İstanbul, Acil Tıp
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Acil tıp, Nöroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon
, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaAtatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul, İstanbul • Harita
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Medicana Airport Medical Center
Acil tıp, İç hastalıkları, Göz hastalıkları
, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaTayakadın Mh. Terminal Cd. No: 1 D: 760494 İstanbul Havalimanı, Arnavutköy • Harita
Medicana Airport Medical Center
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaMeclis Mahallesi Atatürk Caddesi No:123, Sancaktepe • Harita
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
Via Hospital Sancaktepe
Acil tıp, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaSarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe • Harita
Via Hospital Sancaktepe
Medistate Kavacık Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Özel Beykoz Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaYalıköy Çayır Cad. No:148 Ortaçeşme, İstanbul • Harita
Özel Beykoz Tıp Merkezi
Özel İlke Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya · Daha fazlaYıldırımbeyazıt Cad. No:56 Yenibosna, Bahçelievler • Harita
Özel İlke Hastanesi
Özel Elif Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaKüçükköy Kat Karabekir Mah. No:11 867 Sokak, İstanbul • Harita
Özel Elif Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Özel Dayıoğlu Tıp Merkezi
Acil tıp, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Mezoterapi · Daha fazlaMimar Hayrettin Mahallesi İstanbul Cad. No:305 Altınşehir Servet İş Merkezi Kat 1, İstanbul • Harita
Özel Dayıoğlu Tıp Merkezi
Merkez Mahallesi, Çukurçeşme Caddesi, No:51, İstanbul • Harita
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi
Özel Moodist Hastanesi
Acil tıp, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Dil ve konuşma terapisi · Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar • Harita
Özel Moodist Hastanesi
Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita