UZMANLIK ALANLARI:
Aldatma
Evlilikte İletişim Sorunları
Güven Problemleri
Kıskançlık Sorunları
Boşanma ve ayrılma öncesi danışmanlık
Uyum sorunları
Evlilik öncesinde ve sonrasında yaşanan kaygı ve sorunlar
-Aile Danışmanlığı
Tek ebeveynli ailelerde ortaya çıkan sorunlar
İlaç ve alkol bağımlılığına bağlı olarak gelişen ailede yaşanan problemler
Aile kaynaklı çocuklarda ortaya çıkan sorunlar ,
Yaşlılara bakım verme konusunda karşılaşılan zorluklar
Öfkenin ailelere etkisi
Üvey ebeveynlik
Anne, baba ve çocuk iletişimi
Boşanma sürecinde çocuklara yaklaşım
Sigara Bırakma
Sigarayı Bırakmak
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
ALGI PSİKOLOJİ
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
a....ç
Gittiğim her seansta kendimi biraz daha iyi, biraz daha güçlü hissediyorum. Konuşmaları ,yaklaşımı ,sakinliği bana inanılmaz iyi geliyor. Serap Hanımın sayesinde yaşadığım bu çok çok zor olan süreçte zor anlarımla nasıl baş edeceğimi öğrendim bu konuda ki desteği benim için çok çok değerli . İyi ki yolumız kesişmiş ne söylesem az benim için çok kıymetli bir insan
• ALGI PSİKOLOJİ • Aile Danışmanlığı •
C
c.....
iyi hissetmek istiyorum talebiyle başladığım seanslarda kendimi tanımama yardımcı olan ve artık iyi hissetmemi sağlayan, bilincime ulaşmamı, farkında olmamı ve geliştirmemi sağlayan başarılı terapi süreci devam ediyor.
O
o.....
Yıllardır psikologlar dolaştım. Serap hanımı depresyon ve kaygılarım ve takıntılarım sayesinde buldum. Daha önce gittiğim yerlerdekinden cok daha hızlı şekilde ilerlediğimizi hissettim hatta cokta üzüldüm o kadar zaman önce gelseydım bu kadar sorunla tek basıma kalmayacaktım. Serap hanım çok samimi güvenilir bir psikolog. O kadar özenli biri ki hiç yabancı uzak hissetmedim seanslarda. İstemsizce güven duyuyorsunuz cünkü her söyeldiğinin altını dolduruyor. Hayatımdaki değişimleri yazsam sayfalar olur… iyi ki var
b....
Biryıl önce boşanmak üzereyken Serap hanımla tanıştık.Ve o koltuğa oturduğum günü venedeni düngibi hatırlıyorumEşim istemişti çift terapisini hiç istemeyerek gelmiştmO koltuğa oturmak bile bir şeyleri çözmeye çalışmak demekti ve ben o evreyi çoktan aşmıştmÇabalamamış görünmemek için o koltuğa oturmuştumümitsizce.Çok yorulmuştum ve tükenmiştmHiç abartmıyorum sadece 2.Seansımızda kendimle ilgili ufuk açan acabalarla dolu çıktığm o odaya her defasında merakla koşarak gittim,gittik.Her gidişimz,Serap Hanımsayesinde biraz daha aydınlanma,biraz daha anlayış,biraz daha sevgi dolu ilerlediZorluydu süreçama bir o kadarda güzeldiBizi anladı,bizi gördüvebirbirimizi görmemizi sağladıYaşadığımız şeyleri anlamlandırıp anlatamıyorken bile bu kadar anlaşılabilmek muazzamdıYazarken bile çok duygulandım,iyi ki zorla oturmuşum o koltuğa, iyi ki yollarımız kesişmişYolumuzu aydınlatıp ailemizn deniz feneri olduğunz için çok şanslıyız. iyi ki varsınzEn çokta 3 yaşındaki kızımz adına minnettarz
• ALGI PSİKOLOJİ • Aile Danışmanlığı •
b ...g
Panik atak rahatsızlığımla ilgili Serap hanımla görüşme sagladim daha öncesinde arkadaşım tavsiye etmişti onun önerisiyle gittim emdr çalıştık kendisiyle Serap hanım çok zeki ve başarılı bir psikolog. Ben sürecimizden çok memnun kaldım hayatımda sadece panik atakla ilgili değil genel olarak da çok fazla problemimin çözüldüğünü fark ettim emeğinize sağlık bundan sonraki süreçte gidecek hep bir kapım var
mu...t
Serap Hanım son derece ilgili, sabırlı ve anlayışlı bir terapist. Seanslarda kendimi güvende hissediyorum, zorlandığım konularda bana değerli farkındalıklar kazandırdı. İyileşme sürecimde bana gerçekten yol gösterdiği için çok memnunum.
