EĞİTİMLER:
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi (Mehmet Teber).
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi (Vahdet Görmez).
Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi (Mehmet Teber).
Deneyimsel Oyun Terapisi ( Nilüfer Devecigil - Byron Norton).
Objektif Çocuk Testleri Eğitimi (Çağla Tuğba Selveroğlu).
MOXO d-CPT Dikkat ve Performans Testi ( MOXO Türkiye).
STAJ VE PROJELER:
Oyun Terapileri Enstitüsü, Elin Elimde Psikososyal Destek Projesi, proje asistanlığı ,
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Evleri Gönüllülük Projesi,
- Sınav Kaygısı
- Anksiyete
Aziz Mahmut Hüdayi, Halk Cd. No:14 Kat:2, Üsküdar, İstanbul 34672
- Sigortası olan hastalar
Atakent Mh. Alemdağ Cd. No 384 Kat:6-7 (Avrupa konutları karşısı,Akbank üstü), Ümraniye, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Hamle Psikoloji
Atakent Mh. Alemdağ Cd. No 384 Kat:6-7 (Avrupa konutları karşısı,Akbank üstü), İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Frostig Görsel Algı Testi
Gessell Gelişim Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Hamle Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Stres Yönetimi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
m....ö
Simay hocam iyi ki yollarimiz kesişti sizinle,cok kibar ve naif yapiniz sayesinde uzunca bir süre güzel bir yol aldık. Kizim büyüklerle konusamayan cekingen,utangaç ve öfkeyle biseyleri atan firlatan bir cocuktu ama Simay hocam sayesinde bunların üstesinden gelebildik ve tam bir oyun kuran,duzenli ve yaratıcı özellikleri ön planda olan bir çocuk haline geldi hic unutamiycagimiz oyun Ablamiz oldu
• Hamle Psikoloji • Oyun Terapisi •
Psk. Simay Karaçavuş
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için...
si...u
Çocuğumda kaygı bozukluğu ve akran zorbalığına maruz kaldğı için sosyal fobi gelişmişti simay hanım karşılaşabileceğiniz en doğru rehber sabrı anlayışı ve güler yüzü ile sadece oğlum için değil ailece bizi derin bir yolculuğa çıkardı pek çok şeyi birlikte aştık bir anne olarak kendimide geliştirmiş oldum bize kattıkları çok kıymetli iyiki yollarımız kesişti kendisi ile oğlumun hiç unutmayacağı çok sevdiği oyun ablası iyiki varsınız.
• Hamle Psikoloji • Deneyimsel Oyun Terapisi •
Psk. Simay Karaçavuş
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
b...
Simay Hanım'a arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Oğlumda öfke kontrol problemi vardı, ani patlamaları vardı. Bunun için bir destek almak istedim ve yolumuz Simay Hanım'la kesişti. İyi ki de kesişmiş. Çok anlayışlı, çok naif, çok iyi bir takım arkadaşı. İkinci görüşmemizde destek alsa iyi olur sonucuna vardık, tabii ki ufacık bir fayda bile sağlayacaksa bunu desteklemek istedik ve seanslara başladık. Oğlumdaki gelişmeleri, değişimleri izledim ve iyi ki dedim, çok güzel bir takım aile olduk. Simay Hanım oğlum için abla oldu ve belki de bizimle paylaşamadığı birçok şeyi paylaştı. Oğlumdaki değişimleri sadece biz değil, çevremizdeki ailemizde fark etti ve çok güzel sonuçlar alarak seanslarımızı tamamladık. Her zaman arayabileceğimiz bir ablamız var artık.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için
e....)
