0850 333 0344 Ücret öğren

Uzman Psikolog. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimlerimi Mannheim Üniversitesi (Almanya/Mannheim), Psikoloji Anabilim Dalında, tamamladım. Yüksek Lisansımın ardından, ikinci Uzmanlık olarak Heidelberg (Almanya) Psikotedavi Eğitim Tedavi Merkezinde 3 sene süren “Sistemik Psikotedavi Uzmanı” ünvanını aldım. Onu takip eden “Aile Danışmanı” ve “Transaksyonel Analizi” eğitimlerimi Almanyada tamamladım. Bunun yanında Türkiyede “EMDR Terapi”, “Şema Terapi”, “Gottman Çift Tedavi”, “Bilişsel Davranışsal Tedavi” eğitimlerini aldıktan sonra geniş çaplı ve eklektik yöntemle psikolojik destek arayan kişilere yardım etmekteyim. 18 yıllık Uzman Psikolog olarak meslek yaşantımda bireysel, grup ve çift terapilerimi özel Almanya Rehabilitasyon Merkezlerinde ve kamu sektörlerinde (Almanya Devlet Kurumlarında) tamamladım. Yurdışı ve yurtiçi görüntülü online görüşmeler yapmaktayım.

Yetişkin

• Banka Havalesi
Gökçe İpeklioğlu

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik
  • D

d....m

Kendisine ilk ulaştığımda psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçiyordum. Depresyon, kaygı, odaklanma güçlüğü, akademik performans sorunları ve yoğun erteleme davranışı yaşıyordum. Terapi sürecinde bunların birbirinden bağımsız sorunlar olmadığını, altında daha uzun süredir devam eden bir durum bulunduğunu fark etmeme yardımcı oldu. Kronik depresyon yaşadığımı anlamamı sağlayan ilk kişi kendisiydi ve bu daha sonra bir psikiyatrist tarafından da doğrulandı.

Kendisi son derece sabırlı, dikkatli ve içgörülü bir terapist. Benim fark edemediğim örüntüleri görmeme yardımcı olurken, kendi hızımda ilerlemem için de alan tanıyor. Bir yıl içinde depresyonun yanı sıra kaygı, erteleme, yeme ile ilgili sorunlar ve kontrolsüz alışveriş gibi konularda da kendimi çok daha iyi anlamayı ve bunlarla baş etmeyi öğrendim. Desteği ve emeği için kendisine çok minnettarım.

• Online Görüşme Online Terapi  •

• C

ca....

Gökçe Hanım ile yaklaşık 1.5 yıl boyunca yaşadığım sorunlar üzerine çalıştık. Mesleğinde gayet profesyonel ve bilgili biri olmasının yanında kaliteli bir insandır. Süreç boyunca önemsendiğinizi ve duyulduğunuzu hissedersiniz. Zamanla bir bakmışsınız ki beraber gülüp hüzünlendiğiniz arkadaşınız gibi olmuş. Kendisinden ayrıca iş değişikliğimle ilgili mülakatlar konusunda kısa süre yardım aldım. Assessment centre benzeri mülakat türleri için de destek alabilirsiniz.

• Gökçe Ipeklioğlu EMDR Terapi  •

Gökçe Hanım’la yaklaşık bir yıl önce, benim için oldukça zor bir dönemde psikolojik destek sürecine başladım. O süreçte ağır bir depresyonla mücadele ediyordum. Daha ilk görüşmelerden itibaren yargılanmadan dinlendiğimi ve gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Transaksiyonel analiz çalışmaları sayesinde kendimle, geçmişimle ve ilişkilerimle ilgili önemli farkındalıklar kazandım. EMDR teknikleriyle uzun süredir taşıdığım duygusal yükleri daha sağlıklı bir şekilde ele almayı öğrendim. Bu süreçle aynı zamanda yurtdışı sürecim de başladı. Bu entegrasyon dönemini daha sakin, planlı ve sağlam bir şekilde yönetebilmemde bana ciddi katkı sağladı. Görüşmeler ilerledikçe kendime bakışımda ve iç dengemde gözle görülür değişimler oldu. Bugün hayata daha dengeli ve farkında bir yerden devam ediyorum. Gökçe Hanım’ı psikolojik destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Iyi ki!

