Klinik Psikolog Argun Ege ASAR, Ufuk Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirerek lisans eğitimini tamamlanmıştır. Lisans eğitimi devam ederken Özel Boylam Psikiyatri Hastanesi Amatem - Psikiyatri bölümlerinde ve Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Biriminde staj yapmıştır.
Lisans eğitimi sürecinde Z Kuşağında Aldatma Eğiliminin Demografik Değişkenler Açısından İncelenmesi ve deprem içeriklerinin insan psikolojisi üzerine etkisi konularında araştırmalar yapmıştır.
Lisans eğitiminden sonra Nefes Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde psikolog olarak çalışmıştır.
İstanbul Altınbaş Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamlayarak klinik psikolog ünvanını almıştır. Psikodinamik Terapi ve Bilişsel Davranışçı Terapi ekollerinde süpervizyon eşliğinde psikoterapi deneyimi kazanmıştır.
Mezuniyetinin ardından Ankara'da bulunan Özel Koru Sincan Hastanesinde klinik psikolog olarak çalışmıştır. Depresyon, fobiler, kaygı bozuklukları, kayıp-yas-travmalar, iletişim sorunları, stresle başa çıkma, sınav kaygısı, obsesif-kompulsif bozukluk alanlarında psikoterapi hizmeti vermektedir.
Aldığı eğitimler ve iş deneyimleri doğrultusunda online ve yüz yüze; ergen ve yetişkinlere psikoterapi hizmeti sunmaktadır.
- Panik Atak
Yas Terapisi
- Sigortası olan hastalar
Mevlana Blv. 150/B blok Kale Ofis Daire:34, Çankaya 06510
al...
Argun Beyle girdiğim süreçte kendime karşı çoğu şeyi farkettim. Olumlu geçen süreçte hayatıma bir çok şey kattım.
gö...l
Dedem için Argun Beye başvurduk. Süreç çok olumlu bir şekilde ilerledi. Argun Beyle yollarımız iyi ki kesişmiş.
s....b
Kendimi yargılanmadan ifade edebildiğim, gerçekten anlaşıldığımı hissettiğim bir süreçti. Bu süreçte birçok farklı isim araştırdım Argun Beyle yollarımız iyi ki kesişmiş
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
fi...a
Uzman Psikolog Argun Bey’den aldığım danışmanlık süreci benim için çok verimli geçti. Kendisi son derece ilgili, dikkatli dinleyen ve güven veren bir uzman. Seanslar sayesinde farkındalığım arttı ve günlük hayatımda somut değişimler yaşamaya başladım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Görüş ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim.
Yaklasimi cok samimi ve guven vericiydi. Zorlu bir surecten gectigim bu donemimi atlatmama yardimci oldu.
al...
Argun Bey ile terapi surecinde cok iyi yol katettik. Sıkintı duyduğum konularda büyük değişimler yaşadım.
C
ce...
Bu süreçte kendime yaptığım en güzel iyilik, onunla çalışmak oldu. Her seansta biraz daha anlaşıldığımı, güvende olduğumu hissettim. Bana sadece destek olmakla kalmadı, kendimle bağ kurmayı da öğretti. İyi ki varsınız Argun hocam.
Y
yu...k
Yaşamış olduğum sıkıntılı dönemlerde Argun beyle tanışma fırsatım oldu. Kendisiyle terapi sürecinde yaşamış olduğum olumsuz durumlara karşı farkındalık kazandım.
K
ka...l
Yaşamız olduğum stres durumlarında Argun beyle gerçekleştirdiğimiz seanslar sonrasında azalma meydana geldi. Kendisiyle uzun bir süreçten olumlu sonuçlar aldık. Kendisi çok güler yüzlü ilgili ve mesleğinde başarılı birisi.
se...
Argun beyle girmiş olduğumuz yolda çok fazla yol katettik. Yaşamımda korktuğum durumların üstesinden gelebilmemi sağladı.
Görüş ve değerlendirmeniz için teşekkür ederim.
Argun Ege Asar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Argun Ege Asar, Psikoloji. Size Argun Ege Asar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Fobilerden Kurtulmak, Nöropsikolojik Değerlendirme.
Argun Ege Asar adresi nerede?Argun Ege Asar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mevlana Blv. 150/B blok Kale Ofis Daire:34 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Argun Ege Asar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Argun Ege Asar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Argun Ege Asar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Argun Ege Asar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Argun Ege Asar hangi dilleri konuşuyor?Argun Ege Asar ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Argun Ege Asar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Argun Ege Asar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Argun Ege Asar hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Argun Ege Asar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Argun Ege Asar hangi sigortaları kabul ediyor?Argun Ege Asar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.