0850… Ücret öğren

14 yıllık deneyimimle panik atak, depresyon ve ilişki problemleriyle baş etmeye çalışan birey ve çiftlerle kendilerini yeniden keşfedecekleri ve iyileşecekleri bir alan sunuyorum. Bilimsel temelli yaklaşımlarla dışavurumcu sanat terapisiyle duygu düzenleme becerileri geliştiriyor daha konforlu bir yaşam biçimine kavuşuyoruz. Sürecimiz güven, gizlilik ve etik ilkelerle ilerlemektedir.

Yetişkin

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Görüşler

• Z

Hayatımın en zor dönemlerinden birinde, babamı kaybettikten sonra kendimi nasıl toparlayacağımı gerçekten bilmiyordum. Bu süreçte yanımda olan, sabırla dinleyen ve bana kendimi yeniden bulmamda rehberlik eden bir psikologla çalıştım.

Her seansında kendimi güvende hissettiren, duygularımı bastırmak yerine anlamayı ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı öğreten bir yaklaşımı vardı. Yas sürecimi bu destekle çok daha dengeli ve sağlıklı bir şekilde atlatabildim.

İşini gerçekten özenle ve içtenlikle yapan, sürece hâkim ve güven veren bir uzman. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Online Hizmet  •

Danışanı sayesinde tanıdım kendisini ve uzun süredir, yaklaşık 4 senedir seans alıyorum. Çok ciddi sorunlarımı beraber aştık, hâlâ da devam ediyoruz. Kendimi bulmama çok yardımcı oldu. Şu an evliyim, eşimle bile görüşme yaptık. Her defasında seans bitiminde kendimi daha da bularak kapatıyorum telefonu. İyi ki var dediğim bir insan. Seanslarda kendinizi buldurmak için yaptığı incelemeler benim kendimi tanımama sebep oldu. Gözümün üstündeki o tozpembeyi kaldırttı bana. Çevremdekilere de kesinlikle tavsiye ederim.

•  •

• Z

Hayatımın en zor dönemlerinden birinde, babamı kaybettikten sonra kendimi nasıl toparlayacağımı gerçekten bilmiyordum. Bu süreçte yanımda olan, sabırla dinleyen ve bana kendimi yeniden bulmamda rehberlik eden canım psikoloğumdan çok memnunum.
    Her seansında kendimi güvende hissettirdi, duygularımı bastırmak yerine anlamayı ve sağlıklı bir şekilde yaşamayı öğretti. Yas sürecimi onun desteğiyle çok daha sağlıklı ve dengeli bir şekilde atlatabildim.
    İşini sadece iyi yapan değil, aynı zamanda gerçekten kalpten yapan biri. İyi ki yollarımız kesişmiş. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

•  •

Psk. Sevim Özcan

İyi ki kesişti. Yol arkadaşlığı müthiş. Birlikte başardık. Teşekkür ediyorum. Kucak dolusu sevgiler. Şifa hep olsun.