• Online Görüşme Psikoloji Randevusu  •

• I

iş...ı

Gökçe Hanım’la yaklaşık 8 ay önce tanıştık.İyiki de tanımışım kendisininefes almakta bile güçlük çektiğim, kendimi herkese ve herşeye (kızım da dahil) kapattığım ve çalışmak dışında sadece uyuduğum zamanlardı, yani ağır depresyondaydım
    Beraberce yürüdüğümüz bu yolda depresyondan çıkabildim.55 yaşında kendimi tanımamı sağladığı gibi kapasitemi keşfetmemi , hayattan zevk alabilmeyi ve karşılaştığım sorunlarda kendimi suçlamayı bıraktım.
    Gökçe
    Hayat çok güzel
    Herşeyin bir çözümü varmış, bu sebeple Gökçe hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum.

• başka bir yer Diğer  •

• B

bk...k

Gökçe hanımla çok kötü bir zamanımda tanıştık. 2 yıldır terapi baskısı görüyordum ama realist beynim bunu algılamıyordu. “Ölmek istiyorum” dediğim gün dayandım kapısına. Bana özenle bu sürecin nasıl işlediğini anlattı, aklıma yattı aşağı yukarı 4 sene devam ettik sürecimize. Farkı anlatmam mümkün değil. Yaşayıp görmelisiniz. Ona borcumu ödeyemem. Lütfen benim gibi biriyseniz kendiniz için, hiçbir şey için değilse bile kendiniz için.. Dayanın kapısına. 4 sene sonra anlayacaksınız.

• Gökçe Ipeklioğlu Randevu  •

em...

Değerli meslektaşım Uzman Psikolog Gökçe İpeklioğlu, sahip olduğu derin akademik bilgi birikimi, saha deneyimleri ve aktardığı tecrübeleriyle mesleki gelişimime önemli katkılar sağlamıştır. Süreç boyunca gösterdiği titizlik, etik yaklaşımı ve yapıcı geri bildirimleri sayesinde danışan portföyümü daha bütüncül bir bakış açısıyla yönetebilmem mümkün olmuştur.

Gökçe Hanım, farklı yaklaşımlara dair geniş bilgisini pratik uygulamalarla birleştirerek yalnızca vaka değerlendirmelerinde değil, danışanla kurulan işbirliğinin güçlendirilmesinde de yol gösterici olmuştur. Profesyonel duruşu, mesleki dayanışma ruhu ve sürekli öğrenmeyi teşvik eden tutumu sayesinde birlikte geçirdiğimiz süreç benim için hem öğretici hem de ilham verici bir deneyim olmuştur.

Kendisini, mesleki yolculuğumda güvenle danışabileceğim, alanında yetkin bir uzman olarak görmekteyim.

• Gökçe Ipeklioğlu Randevu  •

• N

n...

Ailevi bir kriz nedeniyle sayın Gökçe İpeklioğlu'na başvurdum. Eşimle iki ortak çocuğumuz var; en küçüğümüz krizin başladığı dönemde altı aylıktı. Ayrıca bir patchwork aileyiz. Eşimin önceki ilişkisinden bir kızı vardı, o zaman 14 yaşındaydı. Annesinin bağımlılık sorunları nedeniyle büyük kızımız ağır bir dönem geçiriyordu ve eşimin tepkilerini anlamakta zorlanıyordum. Ya boşanacak ya da destek alacaktım.
    Sayın İpeklioğlu ile başladığım EMDR terapisindeki hedefim; çatışma çözme becerilerimi geliştirmek ve kişisel kaynaklarımı güçlendirmekti. Önerdiği literatür, görüşmeler ve EMDR seansları sayesinde geçmiş deneyimlerimi işleyip yeni düşünce kalıpları geliştirdim. Bugün daha dengeli hissediyorum, sınırlarımı daha net koyabiliyorum. Büyük kızımız şimdi 17 yaşında, değerli bir genç hanım ve sevimli bir abla. Babasıyla aramdaki dostluk daha samimi ve istikrarlı.
    Sayın Gökçe İpeklioğlu'nu gönülden tavsiye ediyorum.

a...