• ALGI PSİKOLOJİ • Psikoloji Randevusu •
Serap hanımı özellikle araştırarak gittik çünkü çok ciddi bir güven problemi yaşadık evliliğimizde. Serap hanımın 3. Düzey gottman danışmanı olduğunu bilerek gittik. Çok hassas bir noktada olduğumuz için şansa bırakacak durumda değildik. Benim için asla geçmez ve toplanmaz dediğim yerleri eskisinden daha iyi şekilde toparladık. Sürecimiz bazen ağlamalı bazen sarılmalı oldu… zordu ama buna değdi bunu tüm kalbimle söyleyebilmek o kadar güzel ki. Ve o zor yolda tek düşündüğüm şey küçük bir bebeğimizin olmasıydı. Serap hanım açık, dürüst ve çok güvenilir bir psikolog. İşinde yazıldığı kadar başarılı bizim en büyük şansımız bu süreçte belki de yollarımızın böyle bir psikologla kesişmesi oldu
• ALGI PSİKOLOJİ • Randevu •
b....d
Uzun zamandır öfke problemi ve özgüven sorunları yaşıyordum. Çok zor bir dönemden geçerken kendimi kontrol edemez hale gelmiştim. Görüşmeler sayesinde kendimi daha iyi tanımaya, duygularımı kontrol etmeye başladım. Kendimi dinlenmiş ve anlaşılmış hissetmek benim için çok değerliydi, Serap hanımla sürecimizi bitirdik. Sadece seansta değil sonrasında da ulaşılması çok kolay oldu danışanları ile kurduğu bağı düşündüğümde gerçekten harika bir insan olduğunu bir kez daha fark ettim. Yollarımız ayrıldı ama hep sevgiyle hatırlayacağım biri olarak hep hayatımda kalacak. Şefkatinizi ve desteğinizi hiç unutmayacağım
i̇...
Serap hanıma bir süredir panik atak sebebiyle gidiyorum tavsiye üzerine görüşme sagladim kendisiyle görüşmelerimizde çok yarar sagladim o yüzden durumu benim gibi olan herkesi çok iyi anlıyorum benim için çok doğru bir adresti şu an çok iyi bir durumdayım daha önce psikolog geçmişi olan biri olarak keşke daha önce Serap Hanım’a tanısaydım dediğim çok seansımız oldu
O
o.....
Konu takibi ve ilgisi ile süreç yönetimini başarı ile sürdürmektedir. Bu konuda mümkün olduğunca açık ve net davranmakta olup, sorun çözümüne yönelik güncel teorileri de kullanmaktadır.
• ALGI PSİKOLOJİ • Evlilik Danışmanlığı •
Serap Yanlar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serap Yanlar, Psikoloji. Size Serap Yanlar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Randevu, Aile Danışmanlığı, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Davranış Bozuklukları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı.
Serap Yanlar adresi nerede?Serap Yanlar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür mahallesi Ümran Baradan Sokak no 4 Daire 4 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serap Yanlar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Serap Yanlar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Serap Yanlar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serap Yanlar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Serap Yanlar hangi dilleri konuşuyor?Serap Yanlar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serap Yanlar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serap Yanlar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serap Yanlar hakkında ne düşünüyor?Toplam 211 hasta / danışan, Serap Yanlar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Serap Yanlar hangi sigortaları kabul ediyor?Serap Yanlar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.