0850 333 0388 Ücret öğren

Beril Deniz, lisans eğitimini TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamlamış, eş zamanlı olarak Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun olarak çift lisans derecesi almıştır. Ardından yüksek lisans eğitimini Klinik Psikoloji alanında Atılım Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Akademik çalışmalar kapsamında üniversite öğretim üyeleri ile birlikte genç sürücülerin trafikteki tutumlarını inceleyen bir araştırmada yer almış ve bu çalışma bilimsel literatürde yayımlanmıştır. Yüksek lisans araştırmasını ise ebeveynlik stilleri ve yeme tutumları arasındaki ilişki üzerine yürütmüştür.

Eğitim süreci boyunca ODTÜ Psikoloji Laboratuvarı, Boylam Psikiyatri Hastanesi, Ankara Gülhane Psikiyatri Kliniği, Şizofreni Dernekleri Federasyonu ve Atılım Üniversitesi Öğrenci Danışma ve Gelişim Merkezi başta olmak üzere çeşitli kurumlarda staj ve gönüllü çalışmalar yürütmüştür. Lisans ve yüksek lisans eğitimi boyunca alanında değerli psikiyatrist ve psikologlardan dersler almıştır. Ayrıca Yeme bozuklukları, Motivasyonel Görüşme, Çözüm Odaklı Terapi, Stresle Baş Etme Becerileri gibi çeşitli alanlarda eğitim almaya devam etmiştir. Yüksek lisans sonrasında Prof. Dr. Şükrü Uğuz'dan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi ve süpervizyonunu tamamlamış; aynı zamanda Psk. Dr. Sinem Taşyaran, Dr. Melis Demircioğlu ve Kln. Psk. Alara Candan Yağcı'dan süpervizyon almıştır. Ardından Psikiyatrist Dr. İbrahim Bilgen'den Süreç Odaklı Terapi ve Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) eğitimleri almış, süpervizyon sürecini de tamamlayarak mesleki gelişimini sürdürmüştür. 2022 yılından bu yana yetişkinlerle birçok alanda psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir ve danışanlarına destek olmaya devam etmektedir. Terapiyi; bireyin kendisini güvenle ifade edebildiği bir ortamda içsel kaynaklarını keşfettiği ve kendi kendinin terapisti olma yolunda yaşamında daha esnek bir bakış açısı geliştirebilmesini hedefleyen bir süreç olarak ele almaktadır.

Aldığı Eğitimler:

• Kabul ve Kararlılık Terapisi Temel + Orta + İleri Seviye Eğitimleri (85 saat) ACT Türkiye / Psikiyatrist Dr. İbrahim Bilgen

• Bilişsel Davranışçı Terapi Teorik Eğitimi (90 saat) + Süpervizyon Eğitimi (80 saat) / Prof. Dr. Şükrü Uğuz

• Kabul ve Kararlılık Terapisi - Kln. Psk. Lütfü Özdemir

• Uluslararası İlişki ve Aile Çalışmaları Sertifika Programı (39 saat) + Süpervizyon Eğitimi (12 saat) World Human Relief (Dünya İnsani Yardımlaşma Derneği) & İstanbul Bilgi Üniversitesi & Colin Powell School / Dr. Senem Zeytinoğlu, Doç. Dr. Nilüfer Kafesçioğlu, Doç. Dr. Yudum Söylemez, Dr. Serkan Özgün

• Motivasyonel Görüşme Teknikleri Uygulayıcı Eğitimi / Prof. Dr. Kültegin Öğel & Uzm. Psk. Melike Şimşek

• Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi - Dr. Öğr. Üyesi Nevin Dölek

• Öfke Kontrolü ve Baş Etme Yöntemleri & Panik Atağı Anlamak - Madalyon Akademi / Uzm. Dr. Mustafa Tatlı

• Yeme Bozuklukları Eğitimi - Dyt. Psk. Alara Kerimler

• Terapötik Teknikler Eğitimi - Uzm. Klinik Psk. Enise Akgül

Yetişkin
En az 15 yaşındaki çocuklar (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

e....d

Seans sürecim boyunca genel olarak oldukça memnun kaldım. Kendimi rahat ifade edebildiğim, yargılanmadan gerçekten dinlendiğimi hissettiğim bir ortam oldu. Özellikle bazı konuları farklı bir açıdan değerlendirmemi sağlayan sorular ve yaklaşımı benim için çok faydalıydı. Fark edemediğim ya da anlamlandıramadığım duygu ve düşünceleri keşfetme konusunda bana gerçekten çok yardımcı oldu. Hatta bazı farkındalık anlarından sonra birçok kez iyi ki Beril Hanım ile bu terapi sürecine başlamışım dedim.

Terapi sürecinin başındaki halimle şu anki halime bakınca yaşadığım değişim ve gelişim gerçekten çok fazla. Kendi deneyimime dayanarak destek arayan kişilerin değerlendirebileceği bir uzman olduğunu düşünüyorum.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• T

ta...k

Beril hocamla bir süredir devam etmekteyim. Bu süreçte Beril hanım kendimi ifade etmeme ve olaylara bakış açımı değiştirmeme büyük katkı sağladı. İyi ki yollarımız kesişmiş diyorum

• Athres Psikoloji Aile İçi İletişim Sorunları  •

e...

