Merhaba ben Banu Aksoy; Psikoloji alanında hizmet vermekteyim. Danışanlarımı yüzyüze ve online olarak görmekteyim.

Doç. Dr. Aylin Demirli Yıldız ile Şema Terapi eğitimimi tamamladım.

• Sigortası olan hastalar

Çankaya, Ankara

• Sigortası olan hastalar

• Y

Kuzenim aracılığıyla ulaştım kendisine ve çok memnun kaldım. Anksiyete ve depresyon tedavisi görüyordum yıllardır ancak ilaçlı tedaviler bütün sorunları halının altına süpürdü yalnızca. O nedenle bu alanda gerçekten uzman olan biri sayesinde halının altındakileri de temizleyebileceğime inandım. Süreçten memnunum, uygulanan yöntemlerden ve uzmandan da memnunum. Ve anladım ki her uzman her alanda değil kendi alanında uzman olduğunu gösterdiği zaman gerçekten ışık tutabiliyormuş.

•  •

Banu Hanım ile daha önce kendisiyle görüşen arkadaşlar vasıtasıyla tanıştım. Depresyon sebebiyle başvurdum. Çok rahatlatıcı bir süreç oldu. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Banu Hanım'a duygu karmaşası yaşadığım süreçte başvurdum. Huzur ve rahatlıkla yanından ayrıldım, öyle hafifledim ki... Kendisini tavsiye ederim.

• F

Banu Hanım'a duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Süreçten çok memnun kaldım. Tanıdığım herkese Banu Hanım'ı da öneriyorum zaten.

• P

Banu Hanım'a online olarak ulaştım. Ayrılık sonrası duygu durum bozukluğum için başvurdum. Sürecimiz devam etmekte. Danışanına yaklaşımı, seans süresi, süreci vs. konularında hiç sorun yaşamadık. Banu Hanım'ı tavsiye ederim. Ben kişisel olarak da çevremdeki insanlara tavsiye ediyorum kendisini...

•  •

Oğlumun eğitim dönemindeki her ergenlik sorunu ve derslerinde yaşadığı sıkıntılar sebebiyle başvurduk. Sevgili Banu Aksoy Hanım’dan çok destek aldık. Kendisi hem abla, hem öğretmen, hem de arkadaş gibi, hem kendime hem de oğluma çok büyük destek oldu.