Ben Psikolog Seda Can. Çocuk, ergen ve ailelerle çalışan bir uzman psikoloğum. Lisans eğitimimi Bilkent Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım, yüksek lisansımı ise Ufuk Üniversitesi’nde Gelişim ve Sosyal Psikoloji alanında yaptım.
Çocuk ve ergenlerle çalışırken özellikle bazı konulara daha yoğun odaklanıyorum. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite belirtileri (DEHB), çocukluk döneminde görülen mastürbasyon davranışları, akran zorbalığına maruz kalma ya da zorbalık uygulama, çocuklarda akran ilişkilerinde yaşanan güçlükler ve sosyal beceri eksiklikleri en sık çalıştığım alanlar arasında yer alıyor.
Ayrıca ayrılık kaygısı yaşayan, ebeveynden uzak kalmakta zorlanan ya da okula uyum sürecinde yoğun kaygı gösteren çocuklarla da sıkça çalışıyorum. Çocuğun yaşadığı birçok duygusal ve davranışsal zorluğun aile ilişkileriyle yakından bağlantılı olduğunu bildiğim için, ebeveyn–çocuk ilişkisindeki zorlanmalar da çalışma alanlarımın önemli bir bölümünü oluşturuyor.
Amacım yalnızca çocuğun davranışını değiştirmek değil; çocuğu duygusal olarak anlamak, ihtiyaçlarını doğru okumak ve aile içinde daha güvenli, daha sağlıklı bir ilişki düzeni kurulmasına destek olmak. Her çocuğun biricik olduğuna inanıyor ve süreci çocuğun gelişim dönemine ve ailesinin ihtiyaçlarına göre şekillendiriyorum.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Konutkent Mahallesi 2990. Sokak No:21, Çankaya, Ankara 06810
- Sigortası olan hastalar
Çocuğumla iletişimi son derece güçlü, anlayışlı ve sabırlı bir uzman. Süreç boyunca bize de yol gösterici oldu ve her adımı anlaşılır şekilde açıkladı. Ebeveyn olarak kendimi daha bilinçli ve güvende hissediyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Neo Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri •
me...ğ
Çocuğum için başvurduğumuz bu süreçte en çok içime sinen şey yaklaşımındaki sıcaklık ve güven oldu. Hem çocuğumla kurduğu bağ hem de bize olan açıklayıcı ve destekleyici tutumu sayesinde kendimizi çok daha rahat hissediyoruz. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Neo Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Bireysel Danışmanlık •
e....g
Bir arkadaşımın yönlendirmesiyle 7 yaşındaki oğlumuz için destek aldık. Başladığımız günden itibaren kendimizi güvende hissettik. Oğlumuzun öfke problemleri zamanla azaldı, biz de ebeveyn olarak çocuğumuzu daha iyi anlamaya başladık. Sadece çocuğumuzla değil, bizimle de ilgilenilmesi aile içindeki iletişimi çok güçlendirdi. İyi ki bu yolu birlikte yürümüşüz
s....g
çocuğum hiç durmuyodu ders yapmak işkence gibiydi hem onun için hem bizim için şimdi daha toparlandı dikkat süresi uzadı biz de nasıl yaklaşcagımızı öğrendik gerçekten içimizi rahatlatan biri oldu
• Neo Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
Ö
ö....v
arkadaş ortamında baya zorlanıyodum kendimi hep dışlanmış hissediyodum buraya geldikten sonra daha rahatım artık o kadar kafama takmıyorum iyi geldi bana
U
u.....
çocuğum benden hiç ayrılamıyodu okula bırakırken ağlama krizleri oluyodu tuvalete bile tek gidemiyodu o kadar bağlıydı destek aldıktan sonra yavaş yavaş rahatlamaya başladı şimdi ayrılırken eskisi kadar zorlanmıyo biz de nasıl davranmamız gerektiğini öğrendik gerçekten çok anlayışlı ve ilgili biri iyi ki gelmişiz
si...t
Anne baba olarak nerede hata yapıyoruz diye düşünürken aslında nasıl daha doğru yaklaşabiliriz onu gördük
Bize yol gösteren anlayışlı sakin bir uzman• Neo Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri •
se...a
Kimseyi suçlamadan, herkesi dinleyerek ilerlemesi bizim için çok kıymetliydi. Evde sürekli tartıştığımız konuları artık daha sakin konuşabiliyoruz. Bize iyi gelen bir süreç oldu.
• Neo Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Ergenlerle iletişimi çok güçlü, güven veren ve aileyi de sürece dahil eden bir uzman. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
e....b
İlgili,profesyonel ve güven veren bir psikolog.Sürecimden çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum
• Neo Eğitim ve Danışmanlık Merkezi • Randevu •
Seda Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Can, Psikoloji. Size Seda Can tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Seda Can adresi nerede?Seda Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konutkent Mahallesi 2990. Sokak No:21 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seda Can uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seda Can isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Can, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seda Can hangi dilleri konuşuyor?Seda Can ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Can tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seda Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Seda Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seda Can hangi sigortaları kabul ediyor?Seda Can tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.