Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Merhaba, ben Psikolog Zehra Hilal Öztürk. Psikoloji lisans eğitimimi Hacettepe Üniversitesi'nde 2021 yılında tamamladım. Mezun olduktan sonra Ankara'da farklı kurumlarda staj ve iş tecrübem oldu. Daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nde Evlilik ve Aile Danışmanlığı yüksek lisans eğitimimi tamamladım. Yüksek lisansımı yaparken Samsun'da online ve yüz yüze danışmanlık hizmeti sundum. Bilişsel Davranışçı Terapi ve Çözüm Odaklı Terapi ekolleri ile çalışmaktayım. 2023 Şubat'ta Gaziantep'te çadırkentlerde 3 hafta boyunca gönüllü Psikolog olarak bulundum. Şu anda yüz yüze ve online danışan görmekteyim.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Özel muayenehane

Pendik, İstanbul

Röportaj

• M

Eşimle birlikte katıldık. Görüşmeler birbirimizi, ilişkimizi, sorunlarımızı ve arzularımızı anlamamız konusunda bize çok yardımcı oldu.

• B

Hocamızın özellikle sorduğu sorular çok ufuk açıcı oldu benim için, olaylara bambaşka açılardan bakmamı sağladı. Süreç boyunca hem çok ilgili davrandı hem de bana çok şey kattı.

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim

• C

Zehra Hilal hocanın alanına olan hakimiyeti ve sergilediği profesyonel duruş takdire şayan. Kapsayıcı, bireysel farklılıkları gözeten, yargılayıcı olmayan, anlayışlı ve güven veren bir yaklaşımı var. Bu da kişilerin ve ailelerin sürece daha rahat ve sağlıklı bir şekilde dahil olmasını sağlıyor.
    Etik ilkelere bağlı, mesleğine saygı duyan ve kendini sürekli geliştirmeye açık bir uzman. Bu alanda destek arayanların gönül rahatlığıyla başvurabileceği bir uzman olduğunu düşünüyorum.

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim

• Z

Kendini mesleğine adamış ve bunu fazlasıyla hissettiren bir psikolog. Duygusal ve mantıksal olarak yaşamış olduğum karmaşayı çok iyi bir şekilde çözümleyen ve doğru yönlendirmelerle hayatıma çok olumlu etkileri olan bir psikologdu. Hayata bakış açımı değiştirdi. Kendimi sevmeyi öğretti diyebilirim. Kendinizi tanımanız ve daha verimli bir yaşama bakış için kesinlikle tavsiye ediyorum…

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim

Kendime karşı farkındalık kazanmama yardımcı oldu, Hilal hanımla yürüttüğümüz süreç çok verimli ve kaliteydi. Yakın ilgi ve alaka göstererek sürecime destek oldu.

• Z

Terapiye karşı olan ön yargımı zehra hanım sayesinde kırdım. Kendisi alanında gayet başarılı, çok naif birisi. Ben seanslarında anlaşıldığımı dibine kadar hissettim.

• G

Birinin sizi her koşulda dinlemesi gerek tavsiye vermesi gerek ağlatması ve çözüm bulması size odaklanması inanılmaz güven verici ve güzel bir şey daha yolun çok başındayım ama Zehra hanım ile kendimi şimdiden iyi hissediyorum iyi ki sizinle yolumuz kesişmiş

Psk. | Bilim Uzmanı Zehra Hilal Öztürk Çelebi

Ben de yolumuzun kesişmesinden mutluluk duyuyorum, güzel yorumunuz için teşekkür ederim

• Ş

Çok ilgili ve güven verici. Sorunuma çözüm bulmama yardımcı oldu.

• T

Kendisiyle yaptığım görüşmelerde edindiğim olumlu düşünceler sayesinde bir çok şeyin üstesinden gelebiliyorum artık. sıkıntılarıma çözüm bulmaya çalışırken Hilal hocam öyle güzel yöntemlerle yol gösterdi ki,yıllardır aşmaya çalıştığım ve bir türlü yenemediğim korkularımı ve kaygılarımı yenebiliyorum artık.beni dinlerken hissettirdiği değer duygusu da ayrı tabi ki.en güzeli anlaşılabildiğimi hissettirmesi Hilal hocamın koşa koşa gittiğim seanslardan gayet olumlu bir şekilde çıkmak mutluluk verici benim için.Allah razı olsun her dâim...

• Online Danışmanlık  •

Psk. | Bilim Uzmanı Zehra Hilal Öztürk Çelebi

Güzel görüşünüz için teşekkür ederim

• B

İletişimi ve ilgisi çok güzeldi, seans çok faydalıydı kendimi iyi hissettim