Uzm. Kl. Psk. Sedar Ertaş

İzmir 1 adres

İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü

Talatpaşa Bulvarı No: 62 Kat: 7 Daire: 14, Konak, İzmir 35220

• Ç

Sedar Bey’le ilk kez 2012’de tanıştım, o günden beri hayatımın farklı dönemlerinde, ihtiyaç duyduğum her anda ona danıştım. Çok yoğun anksiyete yaşıyordum. Kısa zamanda EMDR ile durumu normal seviyelere taşıdık. Zaman içinde yine anksiyete yaşadığımda bunu anlamak ve yönetebilmek için kendisine danıştım. Artık öyle bir noktaya geldik ki, kendisi benim için bir uzmandan öte, aileden biri gibi oldu. Her seferinde yaşadığım konulara özel çalışıyor, düşünsel pratikler yapıyoruz ve konuyu içimde yerine oturtabiliyorum. En çok da bana ayna tutmasını seviyorum. Net
    iletişimi ile kendimi hem çevremi anlamamı sağlıyor.

Sedar Bey’in hem olayları hızla kavrama becerisi hem de insanın duyması gerekeni, doğru zamanda, tam da ihtiyaç duyduğu şekilde söylemesi gerçekten çok değerli. Terapi sürecini asla bağımlılık yaratacak şekilde yürütmüyor, bu da güven hissini daha da pekiştiriyor. Kendine bir iyilik yapmak isteyen herkese tavsiye ederim.

• İnsan Ve Zihin Psikoloji Enstitüsü Diğer  •

• Keşke daha önce gelseydim dedirtecek kadar alanında oldukça uzman bir kişi. İhtiyaç duyan duymayan herkese tavsiye ediyorum. ,) Meltem

• D

Onlarca yıldır iyileşme çalışan, denemedik doktor bırakmayan biri olarak, Sedar Bey hayatımın dönüm noktasıdır. O benim doktorum değil, arkadaşımdır. Kendinizi asla bir doktor karşısında gibi hissetmez, sevdiğiniz bir dostunuza kahve içmeye uğramış gibi hissedersiniz. söylediğiniz hiç bir şeyi unutmaz. siz yıllarca içinde yaşamış ve anlamamışsınızdır, o iki dakikada ne olduğunu size söyleyiverir şaşar kalırsınız. Sedar bey size minnettarim, iyiki varsınız. Didem BİRİZ

• U

Tavsiye ediyorum, çok kısa zamanda çok büyük işler becerdik onunla birlikte psikologa ihtiyacınız olursa sedar bey i tercih edin.

•  •

psikologların en cana yakını ve mesleğinde çok başarıı herkese tavsiye ediyorum psikoloğa ihtiyacınız olursa kesinlikle Sedar bey derim
    Danışan :Ayla