- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Depresyon
- Panik Atak
- Yas (Matem)
- Travma
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Toplum Apartmanı 83 / 4 Kavaklıdere, Çankaya, Ankara 06680
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Toplum Apartmanı 83 / 4 Kavaklıdere, Ankara
Boşanma Danışmanlığı
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Ö
ö....ö
Uzun süredir Seda Hanım’dan aile danışmanlığı hizmeti alıyoruz. Kendisi süreç boyunca bize farklı bir bakış açısı kazandırdı ve evliliğimizde birçok konuda olumlu değişim yaşamamıza yardımcı oldu. Dürüst, net ve olması gerekeni açıkça ifade eden yaklaşımı sayesinde danışmanlık sürecinde kendimizi güvende ve doğru yönlendirilmiş hissediyoruz. Kendisinden aldığımız destekten son derece memnunuz ve profesyonelliğini gönül rahatlığıyla tavsiye ederiz.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Aile Danışmanlığı •
Seda hocamdan çift terapisi ve bireysel terapi almaktayım. Mesleğine hakimiyeti, deneyimi, bilgisi ve dürüstlüğü güven veriyor. Sorunlara yaklaşımı, tespitleri, ilgiyle dinleyip notlar alması, farklı ve profesyonel bakış açısı sunmasıyla çok yardımcı ve yol gösterici oluyor. Yanından çıktığım her zaman iyi ki tanıdığımı ve iyi ki geldiğimi düşünüyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Evlilik Terapisi •
Seda Hanım la tanışalı yaklaşık üç ay oldu. İnternet üzerindeki araştırmalarım sonucunda kendisine ulaştım ve iyi ki diyorum. Konuşkan ve problemlerimi paylasabilen bir kişiliğe sahip olmamama rağmen, Seda Hanımın sürükleyici sohbetiyle kelimeler ben farkına varmadan ağzımdan dökülüyor. Bakış acimin değiştiği, sohbetlerimizden sonra kendimi daha iyi ve rahatlamış hissediyorum. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Bireysel Terapi •
Z
z....e
Yaklaşık 2 yıldır Seda hocamla terapi yapıyoruz. Öncelikle deneyimi, bilgisi muhteşem. Alanına gerçekten hakim. 2 yılda çok yol katettim Seda hocam sayesinde. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Bilişsel Davranışçı Terapi •
C
c....
Seda Hanım a 2012 den beri ihtiyaç hissettikçe danışırım. kendisi çok yapıcı ve çözüm odaklı bir psikologdur. Öncelikle sorundaki görünen kusurları belirler. Derinlemesine tespitler için danışanın da sabırlı olması ve görüşmelere düzenli ve yeterli sayıda katılması gerekir. Sorunlu alanları danışanın idrak etmesi için yol gösterir. Her sorun yüzeysel olmayabilir. Bazen kök sebeplerine inilmesi gerekir. Bunun için güven olmazsa olmazdır. Güven telkin eder. Bunu hissedersiniz.
Çok iyi not tutar. Bu sayede yıllar sonra gittiğinizde bile detaylara hakimdir.
Bireysel görüşmelerde olduğu gibi çift danışanlara da çok yardımcıdır. Çiftlerin ortak ve farklı noktalarını çok iyi tespit eder. Her zaman duymak istediğiniz şeyleri söylemez. İdare-i maslahatçı değildir. Bazen gerçekleri yüzünüze vurması gerekir.
Çok faydasını görmüşümdür. Halen de görürüm. Çevremdeki bir çok dostuma tavsiye etmişimdir. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Bireysel Terapi •
Zor bir dönemde destek aldığım Seda Hocam olaylara farklı bir gözle bakmamı sağladı.
• başka bir yer • Diğer •
Seda Hanımı çift terapisi için tercih etmiştik. Tarafsız bir şekilde dinleyip sorunlarımızı çözmek için çok yardımcı oldu. Kendisi işinde profesyonel ve çözüm odaklı. İyi ki tanımışız.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Normal Randevu •
m....l
Seda hocam. Yanından çıktığım andan itibaren daha 1. seansta o kadar rahat hissettirdi ki bana. Düşünebiliyor musunuz uyku problemim 1. seans dan sonra düzeldi. Sıkıntım kalmadı. Nokta atışı tespitler yapıp olumlu ruh halimi korumama sebep olan hocam. Çok sevdim ben sizi ve tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Bireysel Terapi •
Seda Hanımla yaklaşık 2-3 aydır görüşmekteyiz. Görüş yazmak için zaman geçmesini, kendini daha iyi tanımayı bekledim hem sekreteri hem de Seda Hanımın profesyonelliğinden çok memnunum. Sizi sizden daha çok düşünüyor. Olgun birisi, zorlu kişilik yapıma rağmen iletişim kurmakta güçlük çekmiyorum orta noktayı bulmamızı sağlıyor bir şekilde. Çok memnunum, emdr yapacağız ilerde. Emdr konusunda da yetkin olduğunu duymuştum. Tavsiye ederim.
• Online Görüşme • Psikoloji Randevusu •
s....t
Sn. Seda Erken hocama, profesyonel bir yaklaşım sergilediği. Sorunlarımı dikkatlice dinleyip değerlendirme, öneri ve çözümlerde bulunarak yaşadığım olaylara karşı verdiğim tepki ve şu anki halimin normal olduğu konularında kendimi iyi hissetmemi sağladı. Diğer seanslarda tamamiyle sorunların çözüleceğine inanıyorum.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Randevu •
Seda Didem Erken isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Didem Erken, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Seda Didem Erken tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, Cinsel Terapi Danışmanlığı, Vajinismus Tedavisi, Boşanma Danışmanlığı, Evlilik Danışmanlığı, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Boşanma Terapisi.
Seda Didem Erken adresi nerede?Seda Didem Erken şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Toplum Apartmanı 83 / 4 Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Didem Erken isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seda Didem Erken uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seda Didem Erken isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Didem Erken, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Seda Didem Erken hangi dilleri konuşuyor?Seda Didem Erken ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Seda Didem Erken isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Didem Erken tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seda Didem Erken hakkında ne düşünüyor?Toplam 73 hasta / danışan, Seda Didem Erken hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.