0850 333 0388 Ücret öğren

Başkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olduktan sonra Atılım Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nı tamamladım. Eğitim sürecimde psikiyatri hastanesi stajları ve süpervizyon kapsamında bireysel danışanlarla çalışma deneyimi kazandım.

Terapi sürecinde psikodinamik yaklaşımı temel alıyor, danışanın ihtiyaçları doğrultusunda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) tekniklerinden de yararlanıyorum. Her bireyin yaşam öyküsünün ve deneyimlerinin kendine özgü olduğuna inanıyor; terapiyi güvene dayalı, iş birliği içinde ilerleyen ve kişiye özel bir süreç olarak görüyorum.

Amacım, danışanlarımın yaşadıkları güçlükleri anlamlandırmalarına, içsel kaynaklarını keşfetmelerine ve daha sağlıklı baş etme yolları geliştirmelerine destek olmaktır. Terapilerimde etik, bilimsel ve güvenilir bir destek sunmayı önemsiyorum.

Yetişkin

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

• B

Bir görüşme gerçekleştirdim. Devam etmeyi düşünüyorum verimli ve etkili geçti. Tavsiye ederim

• Online Danışmanlık Randevu  •

Kl. Psk. Mine Ayasulu

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Görüşmenin sizin için verimli geçmesine çok sevindim.

• T

t...

Mine Hanım’a Doktor Takvimi üzerinden, iş ve kariyer hayatımda yaşadığım zorlanmalar nedeniyle ulaştım. Süreç boyunca sakin, güven veren ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi rahatlıkla ifade edebildim. Görüşmelerimiz, yaşadığım kaygıların kaynaklarını daha iyi anlamama ve karşılaştığım sorunlara daha sağlıklı bir bakış açısıyla yaklaşmama yardımcı oldu. Zamanla kaygılarımın belirgin şekilde azaldığını ve iş hayatındaki durumlarla daha kontrollü biçimde baş edebildiğimi fark ettim. Mine Hanım’ın dikkatli, anlayışlı ve yol gösterici yaklaşımından son derece memnun kaldım.

Kl. Psk. Mine Ayasulu

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecin sizin için faydalı olmasına ve yaşadığınız zorluklarla daha sağlıklı şekilde baş edebilmenize katkı sağlayabilmiş olmak benim için çok kıymetli.

• B

b...

Mine Hanım'ı Doktor Takvimi'nden buldum. Duygu karmaşası için başvurdum. Sürecim güzel geçti. Kendimi anlatınca daha rahat hissettim. Mine Hanım da doğru konularda yönlendirme yaparak yardımcı oldu. Yaklaşımlarından memnun kaldım. Kendisini ilgisinden dolayı tavsiye ederim.

Kl. Psk. Mine Ayasulu

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecin sizin için faydalı ve rahatlatıcı geçmesine çok sevindim.

• M

m...

Mine Hanım’a online başvurmuştum. Online görüştük. Sınav stresim vardı, bana çok iyi geldi. Herkese tavsiye ederim.

Kl. Psk. Mine Ayasulu

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecin sizin için faydalı olmasına ve sınav stresinizle baş etmenize yardımcı olabilmiş olmaktan mutluluk duydum.

a...

Mine Hanım’a DoktorTakvimi üzerinden ulaşmıştım. Dikkat dağınıklığı ve yoğun stres yaşadığım bir dönemde destek almıştım. Kaygılarımla nasıl baş edebileceğim konusunda beni çok fazla yönlendirdi. Seanslarımız da çok verimli geçti. Evet, yakınlarıma da tavsiye ederim. Pozitif, iyi bir dinleyici kendisi.

Kl. Psk. Mine Ayasulu

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecin sizin için verimli geçmesine ve kendinizi daha iyi hissetmenize katkı sağlayabilmiş olmak benim için çok değerli.

• Y

y...

Mine Hanım’a DoktorTakvimi üzerinden ulaştım. Kaygı ve stresle baş etmekte zorlandığım bir dönemde kendisinden destek almaya başladım. İlk görüşmeden itibaren güven veren, samimi ve yargılamadan dinleyen yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat ifade edebildim.

Süreç boyunca yalnızca sorunlarımı anlatmakla kalmadım; kendimi, duygularımı ve yaşadığım durumları daha iyi anlamamı sağlayan çok değerli farkındalıklar kazandım. Mine Hanım’ın doğru noktalara temas eden yaklaşımı ve rehberliği sayesinde sorunlarımla daha sağlıklı şekilde baş etmeyi öğrendim ve kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım.

Her seansta gerçekten anlaşıldığımı ve desteklendiğimi hissettim. Alanında son derece başarılı, güvenilir ve içten bir uzman olduğunu düşünüyorum.

Kl. Psk. Mine Ayasulu

Değerli geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Süreç boyunca kendinizi rahatça ifade edebilmeniz ve edindiğiniz farkındalıkların günlük yaşamınıza katkı sağlaması benim için çok kıymetli.

a...

Mine Hanım’ı DoktorTakvimi üzerinden buldum. Yoğun iş stresi ve kaygı nedeniyle başvurdum. İlk görüşmeden itibaren kendimi rahat hissettim. Seanslar ilerledikçe stresimi yönetmeyi ve olaylara farklı bakmayı öğrendim. Destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Kl. Psk. Mine Ayasulu

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Sürecin sizin için faydalı olmasına ve stresle baş etme konusunda kendinizi daha iyi hissetmenize katkı sağlayabilmiş olmak benim için çok değerli.