Psikoloji daha fazla

İzmir 1 adres

Uzm Kl. Psk. Yusuf Keser,1996 yılı İstanbul doğumluyum. 2015 yılında ana hedefim olan Psikoloji lisans programını kazandım. Devamında mesleğimde uzmanlaşabilmek adına Klinik Psikoloji yüksek lisans programını "Depresyon
Bozukluklarının Bilişsel Davranışçı Tedavisinde Psikoterapistin Yeterliliğinin İncelenmesi" adlı projem ile bitirdim. Bu
süreçte çeşitli staj ve gönüllülük deneyimleri yaşadım. Mesleğimin gereği olan daimi öğrencilik ilkesiyle eğitimler almaya ve kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Çalışmalarıma yetişkinlerle ve ağırlıklı olarak danışan odaklı, eklektik(bütüncül) bir anlayışla devam ediyorum.

• Sigortası olan hastalar

Uzm. Kl. Psk. Yusuf Keser

Aile içi olan sıkıntılarımdan dolayı gittim. Sürekli tartışılan bi ortam bu durumdan çok bunaldığım için ekstra yalnız takıldığım için genelde evde bulunduğum için çokça bu tartışmalara şahit oluyorum. Bu konudaki görüşleri ve benim bu konu hakkında neler yapabileceğim hakkında çok güzel şeyler anlattı ve uygulama fırsatımda oldu. Şuan çok daha iyi hissediyorum kendimi. En ince detayına kadar inip destek olduğu için teşekkür ediyorum.

• Uzm. Kl. Psk. Yusuf Keser Bireysel Terapi  •

• Ö

Gerçekten çok sıcak kanlı ve iyiydi empati duygusunu sonuna kadar hissettim tek bir kusur bile yoktu neredeyse 1 ay olmadan çok büyük değişiklikler oldu hayatımda herkese tavsiye ederim

• Uzm. Kl. Psk. Yusuf Keser Psikoloji Randevusu  •

Daha önce 2 farklı terapist değiştirmiş biri olarak yusuf beyle terapiye başlamayı büyük bir şans olarak görüyorum. Kendisi seansları sırasında son derece bilgilendirici ve karşı tarafı anladığını, dinlediğini hissettiriyor. Tamamen çözüm odaklı olması, nötr bir şekilde yaklaşımı kasılmadan kendinizi açma ve sorunlarınızı konuşma imkanı sunuyor. Henüz 4. seansımızı yapmamıza rağmen bana çok faydası oldu. Seanslarımız sonlandığında dahi ara ara devam etmeyi düşündüğüm bir psikoterapist kendisi.

• Uzm. Kl. Psk. Yusuf Keser Psikoterapi  •