Ben Beril Hanım’ı Terapi uygulaması üzerinden keşfettim. Deneme seansından sonradan aramızdaki uyumdan dolayı devam etme kararı aldım. İlk terapiye başlama sebebim aslında biraz da kendimi dinlemek, hislerimi ve duygularımı anlamak, yani kendi içsel yolculuğum için başladı. Daha pazartesi 50. seansımızı bitirdik. Bence bu süreçte kendi öz farkındalıklarım daha da gelişti. Beril Hanım da bu konuda bana çok yardımcı oldu. Çevreme de daha önce tavsiye ettiğim oldu, kesinlikle herkese Beril Hanım’ı tavsiye ederim.

a...

Kendisiyle olan randevularım yaklaşık 1,5 sene önce başladı. Hem finansal hem de kariyer anlamında köşeye sıkışmış bir durumdaydım. Günlük hayatıma artık ciddi şekilde sekte vurmaya başlamıştı; işin mental boyutu ve terapiyle birlikte bir süre sonra, kendim için yine de o koşturmanın içinde yararlı şeyler yapabilmeye başladım. Bazı şemalarla neyin neyi tetikleyebileceğini, psikolojinin nasıl yönetilebileceğini gösterdikten sonra bir süre içinde kendimde de bazı gözlemler yapabilmeye başladım. İnanılmaz şekilde faydalı oldu bunlar; hem kendimi daha iyi tanımamda hem de günlük stresimi yönetmemde. Herkesin faydalanabileceğini düşünüyorum.

s...

Beril Hanım'a uygulama üzerinden ulaştım, uygulamada özgeçmişini okuyup biraz araştırma yaptıktan sonra ve tabii ön görüşmenin iyi geçmesinin ardından kendisi ile birlikte terapi sürecine girmeye karar verdim. Yoğun bir kaygı ve mutsuzluk döneminden geçtiğim bir süreçteydim ve bu sebeple terapi almak istedim. Kendisi ile gerçekleşen sürecim, daha önceki terapi süreçlerimden daha farklı çünkü karşıdan dönüş alabildiğim, aktif iletişimimizin olduğu, seans dışında da rahatça iletişim kurduğum ve terapi sürecinden beni koparmadan sürecin içerisinde tutmayı başararak ilerlememizi sağlayan bir süreç. Çevreme kesinlikle tavsiye ediyorum, hatta her fırsatta herkesin kendisine uygun bir terapistle çalışması gerektiğini dile getiriyorum.

• C

c...

Stres ve kaygı yaşadığım dönem olduğu için tavsiye üzerine kendisine başvurdum. Görüşmeler boyunca kendimi oldukça rahat hissettim. Anlayışlı ve ilgili yaklaşımı sayesinde farklı bir bakış açısı kazandım. Benim için faydalı bir süreç oldu, tavsiye ederim.

• R

r...

Beril Hanım'a uygulama üzerinden ulaştım, Kasım 2023'ten beri kendisinden terapi alıyorum ve devam da ediyorum, artık kontrol terapileri gibi gidiyoruz. Anksiyete, kaygı, stres, sınır yönetimi ile ilgili kendisinden destek aldım. Süreçte çok iyi ilerledik, Beril Hanım alanında çok yetkin ve şu anda destek aldığım konularda eskisi gibi zorlanmıyorum; bu da onun sayesinde.
    Bu da çok saçma, anlatmasam mı dediğim konularda bile Beril Hanım'ın yargısız bir şekilde dinlemesi beni çok daha iyi hissettiriyor her anlamda, kendisinin desteğini sürekli görebiliyorum. Ben sürecimden çok memnunum. Terapi süreci uzun bir yolculuk ve bu yolculukta size eşlik eden kişi çok önemli. Kesinlikle ihtiyacı olan herkese Beril Hanım ile terapi yolculuğunu tavsiye ediyorum.

• D

d...

Yoğun bir stres dönemimde internet aracılığıyla kendisine ulaştım. Yaklaşık bir yıldır kendisiyle düzenli olarak seans yapıyoruz, ayda iki kere görüşüyoruz. Bu süreçte gerçekten bana çok fazla destek olup problemlerimi çözmemde yardımcı oldu. Çevreme kesinlikle öneriyorum. İş disiplini ve iş ahlakı olan çok iyi bir psikolog kendisi.

• B

b...

Bir tanıdığım da Beril Hanım’ın danışanı, o vesile ile ulaştım kendisine. Kaygı problemlerimden dolayı ulaşmak istedim. Beril Hanım ile yaklaşık 2 yıldır birlikteyim, süreçten memnunum. İletişimi oldukça samimi; en değer bulduğum taraflarından bir tanesi. Çevreme tavsiye ettim ve onlar da danışanı oldular. Seans ücretlerini genel olarak Beril Hanım’a özel değil, sadece yüksek buluyorum. Seanslarından çıktıktan sonra kendimi hafiflemiş ve mutlu hissediyorum.