Merhaba, ben Psikolog Rana Devrim.
Maltepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Psikolojiye ilgim erken yaşlardan itibaren başladı; bu merak, eğitimim ve mesleki yolculuğum boyunca derinleşerek beni terapi alanına yönlendirdi. Üniversite yıllarımda vaka analizleri, uygulamalı dersler ve araştırmalarla deneyim kazandım; mezuniyetimin ardından ise çeşitli terapi ekollerinde kapsamlı eğitimler aldım.
Aldığım başlıca terapi ve danışmanlık eğitimleri şunlardır:
• Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)
• Şema Terapi
• Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
• Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT)
• Psikodinamik Terapi
• Aile Danışmanlığı
• Mindfulness Temelli Yaklaşımlar
Terapi sürecinde; danışanla kurulan güven temelli ilişkiye, etik ilkelere bağlı kalmaya ve kişinin kendi içgörüsünü geliştirmesine büyük önem veriyorum. Kaygı, panik atak, ilişkisel zorluklar, depresif duygu durumlar ve travma sonrası süreçlerde bilimsel yöntemlerle danışanlarıma eşlik ediyorum.
Online ve yüz yüze görüşme seçenekleriyle, ihtiyaçlarınıza en uygun desteği sunmak için buradayım.
- Depresyon
- Stres
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Sınav Kaygısı
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Stres Yönetimi
Ön Görüşme
n....a
İkinci seansim gerçekleştirdik bugün. Hayatımda gittiğim ilk psikolog randevum değildi ama ikinci seansına hevesle geldiğim ilk ve tek psikologtur kendisi. Kendimde farketmedigim şeyleri farketmemi sağladı. İyi bir dinleyici ve anlatıcı. Ben yoğun korkularimdan dolayı gelmiştim bu korkuların sebebiyetlerini keşfediyoruz beraber.
Psk. Rana Devrim
Güzel düşünceniz için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim.
ha...e
Meslek hayatımdaki çalkantılar nedeniyle çok zor bir dönem geçirirken kendisine başvurdum. Sayesinde süreci oldukça hızlı atlattım. Kesinlikle tavsiye ederim.
e....o
İlişkimde kendimi çıkmazda hissederken tanıştım. Sabırlı, anlayışlı ve çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde kendime ve partnerime farklı bir açıdan bakabildim. Her seans bana çok şey kattı.
h....k
Rana Hanıma stres ve kaygı için başvurmuştum. Kendisi çok iyi bir dinleyici ve sizi anlıyor. Stres ve kaygıyı yönetmemde bana çok yardımı dokundu. Bu sayede ilişkilerimi ve işlerimi daha iyi yönetebilmeye başladım.
d.....
Kendimi sürekli değersiz hissediyor, insanlarla olan ilişkilerimde hep aynı döngülere giriyordum. Bu yüzden terapiye başlamaya karar verdim. Rana Hanım’la konuşmak bana kendimle ilgili çok şey fark ettirdi. Sadece dinlemekle kalmıyor, doğru sorularla düşünmeye de yönlendiriyor. Çok içten ve anlayışlı biri.
d.....
Anksiyete atakları yaşadığım bir dönemde Rana Hanım’a başvurdum. İlk seansa giderken çok gergindim ama konuşmaya başladığımız an o rahatlatıcı enerjisini hissettim. Zamanla kaygılarımı nasıl yöneteceğimi öğrenmeye başladım. Her görüşmeden sonra biraz daha güçlendiğimi hissediyorum.
İlginiz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim.
Yaklaşık 3 aydır Rana Hanım’la görüşüyorum. Depresyon nedeniyle başladım, o dönem kendimi çok tükenmiş ve umutsuz hissediyordum. Seanslarda hem beni gerçekten dinleyen biriyle konuşmak hem de kendime dışarıdan bakabilmek çok iyi geldi. İlk kez bir terapiste bu kadar rahat açılabildim diyebilirim.
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
L
l....k
Online başladım, ilk başta tereddütlüydüm ama Rana Hanım’ın ses tonu, yaklaşımı ve yönlendirmeleri bana çok iyi geldi. Panik ataklarım artık çok daha azaldı. Özellikle seanslardaki nefes egzersizleri ve düşünce kalıpları üzerine çalışmamız beni çok rahatlattı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
(m...)
Rana hanım gerçek bir profesyonel. Yargılamadan sabır ve güler yüz ile dinledi. Anladı.Anlattı.Bana çok akıl dolu perspektifler gösterdi. Mesleğini ve danışanlarını etik değerler çerçevesinde sahiplendiğini görmemek mümkün değil. Karşısındakine yardım etme ekseninde zorluklarla dolu hayatlarıma neler katabileceğinin farkında olduğunu gösterdi ve ötekileştirmedi.
I
il...4
Rahatsız olduğun konularda çok yardımcı oluyor çok yol kat ettik. Kendimi daha rahatlamış hissediyorum.
İlginiz ve güzel yorumunuz için teşekkür ederim, sağlıklı günler dilerim.
Rana Devrim isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rana Devrim, Psikoloji. Size Rana Devrim tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite.
Rana Devrim adresi nerede?Rana Devrim şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi, 1443. Caddesi No:25 Ankara
- Düzce
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rana Devrim isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rana Devrim uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rana Devrim isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rana Devrim, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Rana Devrim hangi dilleri konuşuyor?Rana Devrim ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Rana Devrim isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rana Devrim tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rana Devrim hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Rana Devrim hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rana Devrim hangi sigortaları kabul ediyor?Rana Devrim tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.