Uzman Psikolog ve Psikoterapist Ali Karaömerlioğlu, 2018'de psikoloji lisansını, 2021 yılında tezli yüksek lisansını aldığı özel bursla Mersin Çağ Üniversitesi'nde tamamlamıştır. 2019'da Adnan Menderes Üniversitesi'nden Bilişsel Davranışçı Terapi, Davranış Bilimleri Enstitüsü'nden EMDR Terapi ve üyesi olduğu Uluslararası Psikologlar Derneği'nden Cinsel Terapi ve Çift Terapisi, Marmara Psikoloji'den Şema Terapi eğitimlerini tamamlamıştır. Dr Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü, Özel Adana Kariyer Aile Danışmanlık Merkezlerinde psikoterapist ve Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'nda askeri psikolog olarak çalışmıştır. Özellikle askeri psikolog olarak görev yaptığı dönem 6 Şubat depremlerinde bölgede göreve gidenlere verdiği eğitimler ve deprem mağdurlarına verdiği terapi hizmetleri sonucunda belli aralıklarla Jandarma Komutanlığı tarafından 3 kez üstün hizmet ve başarı belgesiyle onurlandırılmıştır. 2025 Ocak ayı itibariyle kurucu ortağı olduğu Andante Psikoloji'de yüz yüze ve online olarak ergen, yetişkin ve çift terapisi hizmetleri vermektedir
- Depresyon ,
- Stres ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Sosyal Fobi ,
Cumhuriyet mahallesi Mithatpaşa caddesi Apak iş hanı 8.kat-Kızılay, Çankaya, Ankara
- Sigortası olan hastalar
Cumhuriyet mahallesi Mithatpaşa caddesi Apak iş hanı 8.kat-Kızılay, Ankara
ANDANTE PSİKOLOJİ
i̇...
İlk defa online bir danışmanlık aldığım için gergindim ama görüşmenin başında kaygılarımdan eser kalmadı resmen. Randevuya saatin de direk başladık ki benim için en önemli şeylerden biri de buydu. Kesinlikle kendime yatırım yapmak için doğru kişiyi tercih etmişim.
id...l
Uzun süredir huzursuzluk ve belirsizlik hissediyor, nedenini tam olarak tanımlayamadığım bir boşluk yaşıyordum hayatımda. Görüşmelerimiz sayesinde hem kendimi daha iyi tanımaya hem de ilişkisel sorunlarımla olabildiğince sağlıklı bir şekilde başa çıkmaya başardim sayesinde. Her seansımızda bana kendi gücümü, dayanıklılığımı ve potansiyelimi hatırlatması süreci benim için çok değerli hale getiriyor. Kendisinin anlayışlı, sabırlı ve yönlendirici yaklaşımı sayesinde artık hayatımda daha bilinçli adımlar atabiliyorum. Iyi ki varsınız Ali bey
di...
Görüşmeye başlamadan önce endişelerim vardı ama Ali bey çok rahatlatıcı ve tüm gerginliğimi aldı, mümkün olduğunca seanslarıma devam etmek isterim
d.....
İlk terapi deneyimim ve başlarken inanılmaz önyargılıydım. Ancak her seans sonrası aldığım verimle önyargımdan eser kalmadı. Göz temasını hiç kaçırmadan gerçekleştiriyor konuşmaları. Ya da not alıyorsa da bunu göze batırmadan ve denetim baskısı oluşturmadan yapıyor.Demem o ki;duymasın diye direnirken dahi duyan,aktif ancak profesyonellik kalıbı ile yormayan samimi bir dinleyici,çok donanımlı bir uzman ve insan, zeki bir çıkarımcı, mesleğinin hakkını veren şekilde çok iyi bir gözlemci. Sorduğu sorularda yaşadığınız afallama ile anlayacaksınız doğru yerde olduğunuzu. Ve de yine kaçmaya alışan bünyemizin yüzleşmeye yöneltilmesinin bu kadar sakin bir mizaç ile yapılmasının verime verim kattığını da göreceksiniz.
• Online Danışmanlık • •
Ali Karaömerlioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ali Karaömerlioğlu, Psikoloji. Size Ali Karaömerlioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ali Karaömerlioğlu adresi nerede?Ali Karaömerlioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet mahallesi Mithatpaşa caddesi Apak iş hanı 8.kat-Kızılay Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ali Karaömerlioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ali Karaömerlioğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ali Karaömerlioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ali Karaömerlioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Ali Karaömerlioğlu hangi dilleri konuşuyor?Ali Karaömerlioğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ali Karaömerlioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ali Karaömerlioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ali Karaömerlioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ali Karaömerlioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ali Karaömerlioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ali Karaömerlioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.