Yüz Dolgusu, İzmir
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Kültür mah. şair eşref bulvarı no:43 d:5 güz apt., İzmir • Harita
Op. Dr. Yücel Birinci / Birinci Klinik
Mansuroğlu mahallesi, 1593/1 sokak No:4 Lider Centrio, B Blok 9. Kat, Daire: 92 Bayraklı / İZMİR, İzmir • Harita
Op. Dr. Ahmet Sarı Muayenehanesi
Kültür Mahallesi Nevvar Salih İşgören Sokak No.1/1 K.2 D.3 Konak, İzmir • Harita
Engin Kocabaş Muayenehanesi
288/4. Sokak, İzmir • Harita
Op. Dr. Murat Samet ATEŞ muayenehanesi
İzmir • Harita
Necip İlker Karakaş Muayenehanesi
Mansuroğlu mah. 1593/1 sokak no:2 Lider centrio A blok. Kat 8 daire 81 Bayraklı İzmir., İzmir • Harita
Op. Dr. Behçet Şahin muayenehanesi
Mansuroğlu mahallesi1593/1 sokak numara:4 B blok Daire:100 Lider Centrio, İzmir • Harita
Prof. Dr. İlgen Ertam Sağduyu Muayenahesi
Ataşehir, 8229/1 Sk Ece Sitesi A Blok 21/C, İzmir • Harita
Orçun Aktaş Muayenehanesi
Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaSoğukkuyu Mahallesi 1846/7. Sokak No:3, Bayraklı • Harita
Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi
8211 /8 SK NO:21 D:2 Ataşehir. Çiğli İzmir, İzmir • Harita
Dr Karakayacık Kliniği
Gül (1382)Sokak Kültür Mah. No:23 Gül Apartmanı Kat:1 Daire:1 Alsancak/ Konak İzmir, İzmir • Harita
Dr. İsa Yavuz Medikal Estetik Kliniği
İzmir Özel Derman Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Ortopedi ve travmatoloji, Radyoloji, Acil tıp · Daha fazlaGazi Osman Paşa, 5453. Sk. No:24 Çamdibi Bornova,, İzmir • Harita
İzmir Özel Derman Tıp Merkezi
Fatih Caddesi No:32 Mersinli, Bornova, İzmir, Konak • Harita
Özel Ata Göz Tıp Merkezi
Etiler Cad. Atıfbey Mah. Sinanbey Apt.No:11/A, İzmir • Harita
Uzm.Dr.Arzu Şahin
1390 Sokak,Çamlık Apartmanı,No:5 D:2 Alsancak, İzmir • Harita
Füsun Güven Muayenehanesi
Mansuroğlu mahallesi islam kerimov caddesi lider centrio b blok kat:8 d:85, İzmir • Harita
Op.Dr Ayşe Öznur Akidil Klinik
İzmir Can Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
İzmir Can Hastanesi
İzmir • Harita