Merhaba, ben Klinik Psikolog Elif Nur Fındıkoğlu Koşal.
Psikoloji lisans eğitimimi Başkent Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Eğitim sürecimde farklı kliniklerde ve psikiyatri alanında staj ve gözlem deneyimleri edinerek farklı yaş grupları ve farklı ihtiyaçlarla çalışma fırsatı buldum.
Terapi sürecinde her danışanın kendi yaşam öyküsü, ihtiyaçları ve dünyayı ele alış biçimi olduğuna inanıyorum. Bu nedenle tek bir yöntemin herkes için aynı şekilde uygulanmasından ziyade, danışanın ihtiyaçlarına göre şekillenen bir terapi sürecini önemsiyorum.
Çalışmalarımda ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve psikodinamik yaklaşımdan yararlanıyorum. Terapi sürecinde güvenli ve yargılamadan dinlenebileceğiniz bir alan oluşturmayı; kendinizi, ilişkilerinizi ve yaşadığınız güçlükleri daha yakından anlamanıza eşlik etmeyi amaçlıyorum.
Bazen hayatımızda ne olduğunu anlamlandırmak, bazen de uzun zamandır tekrar eden döngülerden çıkabilmek için bir desteğe ihtiyaç duyabiliriz. Terapiyi, kişinin kendisiyle daha yakından tanışabildiği ve kendi yaşamına farklı bir pencereden bakabildiği bir süreç olarak görüyorum.
Eğer siz de yaşadığınız güçlükleri birlikte anlamlandırmak ve kendinize dair yeni bir bakış açısı geliştirmek isterseniz, terapi sürecinde size eşlik etmekten memnuniyet duyarım.
Davranış Bozuklukları
Çözüm Odaklı Terapi
Psk Elif Nur Fındıkoğlu Koşal
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Kl. Psk. Elif Nur Fındıkoğlu Koşal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Elif Nur Fındıkoğlu Koşal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Nur Fındıkoğlu Koşal, Psikoloji. Size Elif Nur Fındıkoğlu Koşal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoloji Randevusu, Yetişkin Terapisi, Davranış Bozuklukları, Bireysel Terapi, Normal Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Online Terapi, Psikoterapi.
Elif Nur Fındıkoğlu Koşal adresi nerede?Elif Nur Fındıkoğlu Koşal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Nur Fındıkoğlu Koşal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Elif Nur Fındıkoğlu Koşal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elif Nur Fındıkoğlu Koşal hangi dilleri konuşuyor?Elif Nur Fındıkoğlu Koşal ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Nur Fındıkoğlu Koşal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Nur Fındıkoğlu Koşal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.