- Bel fıtığı
- Kalça Kireçlenmesi
- Boyun Tutulması
- Boyun Ağrısı
- Fibrozit
Kızılırmak mahallesi,1446. Cadde, Alternatif İş Merkezi, NO:12 daire:20 kat:5, Çankaya, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu
Kızılırmak mahallesi,1446. Cadde, Alternatif İş Merkezi, NO:12 daire:20 kat:5, Ankara
Kifoz Tedavisi
Tendon Onarımı
Topuk Dikeni Tedavisi
Çapraz Bağ Yırtıkları Tedavisi
DR Soytürk Kliniği
Şok Dalga Tedavisi (ESWT)
bü...a
Yasemin hocama vertigo ve boyun ağrısı şikayetiyle ulaştım çok şükür şifa oldu tedavi süreci çok keyifli geçti rahatsızlıgıma uyguladıgı tedavi iyi geldi Yasemin hocam bir doktordan fazlası gerçekten çok sıcak kanlı çok iyi bir insan iyiki tanıdık kendisini.
• DR Soytürk Kliniği • Nöralterapi •
i̇...i
Boyun, omuz, bel, diz, el–ayak bileği ve topuk ağrıları; baş dönmesi, el parmaklarında tutukluk, diş sıkması ve bacak kasılmaları nedeniyle başvurduğum Dr. Yasemin Hanım, ilk muayenede yaklaşık bir saat detaylı manuel değerlendirme yaptı ve 5 seanslık kişiye özel bir tedavi planı oluşturdu. Nöral terapi, manual terapi, tetik nokta enjeksiyonları, kuru iğne, kinezyo bant ve özel egzersiz programı uygulandı. Beş seans sonunda diş sıkması, kulak çınlaması, topuk, bilek, boyun, omuz ve bel ağrılarım tamamen geçti. Mide fıtığına bağlı göğüs sıkışmamda ise %50 iyileşme oldu. Evde uygulamam için verdiği egzersiz ve nefes çalışmalarının etkisi beklediğimin çok üzerindeydi. Burada yalnızca tedavi değil, bütüncül bir iyileşme süreci var. Hem bilimsel hem insani yaklaşımıyla Ankara için büyük bir kazanım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• DR Soytürk Kliniği • Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu •
ha...i
bel fıtığı nedeniyle sağ bacak ve kalça ağrısından 8 aydır yatıyorum. yürüyemiyordum, oturamıyordum ağrılardan. hocamla tanışmadan önce bir çok işlem yaptırdım. hiç biri fayda etmedi. taki hocamızla tanışana kadar. Yasemin hocamdan allah razı olsun. uyguladığı tedaviyle inanılmaz şekilde beni rahatlattı ayağa kaldırdı. ağrılarım geçti. kaslarımın gerginliği bitti. günlük yaşantıma dönmeye başladım. araç kullanıyorum yürüyüşler yapabiliyorum artık. bilgi ve becerisi açıklamaları, anlatımı mükemmel bir insan. Kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim bende çok araştırdım nasıl kurtulabilirim diye iyi ki sizi bulmuşum hocam . çektiğim ağrıları acıları ben biliyorum. derman bulmak isteyen hocama kesinlikle uğrasın.
saygılar• DR Soytürk Kliniği • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
Uzm. Dr. Yasemin Soytürk
Dr. Soytürk adına bu güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
ha...
