Seher Günaydın, psikoloji lisans mezuniyetinden itibaren alanında çocuk ve ergenlerle çalışmalarını yürütmektedir. Çocuklarla çalışmaya ilgi duyan günaydın, deneyimsel oyun terapisi alanında akreditasyon sürecini tamamlaya çalışmaktadır. Büyükçekmece/Beylikdüzü bölgesinde çocuklar ve ergenlerle terapi seanslarını psikolojik danışmanlık merkezlerinde yürütmektedir.
ÇALIŞMA HAYATI
Psikolog Seher Günaydın, etik ilke ve kuralları benimseyerek bireylerin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmayı vizyon edinmiştir.
Şu anda meslek hayatına Terapim Psikolojik ve Danışmanlık Merkezi'nde Psikolog olarak devam etmektedir.
Rehabilitasyon merkezi ve anaokulunda çalışma imkanı bulmuştur. Özel eğitim kurumlarında deneyimsel oyun terapisi üzerinden gerek atipik otizm gerek öğrenme güçlüğü çeken öğrencilerle çalışmış ve birçok danışanının raporlarının düşmesine veya silinmesine olanak sağlamıştır. Stajyerlik yaptığı dönemde NEUROSOUND uygulanan merkezde hiperaktivite, disleksi, geçikmiş konuşma, otizm'li bireylerle birebir çalışma imkanı bulmuştur.
Şu anda ise özel klinik merkezinde davranış problemleri, atipik otizm, selektif mutizm, ayrılık kaygılar gibi semptomlar gösteren bireylerle çalışmaktadır.
Aldığı Eğitimler ve Katıldığı Konferans/Seminerler
*Deneyimsel Oyun Terapisi, Byron Norton/Psikoloji İstanbul 1.Düzey
*Deneyimsel Oyun Terapisi, Byron Norton/Psikoloji İstanbul 2.Düzey
*Bilişsel Davranışcı Terapi, Prof.Dr Hakan Türkçapar/Vahdet Görmez Poem Psikoloji
* Projektif testler derneği, Neslihan Zabcı/Rorscach
- Öğrenme Güçlüğü ,
- Davranış Bozuklukları ,
- Çocuklarda Öfke Problemi ,
- Sigortası olan hastalar
Mevlana mahallesi çelebi mehmet caddesi yaşaran esenkent sitesi No:13 C blok Daire:1, Beylikdüzü, İstanbul 34519
Rasimpaşa, hayrullah efendi sokak no:23, Kadıköy, İstanbul 34716
Galeri
Mevlana mahallesi çelebi mehmet caddesi yaşaran esenkent sitesi No:13 C blok Daire:1, İstanbul
Rasimpaşa, hayrullah efendi sokak no:23, İstanbul
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
m....y
Seher hanımla özel bir kurum aracılığıyla tanıştık.Davranış problemleri için başvurduk ve oyun terapisine başladık. İlk zamanlar gitmek istemeyen oğlum, şimdi her gün gitmek istiyor. Terapistimizle çok güzel bir bağ kurdular, bu bizi çok mutlu ediyor. Oğlumuzdaki olumlu değişimleri görmek bizim için büyük bir mutluluk.kendilerinden ve aldığımız hizmetten çok memnunuz .
• Ars Psikoloji • Oyun Terapisi •
Psikolog Seher GÜNAYDIN
e....g
3 yaşındaki oğlumun okulda yaşadığı olumsuz durumları çözmek için 4 ay boyunca Seher hanımdan oyun terapisi aldık. Başvurduğumuz danışmanlık merkezinin yönlendirmesiyle tanıştık. Oğlum terapi sürecine her hafta çok severek katıldı ve olumsuz davranışları azaldı. Bu süreç içerisinde hem oğluma hem bana sağladığı destek çok kıymetliydi. Oyun terapisi arayışı içerisinde olanlara tavsiye ederim. Çocukların dilinden anlayan, sizinle empati kurabilen ve sizi doğru yönlendiren bir uzman. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Ars Psikoloji • Oyun Terapisi •
Psikolog Seher Günaydın
V
vo...u
Seher hanıma tavsiye üzerine ulaştık. Kendisi çok iyi bir dinleyici bana ve çocuğuma çok güzel destek oldu. Uzun zamandır mücadele ettiğimiz ve üstesinden gelmekte zorlandığımız tuvalet problemimizi atlattık aynı zamanda çocuğum özgüveni arttı biz kendisinden çok memnunuz kesinlikle tavsiye edeceğim bir psikolog.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
g...
