0850 333 0388 Ücret öğren

1983’te Ankara’da doğdum. Çocukluğum ve üniversite dahil öğrenim hayatım Ankara’da geçti. Lisans Eğitimimi Gazi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nde tamamladım. Esenyurt Üniversitesi’’nde Klinik Psikoloji Tezsiz Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım.

Uzm. Dr. Tahir Özakkaş’tan 4 yıl Bütüncül Psikoterapi Eğitimi’ni aldım. Bunun haricinde birçok ulusal ve uluslararası kongreye katıldım ve birçok farklı eğitime katıldım. Alanda 22 yıllık bir tecrübem var. Halen Ankara’da meslek hayatımı devam ettirmekteyim.

Necdet Dönmez
Fer Psikolojik Danışmanlık

1433. Sokak, Çankaya, Ankara 06510

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Detaylı açıklamalar
  • Dakiklik

Necdet bey ile faydalı ve verimli bir psikoterapi sürecimiz oldu. Hayatımdaki farkındalıkların artması ve kendimi anlamlandırma sürecimde en büyük desteklerimden biri olan pskoterapi sürecimi iyi ki Necdet hocam ile sürdürmüşüm. Gönül rahatlığı ile sürece kendisi ile başlayabilirsiniz.

se...r

Bir süredir danışan olarak devam ediyorum. Gayet memnunum. Necdet hocamız alanında uzman, eğitimler düzenleyen, karşısındaki okuyabilen, beden dili konusunda da uzman birisi. Siz başınızdan geçenleri veya hissettiklerinizi anlatırken, bedeninizin de ne anlattığını anlıyor. Bu çok önemliydi benim için.

• B

Necdet Bey ile 2017 yilindan beri calisiyoruz. Baslangicta yuz yuze gorusuyorduk; baska bir ulkeye tasinmamla birlikte seanslarimiza online olarak devam etmeye basladik.

Necdet Bey ile surdurdugumuz terapi sureci, kendimi, dusuncelerimi ve duygularimi daha iyi tanimamda cok etkili oldu. Yillar icinde hayatimda cok sey degisti ve farkli donemlerden gectim. Bu surec sayesinde kendime dair farkindaligim artti, dusunce ve davranis kaliplarimi daha net gormeye basladim. Insanlar ve kosullar degisse de benim olaylara nasil yaklastigimin ve nasil tepki verdigimin ne kadar onemli oldugunu daha iyi anladim.

Necdet Bey’in yaklasimini son derece profesyonel, guven verici ve samimi buluyorum. Kendimi rahatca ifade edebildigim ve yargilanmadan dinlendigimi hissettigim bir alan yaratiyor. Yuz yuze baslayan surecimizin online olarak da ayni guvenle devam edebilmesi de benim icin ayrica degerli. Kendisini gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum.

• D

d.....

Necdet Bey’i başka bir psikoterapist meslektaşım önermişti. Farklı şehirlerde olmamız dolayısıyla tüm süreci online olarak yürüttük. 2019-2023 arasında düzenli seanslarımız oldu. Kendisi tüm süreç boyunca son derece profesyoneldi. Kabullenme, anksiyete, yas süreci gibi konularda bana çok fazla farkındalık kazandırdı. Kendim için yaptığım en iyi yatırım Necdet Beyle terapi sürecine başlamaktı. Tekrar profesyonel bir destek ihtiyacı hissedersem ilk başvuracağım kişi kendisi olur.

• I

i̇...n

Necdet hocamla 2022 Aralık’tan beri devam eden bir terapi sürecimiz var. Kendisi mesleğini hakkıyla yapan, profesyonel ve alanında bilgili bir terapist. Daha önce birçok terapistle görüştüm fakat hiçbiriyle Necdet hocam ile kurduğum güvenli ve sağlam ilişkiyi kuramadım. Derin bir bağ kurabileceğimizi ve onun beni anlayacağını daha ilk seanstan hissetmiştim. Bazı günler hiçbir şey konuşmasak bile kendisinin oradaki varlığı kendimi regüle etmeme yetiyor. Ayrıca detayları çok iyi yakalayan, dikkatli ve ilgili biri. Seanstayken odağında tamamen danışanının olduğunu net bir şekilde hissettiriyor. Ayrıca sizi gerçekten önemsediğini görüyorsunuz. İçsel yolculuğumda yanımda ondan başkası olsun istemezdim.

