Psikoloji lisans eğitimimi Uluslararası Final Üniversitesi’nde derece ile tamamladım. Lisans eğitimim süresince psikodinamik ekol üzerine eğitim alırken aynı zamanda akademik asistan olarak görev alarak araştırma ve akademik çalışma süreçlerinde deneyim kazandım. Mezuniyet sonrasında rehabilitasyon merkezinde ve anaokulunda psikolog olarak çalışarak farklı yaş ve ihtiyaç gruplarıyla çalışma deneyimi edindim.
Daha sonra Klinik Psikoloji yüksek lisansımı tamamladım. Yüksek lisans sürecimde özellikle intihar, majör depresyon ve narsisizm alanlarına yönelik akademik çalışmalar yürüttüm. Tezimi intihar teması üzerine hazırlarken, kırılgan narsisizm temelinde majör depresyonu ele alan vaka makalem yayımlandı. Ayrıca intihar araştırmalarında görev alarak akademik araştırma süreçlerine katkıda bulundum.
Klinik yaklaşımımı geliştirmek amacıyla Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve psikodinamik yaklaşım üzerine eğitimler aldım. Akademik çalışmalarımın yanı sıra Psychology Times dergisinde yazar olarak psikoloji alanındaki güncel konular üzerine çalışmalarımı sürdürmekteyim. İlgi ve çalışma alanlarım başta anksiyete, duygudurum bozuklukları, intihar davranışı, depresyon, okb, narsisizm ve psikoterapi yaklaşımları üzerine yoğunlaşmaktadır.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Diğer (İade)
Görüşler
L
l...
Kaygı ve depresyon sebebiyle başvurduğum Büşra Hocam’dan çok memnunum. Kendisiyle yaklaşık bir yıldır çalışıyoruz. Bana çok şey kattığını da düşünüyorum. Tavsiye ederim.
h...
Panik atak ve yoğun anksiyete sebebiyle uzun süre nefes açlığı yaşadığım bir dönemde Büşra Hanım ile tedaviye başladım. Kendisine internet kanalları aracılığıyla ulaştım ve online olarak terapi aldım. Başlarda durumum çok kötüydü. Geçmişten gelen yoğun travmalarım sebebiyle hayat enerjim zayıftı. Anne sorunlarım, yetiştirildiğim ortamda maruz kaldığım psikolojik ve fiziksel şiddet, yaşadığım tecavüz girişimi ve geleceğe dair kaygılar sebebiyle ne kendimi seviyor ne de insanlara güvenebiliyordum. Büşra Hanım ile uzun süre terapi gördüm ve önce kendimle, sonra çevreyle barışmayı öğrendim. Günlük hayatta maruz kaldığım zorbalıklara ve baskılara karşı daha güçlü bir duruş sergilemeyi ve yapılan yanlışları daha olumlu yönden ele alarak değerlendirmeyi öğrendim. Yaklaşık 6 seans sonra nefes açlığı sorunum çözüldü. 1 yılın sonunda kendimi sevebilen, değerli hisseden bir insan oldum. Şu an hayata yeni bir pencereden bakabiliyorum...
e...
Büşra Hanım’a bir platform üzerinden çift seansı için ulaşmıştık. Kendisinden çok memnunum. Gerçek anlamda işini hakkıyla yapan biri. İyi ki karşılaşmışız. Soran olursa gerçekten tavsiye edeceğim bir uzman. Başarılarının devamını diliyorum.
e...
Duygu karmaşası yaşadığım süreçte başvurduğum Psk. Büşra Hanım’dan çok memnunum. Birlikte uzun seanslar geçirdik. Kendisi çok iyi bir psikolog. Ayrıca kendisinden tekrar tekrar seans almayı düşündüğüm ve kendimi bulmamı sağlayan birisi. Tavsiye ederim.
s...
Büşra Hoca'yı sosyal medya üzerinden keşfettim ve yoğun düşünme, kaygı ve anksiyete ile ilgili yaşadığım sorunlar nedeniyle kendisinden destek almaya başladım. İlk ayımızı geride bıraktık ve daha şimdiden kendimde belirgin bir rahatlama ve hafifleme hissediyorum. Özellikle uzun zamandır yaşadığım uykusuz gecelerin sona ermesi, benim için çok kıymetli bir değişim oldu.
Terapi sürecinde benim için en önemli kriterlerden biri, ihtiyaç duyduğumda ve özellikle acil durumlarda ulaşabileceğim bir uzmanın olmasıydı. Büşra Hoca'ya ihtiyaç duyduğum her acil durumda ulaşabildim ve kendisinin ilgili, özenli ve güven veren yaklaşımını çok değerli buluyorum.
Sürecin henüz başında olmamıza rağmen kendimi daha iyi tanımaya, düşüncelerimi daha sağlıklı değerlendirmeye ve kaygılarımla daha farklı bir şekilde baş etmeye başladığımı hissediyorum. İlgisinden, yaklaşımından ve çalışma şeklinden oldukça memnunum. İyi ki yollarımız kesişmiş.• • •
s...
Büşra Hanım'la 10 ay önce tanıştık. Kendisiyle çok iyi bir iletişim kurduk. Bazı sosyal ve ailevi problemlerden dolayı terapi alma ihtiyacı duydum. Bir platform üzerinden tanıştık. Bana bu zorlu süreçte çok yardımcı oldu ve yeni bakış açıları sundu. Ruhuma ve psikolojime gerçekten iyi geldi ve çevremle uyumum güçlendi.
Z
z.....
Büşra Hanım’ı sosyal medyada görmüştüm. Psikolojik olarak iyi hissetmiyordum; negatif düşünceler, sosyal fobi, özgüven eksikliği... O yüzden başvurdum. Bana çok iyi geldi, seanslar kaygılı hâlime iyi geliyor. Kübra Hanım çok iyi bir psikolog ve çok iyi bir insan. Ona her şeyi rahatlıkla anlatabiliyorum.
U
u...
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Daha önce gördüğüm bir OKB tedavisi vardı. Bu süreç için kendisiyle iletişime geçtim.
Kendisi bana hem kendimi rahat hissettirdi hem de yargılanmayacağımı bildiğim bir dost gibi hissettirdi. Dakikaları saymayarak o anda sadece sizin duygunuza odaklanıyor. O anda önemli olanın siz olduğunuz hissini çok güzel geçiriyor. Bunu ona anlatsam diye bütün hafta bekliyorsunuz; ancak o, “Beklemeyin, istediğiniz zaman arayın.” diyerek danışanını ne kadar önemsediğini gösteriyor.• • •
Büşra Demirel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Büşra Demirel, Psikoloji. Size Büşra Demirel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi.
Büşra Demirel adresi nerede?Büşra Demirel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Büşra Demirel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Büşra Demirel uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Büşra Demirel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Büşra Demirel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Büşra Demirel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Büşra Demirel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Büşra Demirel hangi sigortaları kabul ediyor?Büşra Demirel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.