanlar...
Şehir içi ve şehir dışında olsam bile telefonu ile yardımcı olan,
Yeri geldi piskoloğ gibi rahatlatan,
Detayları atlamayan bilinçli bir doktor..
Dahiliye doktoru olarak tek tercih ettigim bir hekimdir kendisi...
Kendim Ailem ve önerdigim kişiler dahil bizler çok memmunuz..
Allah böyle güzel yürekli merhametli hekimlere güç kuvvet versin...
Sevgilerle..• Avrasya Hospital • Diğer •
Uzm. Dr. Ayşegül Navdar Resul
Sevgili F.... hanım nazik yorumunuz için çok teşekkürler sevgiler.
ay...a
Konusunda uzman , hastayi anlayabilen , guleryuzlu ve ongorusuyle teşhisi koyup akabinde yaptırdığı tetkikler ile zaman kaybetmeden tedaviye başlayan değerli bir hekim. Aile olarak kendisi ile iletişimdeyiz. Tüm aile bireylerim adına kendisi ile yollarimiz kesiştiği için çok şanslı olduğumuzu belirtmek isterim. %100 tavsiye ederim.
• Özel Avrasya Hospital • •
s...
Mesleki bilgi ve tecrübesi, doğru teşhis ve tedavideki başarısı kadar, hastasına yaklaşımı, güler yüzü ve samimiyeti de kendisini benim için çok özel bir hekim yapıyor. Yıllar içerisinde kendimi her zaman dikkatle dinlenmiş, anlaşılmış ve güvende hissettim.
Birden çok kez Doktor Hanım'dan hizmet aldım: enfeksiyon hastalıkları, gastroenterit, hipotiroidi takibi gibi.
Hastalığı yalnızca bir tanı olarak değil, hastayı bütünüyle ele alarak değerlendirmesi ve tedavi sürecini büyük bir özenle takip etmesi benim için çok kıymetli. Hekimlik bilgisinin yanında insani yönünün de bu kadar güçlü olması, kendisine duyduğum güveni her geçen gün daha da pekiştirdi.
İyi ki yollarımız kesişmiş. Başarılarının ve güzel enerjisinin uzun yıllar devam etmesini diliyorum.• • •
n...
Sn. Uzm. Dr. Ayşegül Navdar Hanımefendi'yle COVID zamanı tanıştık (2021 yılı Kasım ayında). Hastası olarak kendisine çok güveniyor ve saygı duyuyoruz. Kan değerleriyle alakalı ve solunum yolu enfeksiyonu tedavisi uyguladı. Güvenimiz en üst seviyede; bir derdimiz olduğunda hemen yanına koşarak geliyoruz veya bir yakınımızın (yurt içi ve yurt dışında yaşayanlar) bir ihtiyacı olduğunda ilk önce Ayşegül Hanım'a koşuyoruz. Kendisine saygı ve selamlarımızı iletiyoruz.
C
c...
Yaklaşık 20 yıldır birçok rahatsızlığımla ilgili Uzm. Dr. Ayşegül Navdar Hanım’a gidiyorum. Teşhiste hassas ve detaycı, tedavide çok isabetli kararları doğrultusunda çok kısa zamanda olumlu sonuçlar aldık. Hipotiroidi, zatürre, bronşit, şeker hastalığı ve tansiyon rahatsızlıklarımda mükemmel tedaviler uyguladı. Son olarak yakalandığım akciğer kanserinin tespiti ve sonrasındaki tüm süreçlerde rehberim oldu. Hastalığımın her aşamasında tedavi, takip ve yönlendirmesi ile çok olumlu sonuçlar aldık. Kanatsız melektir. Tavsiye ederim.
h...
Uzm. Dr. Ayşegül Navdar Hanım’a uzun yıllardır giderim. Hipotiroid, alerji ve mide rahatsızlıklarımı doğru teşhis ve tedavi etti. Eşimin geçirdiği kanser sürecinin teşhis ve tedavi süreçlerini anbean takip etti ve hep yardımcı oldu.
U
u...
Uzun yıllardır Uzm. Dr. Ayşegül Navdar ablaya gidiyorum. Bronşit ve alerji rahatsızlıklarım için uyguladığı tedavilerle hemen iyileştim. Kilolarımdan beni kurtardı. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
he...i
Gerçekten harika bir doktor ne kadar zaman geçerse geçsin son derece titiz bie şekilde hastayla ilgilenmesi konuşmasıyla hastayı inanılmaz rahatlatıp bilgilendiriyor ben şahsen mide tedavisi için gitmiştim çok başarılı en ufak bişeyde danışa bileceğim doktor oyüzden herkese tavsiye ederim
Ayşegül Navdar Resul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ayşegül Navdar Resul, İç Hastalıkları. Size Ayşegül Navdar Resul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ayşegül Navdar Resul adresi nerede?Ayşegül Navdar Resul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 101. Sokak 107 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ayşegül Navdar Resul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ayşegül Navdar Resul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ayşegül Navdar Resul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ayşegül Navdar Resul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ayşegül Navdar Resul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ayşegül Navdar Resul tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ayşegül Navdar Resul hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ayşegül Navdar Resul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ayşegül Navdar Resul hangi sigortaları kabul ediyor?Ayşegül Navdar Resul tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta A.Ş., Axa Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Unico Sigorta, Anadolu Hayat Ve Emeklilik, Magdeburger Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları