Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
8229/1 Sk. No:56, Çiğli • Harita
Özel Acıbadem Kent Hastanesi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla -
1424. Caddesı, Ankara • Harita
Prof. Dr. Sezcan Mümüşoğlu
YDA Center, Kızılırmak Mah. Dumlupınar Bulv., Ankara • Harita
Doc Dr Doğukan Özkan Muayenehanesi
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi
, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diş hekimi · Daha fazlaGüneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar • Harita
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Prof. Dr. Süleyman Akarsu
Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Kadın hastalıkları ve doğum, Embriyoloji ve histoloji
Platin Tower , No:7/9, Söğütözü, 2176. Sk., Ankara • Harita
Prof. Dr. Süleyman Akarsu
Op. Dr. Sadi Akşehirli
Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi biyokimya
Ata Caddesi Yaylak İş Merkezi. Fatsa Adliyesi önü Fatsa, Ordu • Harita
Fatsa Kadın Sağlığı Kliniği
Medova Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazla -
Mimar Sinan Mahellesi, 1359 sk, NO:5, D 8/9, İzmir • Harita
Erata Klinik
Op. Dr. Cengiz Sağıroğlu
Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji
Bağdat Caddesi, Plaj Yolu Sokak, 14/3, Suadiye, Kadıköy • Harita
Jineart Clinic
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaÇobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8, Bahçelievler • Harita
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
İstiklal Mahallesi İkinci Cad. Bina No:5A D:5, Sakarya • Harita
Op.Dr. Filiz Çeçen Muayenehane
İstiklal Cd. Turgutreis Mh. Armoni İş Merkezi Kat:4 No:5, Mersin • Harita
ATL KLİNİK OP.DR.ATIL AKTAŞ KADIN DOĞUM VE TÜP BEBEK UZMANI - CİNSEL TERAPİST
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTevfik Bey Mahallesi Maslak Çeşme Caddesi No:30, Küçükçekmece • Harita
Medipol Üniversitesi Sefaköy Hastanesi
Kızılırmak Mah. 1443. Cad. 1071 Plaza B Blok No:143 Kat:19, Ankara • Harita
Doç. Dr. İlknur Selvi Gümüş
Fatih Sultan Mehmet (FSM) Bulvarı, İhsaniye Mahallesi, Yüce Sokak, Doruk Sitesi, No: 2C, C Blok Kat:7, Daire:14 Nilüfer/Bursa, Bursa • Harita
Ferhan Sönmez Kliniği
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Ataşehir, 8019/16. Sk. No:18, 35630 Çiğli/İzmir, İzmir • Harita
İzmir Özel Can Hastanesi
Op. Dr. Erdal Yermez
Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Kadın hastalıkları ve doğum, Sertifikalı medikal estetik
3916 Sok. Merkez Efendi Mah. Hatıra Ap. No: 50 Daire: 2, Manisa • Harita
Op. Dr. Erdal Yermez Muayenehanesi
Kültür Mah.Talatpaşa Bulvarı.Sevsay apt.No:14/3, İzmir • Harita
Bahar Selda Doğan Muayenehanesi
Barbaros Mh. Ak Zambak Sk. Uphill Towers, No:3/A, B blok Daire:100, İstanbul • Harita
Çiğdem Yayla Abide Muayenehanesi
Gevher Nesibe, Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kayseri • Harita
Özel Dünyam Hastanesi
Hastane Cad(Ferit Melen cad no:17). Nedim Odabaşı Ticaret(iş) Merkezi kapı No:11 A Blok Kat 1 Daire No 35 İpekyolu/VAN, Van • Harita
Op Dr. Muhammed Ferhat Kesmez
Doç. Dr. Şenol Kalyoncu