Seher Hanım'la özel bir eğitim kurumunda tanıştık. Oğlumda DEHB vardı, oyun terapisi önermişti doktor. Çok güzel ilerledik, çok yardımcı oldu hem bana hem oğluma. İşini severek yapması, emeği, anlayışı çok güzel. Çevreme de tavsiye ederim.
Sevgilerle Psk.Seher Günyadın
s...
Referans sayesinde tanıştık Seher Hanım ile. 5 yaşındaki oğlum için başvurduk. Kaygı bozukluğu ve korkuları vardı. İlk zamanlar oğlumun alışma süresi zordu ama Seher Hanım'ın sakinliği, sabrı ve ilgisiyle oğlumun güvenini kazandı ve şu an oğlum Seher Hanım'ı çok seviyor. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir psikolog.
C
c...
Seher Hanım'a tavsiye üzerine başvurduk. Çocuğumda yoğun davranış problemleri vardı ve haftalık düzenli seans görüşmeleri sağladık. Zamanla sınıfında oturan, yemeklerini yiyebilen, arkadaşlarına vurmayan, okulda uyuyabilen bir çocuğa dönüştü. Sürecimiz 3 aydır devam etmektedir. Biraz daha yolumuz var, kendisinden oldukça memnunuz.
n...
Benim oğluma özel öğrenme güçlüğü tanısı konuldu. Biz de özel bir kurumda derslere başladık. Daha sonra davranışsal problemleri de olduğundan bize psikolog önerdiler. Gittiğimiz kurumda Seher Hanım'la tanıştık. Kendisi çok içten, samimi biri. Gerçekten oğlumla da çok güzel bir bağ kurdular. Kısa zamanda çok iyi bir ilerleme kaydettik. Davranışları olumlu yönde düzeldi. Dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu belirtileri vardı. Oyun terapisi aldık. Seher Hanım'dan çok verimli geçti seanslarımız. İyi ki tanımışız Seher Hanım'ı. Öğrenme güçlüğü konusunda da çok iyi gelişmeler oldu. Çocuğumun özgüveni gelişti.
m...
Eşimle çift terapisine gittiğimiz uzmanımız, çocuğumuzun durumunu fark etti. Sonra hastaneye gidip teşhis koydurduk. Seher Hanım'la da tanışmamıza o vesile oldu. Seher Hanım'ın alanında en iyilerden birisi olduğunu söyledi. Bu şekilde eğitim başladı. Oğlum çok hareketli ve uyku problemi çeken bir çocuktu, zamanla sakinleşti. Daha fazla komut almaya başladı, daha uyumlu oldu. Oğlumuza beraber bize de bir nevi eğitim verdi, yönlendirmeleriyle ve daha bilinçli olmamızı sağladı. Biz kendisinden çok memnunuz.
Sevgilerimle..
Psk. Seher Günaydın
Seher Günaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seher Günaydın, Psikoloji. Size Seher Günaydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bender Gestalt Motor Algı Testi.
Seher Günaydın adresi nerede?Seher Günaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana mahallesi çelebi mehmet caddesi yaşaran esenkent sitesi No:13 C blok Daire:1 İstanbul
- Rasimpaşa, hayrullah efendi sokak no:23 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seher Günaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seher Günaydın uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seher Günaydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seher Günaydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Seher Günaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seher Günaydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seher Günaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Seher Günaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Seher Günaydın hangi sigortaları kabul ediyor?Seher Günaydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.