Aile danışmanı Psikolog Bahriye Kıroğlu, İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. Lisans eğitimi süresince İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikoloji Birimi, İzmir Bayraklı Adliyesi Mahkeme Uzmanları Birimi ve İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Çocuk Birimi gibi çeşitli kurumlar bünyesinde stajlara ve çalışmalara katılarak çeşitli tecrübeler edinmiştir.
Ankara Üniversitesi Disiplinlerarası Aile Danışmanlığı programında yüksek lisansını tamamlamıştır. Çiftler ve aileler üzerine yoğunlaşan bir eğitim almış, süpervizyon kapsamında nişanlı çiftler ile çalışmış, bitirme projesini “Toplumsal Cinsiyet ve Aile” üzerine yazmıştır.
2020 Yılından bu yana Bambu Gönüllü Eğitim Platformu tarafından yürütülen “Gönüllü Psikolojik Destek Projesi” kapsamında sınava hazırlanan öğrencilere gönüllü psikolojik destek vermektedir. Bu amaçla ihtiyacı olan öğrencilerle sınav kaygısı, aile-akran ilişkilerinde destek, motivasyon gibi konularda görüşmeler yapmıştır. 2022 yılından itibaren ise Uluslararası Bambu Eğitim Derneği Yönetim Kurulunda yer almaktadır.
Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu’ndan Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi almıştır.
Sadece romantik ilişkilere değil her ilişki biçimine farklı bir bakış açısı ve iletişim şekli kazandırmayı amaçlayan bir yöntem olan İmago İlişki Terapisi Klinik Eğitimi’ni tamamlamıştır. İmago İlişki Terapisi alanında aşağıdaki İleri Seviye İmago Atölye Çalışmalarına katılmıştır: -Advanced Clinical Skills 1: Brilliant At The Basics – Sophie Slade & John Hjarso Mortensen
-Characterological Growth: The Three Day Experience – Orli Wahrman - Leora Grunhous

Ergenler, yetişkinler, çiftler ve aileler ile İzmir’de yüz yüze ve online olarak çalışmaktadır.

Mansuroğlu mah., 286/3. Sk. No:3 Kat:5 D:34, Bayraklı, İzmir 35535

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• Ö

Bahriye hanımla geçtiğimiz yıl görüşmelerimize başlamıştık, kendimi daha iyi tanımamda , geliştirmemde ailevi ilişkilerimi iyileştirmede bana çok katkısı oldu. Her zaman nazik bir şekilde , yargılamadan dikkatlice dinledi, benim de kendimi dinlememe vesile oldu. İyi ki var. Benim için çok güzel bir süreçti.

• Psk. Bahriye Kıroğlu Psikoloji Randevusu  •

• U

Kendimi anlatabildim ve anlaşılabildim. Hüznümü aşacağıma inancım var artık.

• Psk. Bahriye Kıroğlu Bireysel Terapi  •

Merhaba,
    Danışmanım çok iyi çok anlayışlı biri, kendisi empati yapabilen ve doğru yönlendirmelerde bulunabilen birisi

• Online Danışmanlık Aile Danışmanlığı  •

10 aydır kendisine gidiyorum. Kaygı ve depresif durum için destek almak istedim. Çok güzel aşamalar kaydettik. Problemlerimi çözdükçe sürekli yardım alıyorum. Çok profesyonel bir uzman yaklaşımları bana iyi geldi. Yakın arkadaşıma da tavsiye ettim o da gitmeye başladı. Bir süre daha devam etmek istiyorum, seanslar bana iyi geliyor. Beni mental açıdan iyileştiriyor, hayatıma güzel dokunuşları var.

•  •

stres için başvurdum. internetten araştırıp buldum. 5-6 ay oldu seanslarım çok güzel geçiyor. bahriye hanımdan çok memnunum. her aradığımda ulaşabileceğim bir uzman. herkese tavsiye ederim. sürecim devam ediyor.

• B

Ailevi sebeplerden dolayı başvurdum. Seanslarım gayet güzel ve başarılı geçiyor. Olumlu bir uzman. Çok memnunum kendisinden, sürecime devam ediyorum.

• G

Bahriye Hanımla olan sürecin bana faydasını her anlamda hissediyorum, henüz yolun başındayız ve çok yolum var ancak birlikte çok güzel ilerleyeceğimize eminim

• Psk. Bahriye Kıroğlu Bireysel Terapi  •

• M

Sorularıyla kim olduğumu bana buldurtuyor. Minnettarım. Kendim için verdiğim en doğru kararlardan biriydi kendisine danışmak.

• Psk. Bahriye Kıroğlu Psikoloji Randevusu  •

Strese bağlı kaygı bozukluğu yaşıyordum. Tavsiye üzerine başvurdum. 2 aydır gidiyorum. Çok net olumlu dönüşler alıyorum. Özgüven problemi yaşıyordum. O konuda da yardımcı oldu. Baya faydasını görüyorum. Aşırı derecede tatlı ve rahatlatıcı bir uzman. İlk başta konuşurken çekiniyordum, sayesinde net açılabildim. Kendimi artık yanında rahat hissediyorum. Memnunum kendisinden.

• Ö

Kendim araştırarak buldum. Çift terapisi olarak başvurduk. Nişanlım ile 10-11 seans gittik. Olumlu sonuçlar aldık. Evlendik ve davranışlarımız değişti. Farkındalığımız arttı. Bahriye Hanım pozitif ve enerjisi yüksek. Ben kendisine rahat bir şekilde açılabildim. Şefkatli bir yaklaşımı var. Benim için en çok öne çıkan özellikleri bunlar. Sürecimiz bitti, memnun kaldık.