Hakkımda
Özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- İstanbul Arel Üniverstesi Psikoloji
- İstanbul Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji
- Yıldız Teknik Üniversitesi Pedagojik Formasyon
kasımpaşa mahallesi sakızlı sokak zirve iş merkezi no:1 daire:408 menemen izmir, İzmir
Bağımlılık Terapisi
Evlilik Danışmanlığı
Evlilik Terapisi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Konuşma Terapisi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Yas Terapisi
Hasta / Danışan Görüşleri
Ben memnunum danışmanımdan, çok memnunum.Kızım için gittim ama hem benimle hem de diğer küçük kızımla ayrı ayrı ilgileniyor.Bir saatlik seans 3 saat sürüyor, sıkılmadan güler yüzle, anlayışla karşılıyor.Bize çok iyi geldi.Kızımın çok öfke patlamaları vardı, daha da sakin şimdi.Eşimle boşanma sürecindeyim, babasına olan öfkesini benden çıkarıyor.Şuan daha sakin, daha iyi.Aysel Hanım kızıma ders çalışma programı hazırladı.Kızımı arayıp dersleri hakkında ve bir sorun yaşadığında ve üzüldüğünde,ağlamaklı olduğu durumda Aysel Hanım'ı arıyor.Örneğin dün gece Aysel Hanım'ı aramış kızım ama bana yeni söyledi.Yarım saat boyunca konuşmalarla çok rahatladı.Kızım aileden biri gibi oldu. Bugüne kadar böyle bir danışman görmedim.
z.....
Danışanlarıyla ilgilenmesi gayet iyi, hoş.Konuşmamız çok iyi geliyor, çok sevecen ve tatlı dilli.Gitmeden önce bazı konulara çok aşırı duygusal bakıyordum ama şu anda daha mantıklı bakıyorum.
Ben açıkçası mutluydum, ilgisi çok iyiydi.Çok muhteşemdi,bir yabancı gibi değil 2 arkadaş gibiydim.Herşeyimi söyleyebildim.Enerjisi de bana çok iyi geldi, iletişimi çok güçlüydü.Hayatımda daha olumlu yöne gittim.Düşüncelerimi gittiğim konu ile ilgili daha açık bir şekilde netliğe kavuşturabildim.
oz...r
Öncelikle Aysel hanıma çok teşekkür ediyorum çok zor bir durum yaşıyordum ve içinden cıkamıycak halde görüyordum kendimi Aysel hanımın sayesinde şimdi hayata bakış açım değişti hayatım değişti resmen tekrardan size teşekkür ediyorum iyiki sizi tanımışım
y....a
Aysel hanıma geldiğimde pek çok sorunum ve endişelerim, kaygılarım vardı. Ama onun o sıcaklığı ve uzlaşmacı yaklaşımı ile sorunlarıma birlikte çözüm bulduk. İyi ki kendisiyle çalışmışım. Çok teşekkür ediyorum
do...z
Kendisi çok yardımcı oldu ve çok yapıcı anlayışlı bir uzman ilk gittiğimde hayatıma dair sorunlarim vardı onun sayesinde olaylara ve insanlara farklı bakmaya başladım çok memnun kaldım tavsiye üzerine gittim çok anlayışlı yapıcı sürekli dinliyor ve yol gösteriyor çok bilgili lnsan aktarımı çok güzel, danisanlariyla yakından birebir ilgileniyor işini çok severek gönülden yaptığını düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.
ul...1
Aysel hanım öncelikle çok güler yüzlü ve sıcakkanlı bi uzman ego sahibi degil.anlayışlı yaklaşıyor çok samimi bir kisilige sahip. İletişim yeteneği en beğendiğim özelliği zaten. kendimi çok rahat hissediyorum anlatırken konuşurken zerre cekinmedim. Enerjisi çok yüksek karşılaştığınızda güven hissedebileceğiniz bir uzman. Ben ilgisinden alakasindan çok memnun kaldım Seansları bana çok iyi geldi .süre konusundaki rahatligina hayran kaldim.kısıtlama hic yok.ben kendisinden razıym allahta ondan razı olsun binkere ...
Aysel Hanım çok iyi bir danışman. Yardımcı oluyor.Sıkıştığınız noktada sizi destekleyip yol gösteriyor. İyi bir yol gösterci.Bir tavsiye ile geldim ve çok memnun kaldım. Hala da devam ediyorum.Seanslarımızdan sonra daha olumlu oldum,olaylara her yönden bakmayı öğrendim.Aysel Hanım'ın olaylara çok objektif bakması güzeldi. Yönlendirmelerinin çok işe yaradığı noktalar var.O kadar bilinçaltıma yer etti ki sadece kendisinin gösterdiği yöntemlerle kimseden yardım almadan rahatlayabiliyorum.Her saat ulaşabiliyorum kendisine.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
Hakkımda
Özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.
Okullar / Eğitimler
- İstanbul Arel Üniverstesi Psikoloji