Kızımın kaygı problemi için başvurduk. 15 seanstır gidiyoruz. Seanslardan kesinlikle olumlu sonuçlar alıyoruz. Her aradığımızda kendisine ulaşabiliyoruz, telefon üzerinden de görüşebiliyoruz. Simay Hanım'ın çok yardımcı olduğunu düşünüyorum. Sıkıntılarımız gitti, çok faydalı buldum. Biz çok memnunuz kendisinden.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için
h....ö
Simay Hanımdan kızımla alakalı aklıma takılan soruları, tedirgin olduğum konuları, bilgi sahibi olmadığım konularla alakalı danışmanlık aldım. Kendisinin pozitif yaklaşımı, işine olan sevgisi ve profesyonelliği çok çok güzeldi. Her soruma içtenlikle ve özgüvenli bir şekilde cevap verdi. Mesleğini sevgiyle yapıyor ve kendisine çok yakışıyor. Kızımla alakalı her konuda çalacağım ilk kapı.
• Online Danışmanlık • •
a ...k
Simay hanım harika bir psikolog gerçekten kızım için çok memnun kaldığım bir deneyim oldu. Kendisine bir arkadaşımın önerisiyle gittim 4 yaşındaki kızım anasınıfına başladı fakat hiç beklediğim gibi severek gitmedi herfün kapıda bekle gitme ağlıyordu sürekli krize giriyordu çok zor bir hal almıştı bu durum artık bizim için. Hemen bir psikologdan yardım almam gerekiyordu ve karşımıza Allahım Simay hanımı çıkarttı o kadar iyi bir süreçti ki bizim için… kızıma çok büyük katkısı oldu bu süreçte oyun terapisti aldı ve Şuan kızım hergğn arkadaşları ile oynayacağı keyifli vakit geçireceği sevinci ile okuluna gidiyor.. Bizim dönüş yolumuz Simay hanımla oldu bütün soran herkese Simay hanımı canı gönülden tavsiye ediyorum şiddetle kendisi çok naif sevecen bir insan.. yani Simay hanım olmasaydı bu durumu nasıl aşardık hiç bilmiyorum ve düşünmek bile istemiyorum iyi ki siz Simay hanım
• başka bir yer • Diğer •
ha...a
Simay Hanım'a 6 yaşındaki kızımın yaşadığı bazı kaygı problemleri için başvurduk. Simay Hanım sorunlarımızı dinledi ve oyun terapisinin uygun olacağını söyledi. Oyun terapisinden önceki haliyle kıyasladığımda kızımın kaygısında büyük bir azalma var. Kendisi güleryüzlü, sıcakkanlı ve çocuklarla iyi anlaşan bir uzman. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• De'sen Psikoloji • Randevu •
d....)
Simay Hanım'ı çok seviyoruz. Sağ olsun bizimle çok ilgilendi. Oğlum için 9 ay 1 sene kadar danışmanlık hizmeti aldık. Sürecimize tamamladık. Simay Hanım muhteşem bir kadın. Çok güler yüzlü, sempatik. Mezuniyetindeki son dersiydi bundan yararlandık sağ olsun bize öyle şans tanıdı. Paşabahçe'de oturuyorum Üsküdar'daydı. Son derece iyi, elinden geleni oğlum için yaptı. Okuma problemleri vardı altındaki sorunları çıkardı. Oğlum daha paylaşımcı oldu. Tek erkekti her şeye çok ağlıyordu. En ufak haksızlıkta uyumayı tercih ediyordu ya da çok ağlıyordu. Allah'a çok şükür şimdi anlatmayı biliyor. Hırçınlığı, hiperaktifliği geçti. Simay Hanım umarım hep iyi insanlarla karşılaşır çünkü oğluma iyi geldi.
Simay Karaçavuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Simay Karaçavuş, Psikoloji. Size Simay Karaçavuş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Simay Karaçavuş adresi nerede?Simay Karaçavuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziz Mahmut Hüdayi, Halk Cd. No:14 Kat:2 İstanbul
- Atakent Mh. Alemdağ Cd. No 384 Kat:6-7 (Avrupa konutları karşısı,Akbank üstü) İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Simay Karaçavuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Simay Karaçavuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Simay Karaçavuş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Simay Karaçavuş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Simay Karaçavuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Simay Karaçavuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Simay Karaçavuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Simay Karaçavuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Simay Karaçavuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Simay Karaçavuş hangi sigortaları kabul ediyor?Simay Karaçavuş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.