Almanya’ya taşındıktan kısa bir süre sonra kendimi çok yetersiz ve çaresiz hissettiğim bir dönemde tanıştım Gökçe Hanımla. Daha önce başka psikologlarla görüşmüş ve yarıda bırakmıştım ama Gökçe Hanımla terapiye başladıktan sonra bu artık bir terapi değil kendime dönüş yolculuğuydu benim için, her seanstan önce “Bu sefer hangi duygum ile tanışacağım acaba” diye merakla girdim seanslara. Uyguladığı EMDR ve Transaksiyonel Analiz tekniği ile kendi iç ailemi görmeme ve değersizlik ve suçluluk duygumu farketmeme vesile oldu. Kendini küçük çaresiz bir çocuk gibi, karar verirken başkalarının onayını bekleyen ve verdiği kararlardan suçluluk duyan biriyken 1,5 senenin sonunda kendimi daha bağımsız, neler başardığını görebilen, fikirlerini söyleyebilen ve kararlarının arkasında durabilen bir yetişkin olarak hissediyorum. Artık hayata karşı korkularından çok heyecanım ve merakım varsa bu en çok da Gökçe Hanım'ın disiplini, samimiyeti ve donanımı sayesindedir.

• H

ha...a

Gökçe hanımla seanslara 1.5 yıl önce başladık. Terapiye başlamamın sebepleri arasında yoğun erteleme, kendimi verimsiz hissetme, gelecek kaygısı ve mesleki kararsızlık vardı. Yeni psikoloji mezunu olmama rağmen herkes gibi terapiye başlama konusunda kaygılarım vardı fakat Gökçe Hanım’ın güler yüzü, disiplini ve iletişimi sayesinde bu duvarı yıktım. Başlarda katılımda zorlandığım seanslar daha da düzenli bir hale geldi ve hızla iç dünyamı anlamaya başladım. Yetersizlik ve değersizlik kavramlarının üzerine gittikçe, davranışlarımda ve günlük yaşamımda da iyi anlamda birçok değişiklik oldu. Ayrıca Gökçe Hanım’ın psikolojiye dair zengin deneyimi ve bilgi birikimi mesleğim ile alakalı birçok adımı bu aylar içinde atmama yardımcı oldu diyebilirim. Olaylara farklı pencereden bakmamı sağlayarak hayatımdaki bu denli istikrarlı ve olumlu değişimi yaratmama yardımcı olan Gökçe Hanım’ı gözüm kapalı öneriyorum.

• Online Görüşme Online Terapi  •

• B

b...

Gökçe hanımla, kendimi çaresiz hissettiğim bir dönemde tanıştım. Yaklaşık 1,5 yıl süren çalışmalarımız boyunca, Transaksiyonel Analiz ve EMDR yöntemleriyle bana iç dünyama dönmem, orada neler olup bittiğini fark etmem ve daha derinlemesine anlamam konusunda yardımcı oldu. Yoğun değersizlik, çaresizlik ve yetersizlik duygularımla yüzleşerek iç ailemle tanıştım. Bu süreçte kendime karşı daha hoşgörülü olmayı ve yaşadıklarımı farklı perspektiflerden değerlendirmeyi öğrendim. Daha önce terapi deneyimim oldu fakat benim için en etkili olan Gökçe hanımla yaptığım çalışmalardı. Çünkü ilk kez gerçekten anlaşıldığımı, kullanılan yöntemlerin bana iyi geldiğini fark etmiştim. Ayrıca, Gökçe hanımın yurtdışı deneyimi ve orada yaşamanın getirdiği zorlukları anlaması, süreci daha da etkili kıldı. Gökçe hanımı tanıdığım için çok mutluyum ve onu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.