“Bazen mesele ne hissettiğimiz değil, o duyguya ne kadar yaklaşabildiğimizdir.”
Ben, psikoloji alanında bilimsel temelli ve etik bir yaklaşımı benimseyen bir psikoloğum. Çalışmalarımda, bireyin duygularıyla temas kurabilmesini ve bu duyguları daha sağlıklı bir şekilde düzenleyebilmesini merkeze alıyorum.
Ankara Medipol Üniversitesi Psikoloji (İngilizce) lisans eğitimimi 2024 yılında birincilikle tamamladım. Eğitim sürecim boyunca çoğunlukla yetişkinlerle çalışarak ve farklı uygulama alanlarında deneyim kazanarak mesleki gelişimimi sürdürdüm. Ayrıca Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi Psikiyatri biriminde staj yaptım.
Terapötik yaklaşımımda ağırlıklı olarak duygu odaklı çalışıyorum. Bu doğrultuda Psikoterapi Enstitüsü’nden, uluslararası geçerliliğe sahip (ISEFT) Duygu Odaklı Bireysel Terapi ve Duygu Odaklı Çift Terapisi eğitimlerini aldım. Aynı zamanda Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT), Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ve Marmara Üniversitesi’nden Aile Danışmanlığı eğitimleri alarak yaklaşımımı bütünleştirici bir çerçevede sürdürmeye devam ediyorum.
Terapi sürecinde, danışanlarımın duygularını yargılanmadan ifade edebildiği güvenli ve düzenleyici bir alan oluşturmayı önemsiyorum.
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Stres
- İlişki Problemleri
- Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Aile İçi İletişim Sorunları
Psk. Sevde Çalışkan
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Beier Cümle Tamamlama Testi
Boşanma Terapisi
Destekleyici Psikoterapi
Psk. Sevde Çalışkan
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Evlilik Danışmanlığı
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Sevde Çalışkan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sevde Çalışkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sevde Çalışkan, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Sevde Çalışkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Kent EGY Testi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Koçluk Hizmetleri.
Sevde Çalışkan adresi nerede?Sevde Çalışkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sevde Çalışkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sevde Çalışkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sevde Çalışkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sevde Çalışkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sevde Çalışkan hangi dilleri konuşuyor?Sevde Çalışkan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sevde Çalışkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sevde Çalışkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Sevde Çalışkan hangi sigortaları kabul ediyor?Sevde Çalışkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade), Ana Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.