Ben yasemin hanımı 6 yada 7 yıl önce tanıdım belfıtığı yüzünden amaliyat olmak üzerdeyken tanıdım Allah razı olsun o gün bu gündür çok rahatım sayesinde kurtuldum
• DR Soytürk Kliniği • Omuz, Kol ve Bacak Ağrılarının Tedavisi •
Uzm. Dr. Yasemin Soytürk
Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Sevgiler
de...n
Kendimi bildim bileli her zaman hassas bir belim olmuştur, bir yerde patlak vereceğini tahmin ediyordum ve o gün geldi belimde düzelmeyen kronikleşmiş sayılabilecek ve özellikle oturduğum zaman çok ağrı çektiğim bir süreç oldu birçok yere başvurdum kimisi ameliyat dedi kimisi başka bir teşhis koydu bu kadar belirsizliğin arasında en sonunda Yasemin hocama başvurdum. Kendisiyle şahsi olarak görüşüp randevuyu belirleyip ilk kontrolü yaptık, kontrol sonucunda daha ben söylemeden kendisinin izlenimleri ve muayenesi sonucunda zaten kendisi teşhisi koymuştu beni en çok şaşırtan şeylerden birisi de buydu. Kontrol sonrasında kendisiyle birkaç aylık bir randevu takvimi yaptık nasıl düzelebileceğimi bu sürecin ağrılarımda dalgalanmalı olacağını ve her konuda kendisine danışabileceğimi söyleyerek beni hem mental hem fiziksel olarak çok rahatlattı bu 5 randevuluk süreç içerisinde kendisi ile her zaman görüştüm sürecin sürdürülebilir olmasını sağladı ve geçmeyecek ağrılarmış hissinden beni kurtardı
• DR Soytürk Kliniği • Ameliyatsız Bel Ağrısı Tedavisi •
se...r
Mesleğini gerçekten büyük bir özveriyle ve tutkuyla yapan, hastalarına hem tıbbi hem insani açıdan şifa veren çok değerli bir hekim. Ameliyatsız şekilde bel fıtığımı iyileştirdiği için kendisine minnettarım. İyi ki yollarımız kesişmiş. İyi ki Yasemin hocam gibi doktorlarımız var.
• DR Soytürk Kliniği • Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi •
en...y
Yasemin Hocam’a, araştırmalarım sonucunda pozitif yorumlardan etkilenerek ulaştım. Bel fıtığımdan dolayı çok ağrı çekiyor ve 10 dakikadan fazla yürüyemiyordum. Yasemin Hocam ile 5 seans çalıştık ve belimdeki ağrı çok büyük ölçüde azaldı; bacağımın arkasındaki ve kalçamdaki ağrılar ise tamamen geçti. Aynı zamanda artık yarım saat ağrısız yürüyebiliyorum. Zamanla çok daha iyi olacağıma inanıyorum. Yasemin Hoca, çok pozitif bir insan ve muayenesi inanılmaz ayrıntılı. Onunla karşılaştığım için çok mutluyum.
• DR Soytürk Kliniği • Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Randevusu •
Annemin sırt ağrısı için Yasemin hocaya gittik. Güleryüzlü yaklaşımı, moral ve motivasyonu yükseltici tavrı, ayrıntılı açıklamalarından dolayı kendisine minnettarız. Beş seanslık terapiden sonra tedavinin başarılı bir şekilde sonuçlanacağından eminiz. Yasemin hocama iyi çalışmalar dileriz.
• DR Soytürk Kliniği • Randevu •
Eşimin arkadaşı tavsiye etti. Bel ağrımdan dolayı hocama başvurdum. Daha önce de fizik tedavi almıştım, başka bir yerden memnun kalmadım. Hocam her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. 5 seans sonra büyük bir rahatlama oldu. Hocamla ilk tanıştığımızda ayakkabımı bile giyemiyordum. Yasemin Hocam sizi yalnızca fiziksel olarak değil psikolojik olarak da rahatlatıyor. İyi ki tanımışım. Gönülden tavsiye ederim herkese.
Y
y.....
Sol diz menisküs yırtığı nedeniyle yürümede ve merdiven inip çıkmada ciddi ağrılarım oluyordu ve zorlanıyordum. Uygulanan manuel tedavi ve verilen egzersizlerin faydasını gördüm.
• DR Soytürk Kliniği • Menisküs Tedavisi •
Yasemin Soytürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yasemin Soytürk, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon. Size Yasemin Soytürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kinesiotape(Kinezyoteyp), Kuru İğneleme, Manuel Terapi, Fizik Tedavi Ve Artrit Için Mesleki Terapi, Nöralterapi, PRP, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Ortopedik Rehabilitasyon, Randevu, Hacamat (Kupa) Tedavisi.
Yasemin Soytürk adresi nerede?Yasemin Soytürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak mahallesi,1446. Cadde, Alternatif İş Merkezi, NO:12 daire:20 kat:5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yasemin Soytürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yasemin Soytürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yasemin Soytürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yasemin Soytürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yasemin Soytürk hangi dilleri konuşuyor?Yasemin Soytürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Yasemin Soytürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yasemin Soytürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yasemin Soytürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 117 hasta / danışan, Yasemin Soytürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yasemin Soytürk hangi sigortaları kabul ediyor?Yasemin Soytürk, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Yasemin Soytürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanları