Merhaba, ben Psikolog Nazlı Şengül 2026 yılında İzmir Bakırçay Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Lisans eğitimim süresince İstanbul Rumeli Üniversitesi Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde staj yaparak uygulama alanında deneyim kazandım.
Şu anda Ege Pozitif Psikoloji’de psikolog olarak danışanlarımla çalışıyorum. Danışanlarımı yargılamadan dinlemeyi, ihtiyaçlarını anlamayı ve bilimsel ve etik ilkeler doğrultusunda güvene dayalı bir danışmanlık süreci yürütmeyi önemsiyorum.
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Ege Pozitif Psikoloji
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Nazlı Şengül adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nazlı Şengül isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazlı Şengül, Psikoloji. Size Nazlı Şengül tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Nazlı Şengül adresi nerede?Nazlı Şengül şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cemal Gürsel Caddesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazlı Şengül isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazlı Şengül online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazlı Şengül isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazlı Şengül, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nazlı Şengül isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazlı Şengül bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazlı Şengül ile iletişime geçmenizi öneririz.