Rukiye Özcan, Atılım Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden 2014 yılında mezun oldum. Lisans eğitimim süresince Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde klinik çalışmalar yürüttüm.
Mezuniyetimin ardından iki yıl boyunca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda mobbing uzmanı olarak görev aldım; iş yerinde psikolojik taciz, çalışan ruh sağlığı ve psikolojik iyilik hâli konularında önemli deneyimler kazandım.
Daha sonra Sağlık Bakanlığı’na bağlı Uyuşturucuyla Mücadele ve Danışma Hattı bünyesinde çalışarak bağımlılık, kriz müdahalesi ve psikoeğitim alanlarında çok sayıda bireye destek verdim. Bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde üç yıl yöneticilik yaparak hem klinik hem yönetsel sorumluluklar üstlendim.
10 yılı aşkın süredir aktif olarak danışan görmekte olup, kurucusu olduğum Bilge Psikoloji Ankara Şubesi’nde yüz yüze ve online terapi hizmeti sunmaktayım.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Öğrenci Koçluğu
Mehmet Akif Ersoy Caddesi, 325. Sokak No: 3/133, Yenimahalle, Ankara
Uzmana internet sitesi üzerinden araştırma yaparken ulaştım. Genel olarak kendimi daha iyi tanımak, stresle başa çıkma becerilerimi geliştirmek ve kişisel farkındalığımı artırmak amacıyla başvurdum. Süreç boyunca kendimi rahat ve güvende hissettiğim, anlayışlı ve profesyonel bir yaklaşım gördüm. İletişimi güçlü, danışanı gerçekten dinleyen bir uzman. Ofisi gayet rahat, sessiz ve huzurluydu. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Bilge Psikoloji • Randevu •
h....ş
Uzmanımıza bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Süreç boyunca kendimi rahat ve güvende hissettim, yaklaşımı çok destekleyiciydi. Kesinlikle çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Bilge Psikoloji • Randevu •
h...
Uzun süredir yaşadığım kaygı, çarpıntı, nefes alamıyormuş gibi hissetme ve sürekli tetikte olma haliyle başvurmuştum. Seanslarda kendimi çok rahat ve güvende hissettim. Yaşadıklarımın ne anlama geldiğini anlamam ve bedenimi sakinleştirmeyi öğrenmem benim için çok kıymetli oldu. Kaygım tamamen geçmedi; belki ama artık onunla baş edebildiğimi hissediyorum. İyi ki bu sürece başlamışım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a...
Psk. Rukiye Özcan ile gerçekleştirdiğim seans sürecinden çok memnun kaldım. Kendisine internet üzerinden araştırma yaparak ulaştım. Süreç boyunca kendimi güvende ve anlaşılmış hissettim. Yaklaşımı, yönlendirmeleri ve profesyonelliği benim için çok kıymetliydi. Seanslar bana farkındalık kazandırdı ve günlük hayatıma olumlu yansımaları oldu. Gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye edebileceğim bir uzman.
Z
z...
Rukiye Hanıma oğlumla ergenlik döneminde yaşadığımız sorunlar nedeniyle başvurduk, seanslar ilerledikçe çocuğumdaki değişimi fark etmeye başladık, biz ebeveynler olarak sürece dahil edilmemiz çok kıymetliydi, ilgisi ve yaklaşımı için çok memnun kaldık.
K
k...
Panik atak için Rukiye hocaya başvurdum. Panik ataklarım nedeniyle uzun süre zorlandım. Terapiler sonrasında bu ataklarla başa çıkmayı öğrendim. İlaç kullanmak istemiyordum; kesinlikle bu yüzden psikiyatriye hiç başvurmadım. Her seanstan sonra kendimi daha rahat hissettim ve panik ataklarımın sıklığı azaldı. Rukiye hocamın yaklaşımı gerçekten çok sakinleştiriciydi. Profesyonel biri. Ben şahsen kendisini öneriyorum.
s...
Rukiye Hoca'ya, daha önce danışmanlık alan bir yakınımın tavsiyesiyle ulaştım ve öfke kontrolü problemimle ilgili başvurdum. Empati kurarak dinleyen, çözüm odaklı yaklaşımıyla kısa zamanda çok yol aldık. Kendisini tavsiye ederim.
m...
Rukiye Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Yoğun çalışma maratonu içerisinde strese bağlı kaygı ve uyku problemleri yaşıyordum. 4 seans sonrası uyku düzenimde ciddi düzelmelеr oldu. Yaklaşımıyla, doğru yönlendirmeleriyle benim için faydalı bir süreç yönetti. Kendi kendime baş edebileceğimi düşünmüştüm ama profesyonel uzman desteği gerçekten çok fark yarattı.
T
t...
Sosyal medya hesabından ulaşmıştım. Çift terapisine başlarken çok kararsızdık. Zamanla seansların ilişkimizi nasıl dönüştürdüğünü fark ettik. Hem bireysel hem de birlikte düşünmemizi sağlayan bir yaklaşımı vardı. İyi ki destek almışız.
d...
Rukiye Hanım’a internet üzerinden yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştım. Çalışma alanlarının benim ihtiyaçlarımla örtüşmesi başvuru kararımda etkili oldu. Kaygı ve hayatımın o dönemine dair bazı belirsizliklerle baş etmekte zorlandığım için destek alma ihtiyacı hissettim. Yürüttüğümüz süreçte kendimi anlaşılmış ve güvende hissettim. Seanslarda yargılanmadan dinlenmek, duygularımı daha net fark edebilmek ve düşünce kalıplarımı görebilmek benim için oldukça kıymetliydi. Çevreme gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir uzman olduğunu söyleyebilirim.
Rukiye Özcan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Rukiye Özcan, Psikoloji. Size Rukiye Özcan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı.
Rukiye Özcan adresi nerede?Rukiye Özcan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mehmet Akif Ersoy Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Rukiye Özcan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Rukiye Özcan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Rukiye Özcan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Rukiye Özcan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Rukiye Özcan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Rukiye Özcan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Rukiye Özcan hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Rukiye Özcan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Rukiye Özcan hangi sigortaları kabul ediyor?Rukiye Özcan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.