Klinik psikoloji alanında yaklaşık 10 yıllık deneyime sahibim. Ergen ve yetişkin danışanlarla çalışmakta olup, terapi süreçlerinde ağırlıklı olarak EMDR ve Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) yaklaşımlarını kullanmaktayım. Kaygı, stres ve duygusal güçlükler başlıca çalışma alanlarım arasındadır.
Psikolojik değerlendirme süreçlerinde çeşitli test ve ölçekler uygulamakta; özellikle demans ve bilişsel işlevlerin değerlendirilmesi alanında çalışmaktayım. Ayrıca onkoloji alanında psikolojik destek süreçlerine yönelik klinik deneyimim bulunmaktadır.
Uzman Klinik Psikolog - Hasan Kalyoncu Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans
- Unutkanlık
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
- Sigortasız hastalar/danışanlar
- Sigortası olan hastalar
Daha önce kendisinden, çok kere terapi (anksiyete) destek alıp, minnettarız .Gerek psikoloji alanında, gerek iletişim ve yaklaşımda oldukça memnun kaldım kendilerinden.İyi ki sizi tanıdık.Anksiyete alanında başarılı terapiler aldık.Kesinlikle başkalarına da tavsiye edeceğim cok başarılı bir hekimdir.Yekta Hanım her daim başarılarınızın devamını dilerim.
• başka bir yer • Diğer •
Kl. Psk. Yekta Korkmaz
Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Saygılarımla..
Yekta Hanım ile 2,5 yıldır düzenli olarak seanslara devam ediyorum. Bu süreçte sosyal anksiyete, panik atak ve gerginlik gibi konular üzerine çalışma fırsatı buldum. Seanslar sayesinde kendimi daha iyi tanımayı, davranışlarımın nedenlerini anlamayı ve bunlarla yüzleşmeyi öğrendim.
Aynı zamanda kendime karşı daha şefkatli olmayı ve her şeyi kontrol etmeye çalışmamayı öğrenmek benim için çok kıymetli kazanımlar oldu. Sürecin genel olarak hayatım üzerinde olumlu etkileri olduğunu söyleyebilirim.
Profesyonel yaklaşımı ve süreci ele alış biçimi sayesinde kendimi güvende hissettim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Online adres • Online Hizmet •
e....k
Yekta Hanım ile hayatımın en zor zamanında tanıştım ve onun sayesinde o dönemleri atlattım. Randevulardaki ilgisi, empatisi ve sıcaklığının yanında; kendimi kötü hissettiğimde mesajla bile imdadıma yetişti. Özverisi, anlayışı, sıcaklığı, bilgisi ve uzmanlığıyla kendisini herkese tavsiye ederim. Çok çok başarılı ve özverili bir psikolog.
Z
z....ç
Çocuğumu değerlendirme için götürdüğüm süreçte ilgili,anlayışlı ve işine gerçekten gönül vermiş bir uzmanla karşılaşmk büyük bir şanstı.İlk andan itibaren çocuğuma ve bana karşı yaklaşımı sıcak,sabırlı ve güven vericiydi.Sadece seanslarda değil,ihtiyaç duyduğum heran ulaşılabilir olması,telefonda dahi destek vermesi süreci rahat geçirmemi sağladı.Kendinizi asla yalnız hissetmiyorsunuz;hiçbir durumda“çözümsüz kaldım”duygusu yaşamıyorsunuz,süreci yarım bırakmıyor, mutlaka çözüm odaklı ilerliyor.Emzirme sürecini bırakma,yanık travması,anaokuluna uyum ve benden ayrılamama gibi konularda yol göstermesi destek olması mesleğini nekadar özenle yaptığını gösteriyor.Herdetayı önemseyen,gerçekten dinleyen,çözüm odaklı yaklaşımı sayesinde hiç yalnız hissetmedim.Cana yakınlığı sayesinde aileden biri gibi hissettiriyor.Güven,ilgi ve profesyonelliği bir arada sunan nadir uzmanlardan biri. Kesinlikle tavsiye ederim.İyiki tanımışız.Bizim için herzaman önemlidir.Hem çocuk hem ebeveyn için büyük bir şans
he...i
çocuk ve ergenler konusunda kesinlikle çok iyi, bize çok yardımcı oldu. Sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Kl. Psk. Yekta Korkmaz
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim..
Saygılarımla..
Yekta Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yekta Korkmaz, Psikoloji. Size Yekta Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Yekta Korkmaz adresi nerede?Yekta Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Urla İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yekta Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yekta Korkmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yekta Korkmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yekta Korkmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Yekta Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yekta Korkmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yekta Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Yekta Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yekta Korkmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Yekta Korkmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.