Lisansta Boylam Psikiyatri Hastanesinde staj yaparken tanışmış olduğu psikiyatrist ve psikologlarla, Mahall Ankara’da yüz yüze ve online olarak terapi yapmaktadır. Bu süreçte yetişkinler ve çocuk ve ergenler için Bilişsel Davranışçı Psikoterapi eğitimlerini almıştır. Süpervizyon eğitimlerine devam etmektedir. Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde uygulamalı klinik stajını tamamlamıştır.
Zeynep Peker, WISC-IV Weschler Çocuklar için Zeka Testi ve Özgül Öğrenme Bozukluğu Bataryası sertifikalı uygulayıcısıdır. Sosyal Anksiyetede Bilişsel Davranışçı Terapi, AGT onaylı Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivitenin Bilişsel Davranışçı Terapisi gibi özel alanlarda eğitimlerini tamamlayarak uygulayıcı sertifikası almıştır. Güncel eğitim ve kongrelere devamlı olarak katılmaktadır.
Zeynep Peker, Türk Psikoloji Derneği ve Bilişsel ve Davranışçı Psikoterapiler Derneği üyesidir. Çocuk, ergen, genç yetişkinler ve yetişkinlerle çalışmaktadır. İleri düzeyde İngilizce bilmektedir. Türkçe ve İngilizce olarak terapi yürütmektedir.
- Depresyon
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Psk. Zeynep Peker
Söğütözü Mahallesi, 2176. Sk. No :7 Platin Tower İş Merkezi, (Medicana Hast.Yanı), Kat:18, No: 69, 06530 Çankaya/Ankara, Ankara 06510
- Nakit
- Nakit
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
Son birkaç aydır oğlumu götürüyorum.Sakin yaklaşımı onu analiz ederek yaklaşması oğlumun isteyerek gitmesine ve değişim için çaba harcamasını sağlıyor.
• Psk. Zeynep Peker • Randevu •
se...a
Hocamıza başladığımızdan beri çocuğumla olan bağ daha kuvvetlendi. Çocuğumu daha iyi anlamaya başladım. Oğlumda da düzelmeler gördüm. Tedavimiz devam ediyor. Umarım Çocuğumda düzelmeler daha iyi olacaktır.
• Psk. Zeynep Peker • Bireysel Terapi •
f...
Zeynep hocama doktor yönlendirdi bizi, oğlum ve kızım için destek alıyoruz. Oğlum ADHD teşhisi aldı, kızım ergenlik döneminde. Çocuklarla iletişimi çok başarılı, kendisine severek gidiyoruz. İnsan onun yanında kendini rahat hissediyor. Güler yüzlü, süreçle ilgili çok güzel bilgilendiriyor ve önerilerde bulunuyor.
d.....
Birçok uyumlu olduğumuz nokta vardı. Dehb konusunda özellikle danışabileceğim birisi.
• Psk. Zeynep Peker • Randevu •
be...y
İlk görüşmemizdi çok memnum kaldık,oğlum için danıştık kimseyle görüşmek istemeyen .oğlum da ilk görüşmede kendini iyi hissettiğini söyledi Zeynep hocam dan
• Online Danışmanlık • Normal Randevu •
Kl. Psk. Zeynep Peker
Merhabalar, çok teşekkür ederim güzel dönüşünüz için. Sizlere bir katkım oldu ise ne mutlu bana
Ö
ö.....
Zeynep hocanın işini severek yaptığı çok açık,oğlum Dehb tanısı aldı.Bu süreçte bize çok yardımcı oluyor ,çocuklarla ve ailelerle iletişimindeki netliği çok hoşuma gidiyor.Terapi süresince okuldan olumlu geri dönüşler almaya başladım.iyi ki yollarımız kesişti.
• Psk. Zeynep Peker • ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi •
Zeynep hoca samimi, deneyimli ve alanında başarılı bir doktor. 9 yaşındaki oğlumun OKB teşhisi için davranışçı terapi desteği alıyoruz. Oğlumla iletişimi ve kriz anında ebeveyn tutumuyla ilgili tavsiyeleri gayet güzel.
• Psk. Zeynep Peker • Bilişsel Davranışçı Terapi •
a....ö
Test uygulaması için Zeynep hanımla iletişim kurduk bilgisi rahatlatıcı ve sakin konuşması ile bizde pozitif bir izlenim bıraktı.
• Psk. Zeynep Peker • WISC-4 Zeka Testi •
Ş
ş...
Uzm. Kl. Psk Zeynep Peker Hanım ile yollarımız iyi ki kesişti. Önce 13 yaşındaki oğlumla çok güçlü bir uyum sağladılar; çok güler yüzlü, ilgili ve sıcakkanlı bir psikolog olduğunuz için çok memnun kaldık. Sizinle çalışmaya başladığım günden beri içimde çok derin bir şey değişti. Daha önce anlatamadığım, kelimelere dökemediğim duygular ilk defa gerçekten duyulmuş gibi hissettirdi. Yargılanmadan, acele edilmeden, gerçekten anlaşılmak benim için çok kıymetliydi. Bazen seanslardan çıktıktan sonra ağladım, ama bu kötü bir ağlama değildi. Yıllardır içimde birikenlerin yavaş yavaş hafiflediğini hissettiğim bir ağlamaydı. Kendimle ilgili fark ettiğim şeyler, bana gösterdiğiniz bakış açısı ve sabrınız içimde umut uyandırdı. Bu benim için çok büyük bir şey. İyi hissettiğim anlar kadar zorlandığım anlarda da yanımda olduğunuzu bilmek bana güç verdi. Kısacası, sizinle bu süreci yaşıyor olmaktan gerçekten çok memnunum.
Z
z....
Zeynep hocanın samimiyeti, yetkinliği, içtenliği, sağduyusu ve empati gücü, hem teşhis hem tedavi sürecini etkin, hedef odaklı ve sorunlarımız üzerinde çalışmaya cesaret verici kılıyor. Gönülden tavsiye olunur. NOT: Kendisine perimenopozda ortaya çıkan ADHD şikayeti ile başvurdum.
• Psk. Zeynep Peker • ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi •
Zeynep Peker isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Peker, Psikoloji. Size Zeynep Peker tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Zeynep Peker adresi nerede?Zeynep Peker şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:274-B/4 Mahall Ankara Ankara
- Söğütözü Mahallesi, 2176. Sk. No :7 Platin Tower İş Merkezi, (Medicana Hast.Yanı), Kat:18, No: 69, 06530 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Peker isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Peker uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Peker isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Peker, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Zeynep Peker hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Peker ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Peker isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Peker tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Peker hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Zeynep Peker hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Peker hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Peker tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.