Merhaba, ben Yeliz Gökçe Akdoğan. TED Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Lisans hayatım boyunca psikodinamik ekol üzerine seçmeli dersler aldım ve dinamik ekolde çalışan çeşitli klinik psikologların yanında stajyer olarak çalıştım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra Okan Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisansına başladım, şu an ise tez dönemindeyim.
Çocuk ergen ve yetişkin BDT eğitimlerimin yanı sıra yüksek lisans eğitimim boyunca dersler aldığım Prof. Dr. Doğan Şahin’in Psikodinamik Psikoterapi Temel Eğitimi doğrultusunda psikodinamik ekolde çalışma hayatıma devam etmekteyim.
Şu anda Klinik Psikolog Yener Yüksel’in süpervizörlüğü eşliğinde psikodinamik ekolde online ve yüz yüze yetişkin hasta görmekteyim. Yüz yüze olan seanslarımı ekibinde yer aldığım Bilge Psikoloji'de gerçekleştirmekteyim.
Her ne kadar kişinin terapiye getirmek istediği her olgu psikodinamik çerçevede ele alınsa da, depresyon, anksiyete bozuklukları, ilişkisel problemler, kimlik arayışı, karar alma güçlükleri, içsel çatışmalar çalıştığım konular arasında yer almaktadır.
- Depresyon ,
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Neo Psikoloji
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
d.....
online olarak başladığım sürece devam ediyoruz, yurtdışında yaşıyorum, gün ve saat konusunda oldukça yardımcı oldu yeliz hanım. şu anda taşınma sürecine alışma zorlukları üzerine çalışıyoruz ve bana iyi geldiğini düşünüyorum.
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
n....t
Bölüm değiştirmekle ilgili kafa karışıklıklarım sebebiyle terapiye başlamak istemiştim ve o sırada gökçe hanımın profilinin yeni açıldığını gördüm, instagramdan da baktığımda çalışabileceğimizi düşündüm bir ön görüşme yaptık sürece beraber karar verdik, 1 aydır devam ediyoruz iki haftada bir yapmayı düşünmüştüm ama her hafta olmasının daha iyi olacağına karar verdik, güzel ilerlediğimizi düşünüyorum.
• Neo Psikoloji • Online Terapi •
m....ş
Samimi, güven veren ve profesyonel bir terapist. Kendimi güvende hissedip rahatlıkla açılabildim. Süreç benim için çok dönüştürücü oldu.
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
V
v.....
Gelecek kaygısı ile başvurduğum terapi sürecim devam ediyor.
• Bilge Psikoloji • Bireysel Terapi •
Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.
Gökçe Hn. ile online terapiye başladık, rahatça konuşabildiğim bana ait bir alan olmasını seviyorum, galiba en önemlisi uzun bir süre sonra ilk kez yargılanmaktan korkmadan terapiye gitmeye adım atıyorum, her ne kadar her şeyi anlatmakta zorlansam da zamanla daha da kolaylaşacağını düşünüyorum.
d.....
Ayrılık sürecimde terapiye başladım, farklı bir ekole gittim ama bana hitap etmediğine karar verdim. Sonra dinamik terapi için gökçe hanım ile başladık, 6-7 ay oldu ve süreci beraber ilerletmek bana oldukça iyi geldi.
T
t....y
Önceden gittiğim bir terapist şimdi de doktor takvimi aracılığı ile randevu alıyorum, online çalışıyorduk yüz yüze terapiye başladık, sürecim benim açımdan sorunsuz ilerliyor, özellikle ekolden memnunum.
• Bilge Psikoloji • Dinamik Psikoterapiler •
he...i
Doktor takvimi üzerinden ulaştım, 2 online seans gerçekleştirdik, devam edeceğim, şimdilik olması gerektiği gibi gidiyor, beni dinlediğini hissediyorum, seans esnasında not almıyor bu benim için büyük bir artı.
Psk. Yeliz Gökçe Akdoğan
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim.
I
i̇...k
Kızım lise çağında, sınıfta akranlarıyla sorunlar yaşıyordu, okulun rehber öğretmeniyle görüşmesi içimizi rahatlatıyordu ama bir süre sonra yetmemeye başladı. İlişkisel problemlerden dolayı okula gitmek istemiyordu, dışarıdan destek almak istedik bir dostumuzun vasıtasıyla tanıdık hocamızı, çalışıyorlar, sorunlar hala devam etse de bunları paylaştığı, güvendiği biri olması güzel.
Psk. Yeliz Gökçe Akdoğan
Geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim.
Y
ye...l
Uzun süredir terapiye başlamak istiyordum aslında, hep ertelediğim bir şeydi. Arkadaşım terapiye başlayınca ben de başlayayım deyip karar aldım. Gökçe hocaya tesadüfen sosyal medyada denk geldim ve şansımı denemek istedim. Kaygılı ve mükemmeliyetçi bir karakterim var, terapide bunun üzerine çalışıyoruz. Süreç henüz çok yeni.
• Bilge Psikoloji • •
Psk. Yeliz Gökçe Akdoğan
Ertelediğiniz bir şey için adım atmak kimi zaman oldukça zorlayıcı olabilir, bu adımı atmaya cesaret etmek ve terapiye başlamak oldukça değerli. Görüşünüz için teşekkür ederim.
Yeliz Gökçe Akdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeliz Gökçe Akdoğan, Psikoloji. Size Yeliz Gökçe Akdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Online Terapi, Ergen Terapisi, Stres Yönetimi.
Yeliz Gökçe Akdoğan adresi nerede?Yeliz Gökçe Akdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beytepe Mahallesi, 1670. Sokak, 6/1, Bilge Psikoloji Ankara
- Konutkent, 2990. Sk. No:21, Neo Psikoloji Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeliz Gökçe Akdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Yeliz Gökçe Akdoğan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Yeliz Gökçe Akdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yeliz Gökçe Akdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Yeliz Gökçe Akdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeliz Gökçe Akdoğan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Yeliz Gökçe Akdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Yeliz Gökçe Akdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.