Psk.
- Çocuk Ve Ergen Psikolojisi
- Çocuklarda Yeme Problemleri
- Çocuklarda Uyku Problemleri
- Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Toplum Apartmanı 83 / 4 Kavaklıdere, Ankara
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Özel Yankı Aile Danışma Merkezi
Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Toplum Apartmanı 83 / 4 Kavaklıdere, Çankaya, Ankara 06680
- Sigortası olan hastalar
K
k....a
anne baba olarak çocuğumuzun gelişim evrelerinde yaşadığımız krizleri çocuğumuzu tanıyarak ve çocuğun doğasına uygun yöntemlerle çözmemize yardım etti Şebnem Hanım. Hâlâ da dönem dönem kendisini ziyaret edip yeni zorluklarımız için konuşuyoruz ve öğreniyoruz kendisi ile :)
e....e
Şebnem hoca hayatımıza bir sihirli değnek gibi değdi Oğlum 12 yaşında, yeni okuluna uyum sorunları ile başlayan sıkıntılı süreçler, bir süre sonra hepimizi içine aldı. Okulun da onerisiyle psikolog arayışına girdik ve Şebnem hoca ya ulaştık. Şebnem hoca sıcak, samimi tavırları, gülen yüzü, mesleki tecrübesiyle kısa sürede durumu toparladı. Sadece oğluma değil, anne, baba olarak bize de yol gösterdi, davranışlarımızı farketmemizi ve düzenlememizi sağladı. Bu süreci bir yıl kendim yönetmeye çalıştığım için çok pişmanım, ihtiyacı olanların hiç vakit kaybetmeden profesyonel destek almasını tavsiye ediyorum.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi •
e....s
Şebnem hanımla kısa sürede büyük ilerleme kaydettik, eşim ve bana verdiği telkinleri ve tavsiyeleriyle çocuğumuzun davranışlarında ciddi farklılıklar oldu. Oğlumla kurdukları ilişki devam etsin istiyoruz bu sebeple belirli aralıklarla gitmeye devam edeceğiz.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Randevu •
s....
Çok iyi bir analiz yapıldı bize, anne-babaya. Sonrasında kızımın rahatladığını gözlemledim, hemen o gün görüşme sonrası. Kendine güveni geldi, olaylarla ilgili mantıklı açıklamalarda bulundu. Biz de anne-baba olarak aile hayatımızda bazı pozitif değişikler fark ettik, bu kadar hızlı geri dönüş olacağını beklemiyorduk.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri •
el...
Canım Şebnem Hocam, iyi ki sizinle tanıştık. Deniz kızımı büyütürken sizin sayenizde çok yanlış yollardan döndük, çözülmez dediğimiz durumları sizin önerileriniz ile çok kolay çözdük. En zor ve kaygılı zamanlarımızda bizi güler yüzünüz, sakin tavırlarınız, samimi yaklaşımınız ve akılcı çözümleriniz ile sakinlestirip yolumuzu bulmamizi sağladınız. Yolumuz uzun, başımız sıkıştıkca adresimiz belli
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • •
a....ş
Dehb olan çocuğum için yardım alabilmek adına arayışa girdik ve tavsiye üzerine Şebnem hanım ile yollarımız kesişti. Can kulağı ile dinlenmek, bölünmemek doktorumuzun tüm ilgisinin bizde olması ve dikkatle dinlemesi güven verdi. Sorunlara yaklaşımı, bizi yönlendirmesi, çocuğumuzu anlamamız ve ona nasıl yardımcı olabileceğimiz konusunda yol gösterdi. Kendisiyle çok güzel yol kat ettik. Tereddüt etmeden çocuğunuzu emanet edebileceğiniz çok anlayışlı ve alanında çok bilgili bir uzman.
s....ç
Oldukça iyi bir görüşme oldu, oğlum eskisinden çok daha pozitif olmaya başladı.
• Özel Yankı Aile Danışma Merkezi • Randevu •
C
c...
Uzmanımıza, bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine ulaştık. Çocuğumun yaşıtlarıyla okul ortamındaki uyum sorunları sebebiyle başvurduk. Bu süreç boyunca çok faydalı ve verimli ilerledik. Uzmanımızın en çok beğendiğimiz özelliği, işine olan hakimiyeti, sorunlarımızın kök nedenlerini net bir şekilde analiz edebilmesi ve ailemize bir üye gibi destek sağlamasıydı. Kesinlikle herkese tavsiye ederim; zaten halihazırda birçok arkadaşıma da tavsiye ettim.
O
o.....
Kızımla ilgili danışmanlık aldığım Şebnem hocamızın hem profesyonel hem de güler yüzlü yaklaşımı sayesinde çok yol kattettik. Sonsuz teşekkürler
Ç
ç...
Şebnem Hanım'a bir tavsiye üzerine ulaştık. 8 yaşındaki oğlumuzun gelişim sürecini desteklemek için iletişime geçtik. Kendisi, oğlumuzun ve bizim davranışlarımızı gözlemleyerek kesin tespitlerde bulundu ve yaşadığımız durumların olumlu bir şekilde gelişmesine büyük katkı sağladı. Şebnem Hanım'ın gözlem yeteneği, sakin kişiliği, zarif iletişimi, danışanlarına zaman baskısı yapmadan ilgi göstermesi ve doğru tespitlerde bulunması bizim için çok değerliydi. Kendisini rahatlıkla arkadaşlarımıza tavsiye ediyoruz.
Zeynep Şebnem Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Şebnem Kurt, Psikoloji, Çocuk Gelişimi. Size Zeynep Şebnem Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri.
Zeynep Şebnem Kurt adresi nerede?Zeynep Şebnem Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Remzi Oğuz Arık Mahallesi Tunus Caddesi Toplum Apartmanı 83 / 4 Kavaklıdere Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Şebnem Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Şebnem Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Şebnem Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Şebnem Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Zeynep Şebnem Kurt hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Şebnem Kurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Şebnem Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Şebnem Kurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Şebnem Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Zeynep Şebnem Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Şebnem Kurt hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Şebnem Kurt, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Zeynep Şebnem Kurt ile iletişime geçmenizi öneririz.