Hakkımda
Uzm. Psk. Seda Didem Erken Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Disiplinlerarası...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Hacettepe Üniversitesi Psikoloji Bölümü
- Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Disiplinlerarası Aile Danişmanlığı - Yüksek Lisans
Bilinen Diller
Dakiklik
Alaka
Mekan
r.....
İlk terapi deneyimimdi, kontrol edemediğim bir kaygı durumum (anksiyete) var ve 6 yıldır devam ediyor. İlk seans gayet iyiydi ve anlaşılmak çok huzur verdi.
k.....
Seda Hanım’a farklı dönemlerde farklı konularda başvurdum. Önemli bir konuda karar alma, bunun oluşturduğu stres ne anksiyete konusunda kendinin tavsiye ve yol göstermeleri bana çok faydalı oldu.
İşini çok iyi yapan, açık fikirli ve samimi yaklaşımı nedeniyle gerek psikolog gerekse insan olarak çok seviyorum.
ss...y
Eşimle birlikte çift terapiye dört haftadır gidiyoruz. Kendi aramızda aşamadığımız konuları Seda Hanım sayesinde çözümlemeye başladık. Yolumuz kesiştiği için çok mutluyuz.
f....s
Eşimle iletişim sorunu yaşadığınızda ilişkimiz çok yipraniyordu.iliskimizi iyileştirmek için seda hanıma başvurduk.kendisini bize çok yakın hissettik.cana yakın ,bir arkadaşla konuşur gibi rahat hissederken profesyonelliğinide bize hissettirmesi dengeli duruşu kendimizi ona bırakmaya sevk etti.cok rahat hissediyoruz onun yanında.esimle kendimizi ve birbirimizi tekrar kesfetmemizi sagliyor Seda hanım ikinci seansta olmamıza rağmen.cok Zeki olması bizi ayrıca etkiliyor.aradigimiz profesyonel yardım kesinlikle tavsiye ediyorum
Seda hanım gayet kararında sakince ve çekinmeden iletişimde olan birisi. Beni dinlemesini ve takıldığım noktaları tek tek açıklamasını seviyorum. Bence süre çok az daha uzun olabilir ama böyle de iyi sayılır. Uzman biri ve her türlü bakış açısını anlayabildiğine inanıyorum.
m....a
Cok büyük sorunlarım yoktu, ama olması tercih etme sebebimi değiştirmezdi tabiki. Satır aralarında, küçük dokunuşlarla büyük farkındalık yaşayabileceğim bir görüşme oldu benim için.Tanıştığıma çok memnun oldum, çok tatlı, ilgili ve güleryüzlüydünüz. Güzel konularda görüşmek dileğiyle :)
ç.....
Çift terapisinde daha sürecin başındayız ama ilk görüşmeden fark yarattı. İlgisinden, tarzından ve önerilerinden çok memnun kaldık. Tavsiye ederim.
f.....
Eşimle aramızdaki sorunları artık kendimiz çözemeyeceğimizi fark ettiğimizde Seda Hanım ile tanıştık iyi ki de tanımışız yaklaşık 3 aydır kendisi ile aile terapisi yapıyoruz arada bireysel görüşmelerde yaptık ve gerçekten hem kendimi artık daha iyi hissediyorum hem de evliliğime, aileme bakış açımı değiştirdi. Bu zamana kadar gittiğim psikologlardan çok daha farklı bir yaklaşımı var ve hep nokta atışı yapıyor, hiç aklımıza gelmeyecek taraftan bakmamızı sağlıyor. Aynı zamanda çözüm odaklı konuşulan hiç bir konuyu çözmeden kapatmıyoruz. Kendisine çok teşekkür ederiz bize kattıkları için bir süre daha görüşeceğiz kendisi ile mevcut şartlarımızdan ötürü, ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim. Herşey için teşekkürler Seda Hanım
ç.....
İnsan hayatında kendini yetersiz hissettiği nokta da Seda hanımla karşılaşmalı kesinlikle. Dikkatle sizi dinlemesi, size kendinizi hatırlatması, seans sonu huzurla ayrılmanıza sebep olabiliyor. İyi tanıdım Seda hanımı..
ge...k
İlk görüşmemiz olmasına rağmen sadece dinlemedi, efektif cevaplar ve geri dönüşleri hemen sağladı. Aradığım çözümleri bulabileceğim konusunda beni yüreklendirdi. Diğer seansları heyecanla beklememe sebebiyet verdi. Teşekkür ediyorum Seda Hocama
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler