Psikolojik iyi oluşun, güvenli ve yargısız bir terapötik ilişkide mümkün olduğuna inanıyorum.

Bilimsel ve etik temelli bir yaklaşımla çalışan bir klinik psikolog olarak, lisans eğitimimi Demiroğlu Bilim Üniversitesi Psikoloji bölümünde, tezli yüksek lisansımı ise İstanbul Arel Üniversitesi Klinik Psikoloji programında tamamladım. Halen İstanbul Bilgi Üniversitesi Travma ve Afet Çalışmaları Uygulamalı Ruh Sağlığı programında ileri düzey eğitimime devam etmekteyim.

Yüksek lisans tezimi “Anneden Algılanan Narsisistik Özellikler ile Bireyin Narsisistik Kişilik Özellikleri İlişkisinde Empatinin Aracılık Rolü” başlığıyla tamamladım. Bu çalışma kapsamında erken dönem ilişkilerin, empati gelişimi ve kişilik yapılanmaları üzerindeki etkilerine odaklandım. Bu akademik altyapı, terapi süreçlerimde ilişkisel örüntüler, bağlanma dinamikleri ve duygusal düzenleme alanlarında daha derinlikli çalışmama katkı sağlamaktadır.

2021 yılından bu yana yetişkin ve ergenlerle; kaygı bozuklukları, depresyon, yeme bozuklukları, yas ve yaşamın zorlayıcı dönemleriyle ilgili terapi süreçleri yürütüyorum. Her danışanın hikâyesinin benzersiz olduğuna inanıyor; terapi sürecini, kişinin ihtiyaçlarına göre yapılandırılmış, güvenli ve destekleyici bir alan olarak ele alıyorum.

Empatik, güvene dayalı ve iş birliğine açık bir terapötik ilişki kurmayı önceliklendiriyorum. Terapi sürecini, danışanlarımın kendilerini daha iyi tanımalarına, duygularını anlamlandırmalarına ve yaşamlarındaki tekrar eden örüntüleri fark etmelerine alan açan bir süreç olarak görüyorum. Amacım; içsel güçlerini keşfetmelerine, duygusal yüklerini düzenlemelerine ve daha dengeli, tatmin edici ve işlevsel bir yaşam kurmalarına eşlik etmektir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Uzm. Kl. Psk. Zelal Köygülü

Nişantaşı, Şişli, İstanbul

• N

Travma odaklı terapi sürecimde Zelal Hanım’dan destek aldım. Süreç boyunca açık iletişimi, açıklayıcı yönlendirmeleri ve güvenli bir alan yaratması benim için çok değerliydi. Kendisi alanında yetkin, dikkatli ve titiz çalışan bir uzman olarak tavsiye edebilirim.

• N

Zelal Hanım'la bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine 1 sene önce seanslara başladık. Yoğun kaygı problemlerim vardı profesyonelliğiyle sürecime eşlik etmesi sayesinde çok daha iyi yönetebiliyorum duygularımı. iyi ki kesişmiş kendisiyle yollarımız

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• B

İlk defa bu kadar kendimi anlaşılmış ve güvende hissettim. Hem profesyonel hem de içten yaklaşımı sayesinde terapi sürecinde önemli ilerlemeler kaydettim. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Uzm. Kl. Psk. Zelal Köygülü Psikoloji Randevusu  •

1 yıldır aşkındır terapi sürecimizi devam ettiriyoruz.Ayrılık kaygımda bana çok yardımcı oldu bu süreçte beni anladığını her zaman hissettim. Bir çok teraspist ile çalışmış biri olarak söylebilirşm ki Zelal hanım bu alandaki en iyisi

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• H

6 aydır terapi alıyorum. Çözmem gereken ama farkında olmadığım şeylerde bile farkındalık sagladik. Ben okb ve anksiyete bozukluğu için destek alıyorum. Yol kat ettiğimizi düşünüyorum.

• Uzm. Kl. Psk. Zelal Köygülü Psikoloji Randevusu  •

Psikoloğumdan gerçekten çok memnunum. Seanslarda kendimi rahat hissediyorum, yargılanmadan dinlenmek çok iyi geliyor. Hem profesyonel hem de çok samimi bir yaklaşımı var, bu da güven duymamı sağlıyor. Her görüşmeden sonra kendime dair yeni şeyler fark ediyorum ve iyi ki başlamışım diyorum. İyi ki tanımışım, kesinlikle tavsiye ederim.

• başka bir yer Diğer  •