• Fer Psikolojik Danışmanlık Online Terapi  •

Kaygı problemleri, terk edilme travmamla başladığım terapi sürecinde anlaşıldığımı hissederek bütün bir yol boyunca giderek daha sakin ve kendimle yüzleşmekten korkmayan bir hale geldim. Sürecin kendisi biraz dalgalı olsa da bu yola Necdet Beyle çıktığım için çok memnunum. Terapi sürecim ilerledikten sonra bebek sahibi oldum, şu anki ebeveynliğimin de mimarıdır. Online terapi deyince insan ruha dokunamayacağından endişe edebiliyor ama benim için her seans kendime temas ettiğim, kendimi yeni bir yerden gördüğüm ve kendimi yuvada hissettiğim anlardan ibaret oldu. Necdet Beyle bu süreci yönetmek kaygılı, anlaşılmak isteyen, güvenli bağlanmayı bilmeyen, seanslarda her duyguyu birlikte paylaşarak yol almak isteyen insanlar için büyük bir şans demek. Umarım kendisiyle benim kadar derdi olan ve bunları çözmek için uğraşan herkesin karşısına Necdet Bey ya da en az onun kadar deneyimli ve insan anlama uzmanı bir terapist çıkar. Bu kombinasyonun kolay kolay bulunabileceğini de düşünmüyorum.

a....e

Terapi sürecime devam ederken bugüne kadar katettiğim yoldan ve kendimde gözlemlediğim değişimden büyük memnuniyet duyuyorum. Necdet Bey'in süreci profesyonel, güven veren ve özenli bir yaklaşımla yürütmesi benim için son derece faydalı oldu. Kendimi daha iyi tanımamda ve geliştirmek istediğim yönlerimi fark etmemde etkili bir rehberlik sağladı. Özellikle doğru sorularla kendi cevaplarımı bulmama ve çözümün süreç içinde doğal ve kalıcı bir şekilde oluşmasına önemli katkı sağladı. Kendimi rahatlıkla ifade edebildiğim, anlaşıldığımı ve desteklendiğimi hissettiğim bu sürecin hayatıma kattığı farkındalıklardan dolayı çok memnunum.

• Fer Psikolojik Danışmanlık Bireysel Terapi  •

Necdet Bey’le olan sürecimizle ilgili söyleyebileceğim ilk şey seanslardaki sahici ve profesyonel mevcudiyetidir. Bu mevcudiyet danışanı gözeten ama asla eğlemeyen, gerçekliği eğip bükmeden ama nezaketle ifade eden, duygulara alan açan ve bir ayna gibi kişinin kendiyle karşılaşabildiği temiz bir zemine aracılık ettiği için çok kıymetli. Geriye dönüp baktığımda kendimle ilgili pek çok farkındalığı cebime koyabildiğimi görüyorum. Yas gibi kırılgan bir dönemde bile gerçek kendiliğimle, spontan ve olduğum gibi olabilmeme, acımı içimden geldiği gibi yaşayabilmeme yardımcı olduğunu söyleyebilirim. Hayatımın öznesi olmamda rolü olduğunu, dünya üzerinde benzeri pek bulunmayan terapist-danışan ilişkisini profesyonelce, güvenle ve titizlikle yürüttüğünü düşünüyorum.

me...e

Cok zor zamanlardan gecerken bana uzattığı eli hic unutmuyorum. Değerli bir insan, etik degerlere bagli bir uzman. Iyi ki var.

• Fer Psikolojik Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •

em...l

Necdet Hocam ile yaklaşık 3 yıl boyunca düzenli olarak terapi süreci yürüttük. Kendisiyle yollarımızın kesişmesi, kendi hocamın da terapisti olması vesilesiyle oldu. Tüm seanslarımız benim için oldukça verimli ve dolu dolu geçti. Bugün kendimle ilgili geldiğim noktada Necdet Hocam'ın emeğinin çok büyük.
    Bilimsel yaklaşımı, danışan odaklı tutumu ve güven veren iletişimi sayesinde terapi sürecini her zaman sağlıklı ve destekleyici bir şekilde ilerlettik. Kendini tanıma, anlama ve geliştirme yolculuğunda olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Fer Psikolojik Danışmanlık Psikoloji Randevusu  •