0850… Ücret öğren

Üsküdar Üniversitesi psikoloji bölümünden 2024 yılında mezun olmuştur. Yine aynı üniversitenin Klinik psikoloji programından 2026 yılında onur derecesiyle mezun olup uzmanlığını almıştır. Np İstanbul Beyin Hastanesi, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh
Sağlığı Hastalıkları Anabilim Dalı, Yalova VİP Huzurevi ve kliniklerde gönüllü olarak stajlarını tamamlamış ve ek olarak  birçok dernek ve sivil toplum kuruluşlarında gönüllülük yapmıştır. Lisans ve yüksek lisans öğrenim sürecinde birçok eğitim almış alandaki kongre ve sempozyumları takip etmiştir.  Yaklaşık iki yıldır çocuk, ergen ve yetişkinlerle yoğun bir şekilde çalışmakta ve düzenli olarak süpervizyon almaktadır.

Eğitimler:

POEM Psikoloji/ Nörogelişimsel Bozukluklar Eğitimi

Emel Stroup/ Beck Yönelimli Kognitif Terapi

Beck Yönelimli Kognitif Terapi’nin Depresyon Tedavisinde Uygulanması

Beck Yönelimli Kognitif Terapi’nin Anksiyete Tedavisinde Uygulanması

Beck Yönelimli Kognitif Terapi’ nin OKB Tedavisinde Uygulanması ve ERP’ nin Entegrasyonu

Reyhana Seedat/ The Wellness Institute / Kalp Merkezli Hipnoterapi

Mehmet Teber/ Çocuk Psikolojisi

Mehmet Teber/ Çocuk Oyunlarının Dilini Anlamak

Uluslararası iki düzey Duygu Odaklı Terapi / Tahir Özakkaş-Psikoterapi Enstitüsü

Byron Norton (İKİ DÜZEY) / Deneyimsel Oyun Terapisi

Reyhana Seedat/ Dışa Vurumcu Terapiler Eğitimi (APT  Onaylı)

.Kum Tepsisi Terapisi

• Sigortası olan hastalar

Psikolog Zeynep Değirmenci Yalova

Yalova, Yalova

• Sigortasız hastalar/danışanlar

Uzun yıllardır verdiğim zorlu mücadele sürecinde Zeynep Hanım ile tanışmak benim için gerçek bir dönüm noktası oldu. Çeşitli yollara başvurdum her şeyi denedim ama hiçbir şey bana iyi gelmedi ta ki Zeynep Hanım'la tanışana kadar. Her seans daha da iyi geçiyor, hayatım sonunda bir düzene girdi. Çok ilgili, çok dikkatli ve çok anlayışlı. Süreç tamamen bana dayalı gidiyor bu sayede ne hızlı hissettiriyor ne de yavaş. Zeynep Hanım sayesinde konuşurken rahat hissetmeyi öğrendim. Hayat kalitem kat kat arttı, dürüst olmak gerekirse bu kadar gelişmeyi ben asla beklemiyordum ve şu an geldiğim noktaya şaşırıyorum.

• Psikolog Zeynep Değirmenci Randevu  •