2022 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Mesleki yolculuğumun ilk dönemlerinde özel eğitim ve rehabilitasyon alanında özel gereksinimli çocuklar ve aileleriyle çalışma fırsatı buldum. Bu deneyim, bireyi yalnızca kendi iç dünyasıyla değil; içinde bulunduğu aile ve ilişki sistemiyle birlikte ele alma biçimimi de önemli ölçüde şekillendirdi.
Günümüzde yetişkin, ergen ve çiftlerle bireysel psikolojik danışmanlık ve aile danışmanlığı süreçleri yürütmekteyim. Kaygı ve korkular, ilişki ve bağlanma sorunları, tekrarlayan yaşam örüntüleri, öz değer ve öz şefkat, sınır koyma, stres ve tükenmişlik, yas ve kayıp süreçleri, duygu düzenleme güçlükleri ve kontrol edilmesi zor alışkanlıklar başlıca çalışma alanlarım arasında yer almaktadır.
Danışmanlık süreçlerimde Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımından yararlanıyor; Aile Danışmanlığı eğitimim doğrultusunda çift ve ailelerle de çalışmalarımı sürdürüyorum.
Her bireyin yaşadığı güçlüğün ve o güçlüğe geliş biçiminin kendine özgü olduğuna inanıyorum. Bu nedenle danışmanlık sürecini yalnızca yaşanan problemi ele almak değil; kişinin kendisini, ihtiyaçlarını, ilişkilerini ve tekrar eden örüntülerini daha yakından tanıyabileceği bir alan olarak değerlendiriyorum.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Nakit
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Dakiklik
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
me...
Zor bir dönemden geçerken bana sağladığınız güvenli alan, sabır ve empatik yaklaşım süreci en az hasarla atlatmam konusunda çok yardımcı oldu. Seanslarda sadece sorunlarımı dinlemekle kalmayıp bana asıl benliğimi yeniden fark ettirdiniz.
C
c....t
Sinem Hanımla uzunca bir süredir danışma sürecini yürütüyoruz. Terapinin başından beri çoğu kez aynı sorunları tekrarlasam da her seferinde yeni çözüm önerileri ile geliyor. Bunun yanında hayatıma dair farklı bakış açıları getirmeme ve kendimle ilgili bana güç kaynağı olacak yönlerimi keşfetmeme de yardımcı oluyor. Seans esnasında anlaşıldığımı hissediyorum. Anlatmak istediklerimi kesmeden dinliyor ve sonrasında da eklemek istediklerimi soruyor. O seansın benim açımdan faydalı olarak tamamlanması için gösterdiği ilgi oldukça ince bir davranış olarak canlandığından memnun hissediyorum.
gü...k
Kendisinden uzun bir süredir terapi alıyorum. Terapi sürecime kendimi gerçekten iyi hissetmediğim,bazı şeylerle baş etmekte zorlandığım bir dönemde başlamıştım.Açıkçası bu sürecin bana bu kadar iyi geleceğini hiç tahmin etmiyordum.
Sinem Hanım karşısındaki kişiyi gerçekten sabırla ve dikkatle dinleyen, doğru analizleri ve soruları ile insanın kendisini daha iyi anlamasını sağlayan bir terapist. Seanslarda bana ne yapmam gerektiğini söylemek yerine,kendi cevaplarımı bulmamı,kendimi sorgulamamı ve iyi anlamda geliştirmemi sağladı.Bazen tek bir sorusunun bile olaylara bakış açımı değiştirdiği çok fazla an oldu.Ayrıca terapi sürecini çok güzel yönetiyor.Seansların azalması,sürecin devam etmesi ya da artık bitmesi gereken noktaları doğru şekilde fark edip yönlendirmesi benim için çok değerliydi.Bugün terapiye başladığım zamanki halimle şimdiki halim arasındaki farkı çok net görebiliyorum.Kendimi daha iyi tanımamda ve hayatıma daha sağlıklı bir şekilde devam etmemde çok büyük katkısı oldu.• Psk. Sinem Duygu Kama • Psikoloji Randevusu •
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyorum
Kendisiyle çalışmaya başladığımdan beri kendimi çok daha iyi hissediyorum. Beni gerçekten dinliyor, yargılamadan yaklaşıyor ve doğru sorularla farkındalık kazanmamı sağlıyor.
be...k
İlk andan itibaren güler yüzü ve samimiyetiyle kendimi çok rahat hissettim. Gerçekten dinlendiğinizi ve anlaşıldığınızı hissettiren bir yaklaşımı var. Aklıma takılan konuları acele etmeden, anlaşılır bir şekilde açıklaması ve her zaman destekleyici olması benim için çok değerli. İletişimi çok güzel, yanında kendinizi rahatça ifade edebiliyorsunuz. İyi ki yollarımız kesişmiş
Psk. Sinem Duygu Kama
Kıymetli görüşünüz için teşekkür ediyorum
d.....
Sinem hocayla birkaç aydır düzenli olarak görüşüyorum. Çok güvende ve şefkatli hissettiren bir yaklaşımı var. Bilgisi, yaklaşımı ve profesyonelliğiyle çok verimli geçen bir süreç gerçekleştiriyorum.
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ediyorum
Sinem Duygu Kama isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Duygu Kama, Psikoloji. Size Sinem Duygu Kama tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Fobilerden Kurtulmak.
Sinem Duygu Kama adresi nerede?Sinem Duygu Kama şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anıttepe Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Duygu Kama isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sinem Duygu Kama uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sinem Duygu Kama isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Duygu Kama, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sinem Duygu Kama isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Duygu Kama tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinem Duygu Kama hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Sinem Duygu Kama hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.