Psikiyatri, Kumlu, Hatay
Kayapınar Mahallesi, Diyarbakır • Harita
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi
Özel Mersin Akademi Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen · Daha fazlaMenteş Mahallesi Barbaros Caddesi 140. Sokak No:105, Yenişehir • Harita
Özel Mersin Akademi Hastanesi
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazlaEmniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya • Harita
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazlaMerkez, Ertuğrulgazi Mah, Esentepe Cad. 308. Sok .63320, Şanlıurfa • Harita
Özel Esencan Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji · Daha fazlaBağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18, Esenyurt • Harita
Özel Esencan Hastanesi
Merkez, Ertuğrulgazi Mah, Esentepe Cad. 308. Sok .63320, Şanlıurfa • Harita
Ümran Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaBulgurlu Mahallesi İzzettinbey Sokağı No:3, Üsküdar • Harita
Ümran Tıp Merkezi
Doğanköy Bursa Şehir Hastanesi, Nilüfer • Harita
Bursa Şehir Hastanesi
Özel Deniz Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp · Daha fazlaYenidoğan Mahallesi Gaziler Cad. 1138 Sokak No:1 Kapılar Yenişehir, İzmir • Harita
Özel Deniz Hastanesi