Psikoloji daha fazla

Ankara 1 adres

Merhaba, lisans eğitimimi Hacettepe Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım. Psikoloji alanı sürekli gelişen dinamik bir alan olduğu için gerek lisans hayatımda gerekse mezun olduktan sonra seminerler, sempozyumlar ve okumalarla kendimi sürekli geliştirmeye çalıştım, çalışıyorum.
Şu anda yetişkin terapisi alanında destek veriyorum. Bireysel seanslarda kaygı bozuklukları (yaygın kaygı bozukluğu, OKB, sosyal kaygı, fobiler, panik bozukluk vb.), depresyon, öfke ve davranış sorunları, hayat kalitesini yükseltme, yaşam motivasyonunda düşüklük, eleştirel iç ses, uzun süreli kaygı ve huzursuzluk olmak üzere pek çok konuda danışmanlık veriyorum. Çiftlerle olan görüşmelerimde ise ilişki içindeki çatışmalar, sevgi dili, kıskançlık, ilişki içindeki iletişim sorunları ve ilişki içinde sorun çözme becerileri gibi birçok konuda çalışıyorum.

C&A Psikoloji Merkezi

Barbaros mahallesi Güniz sokak ,Demet apt No:35/10 Çankaya, Çankaya, Ankara 06680

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

• N

Bana kendimle barışmamda rehberlik ettiği 15 aylık bir süreç geçirdik Ceren Hocamla. Günlük hayatımdaki olaylara, çevreme ve kendime karşı yeni ve pozitif bir bakış açısı kazandırdı. Önerdiği kitaplarla verdiği örneklerle hayatımda çok önemli bir yer edindi. Kendisiyle o kadar farklı konular ve sorunlar hakkında konuştuk ki her durum için bir cümlesi aklıma kazındı ve artık bilinçaltım benimle onun gibi konuşuyor :) Fark ettiğim ve hayatıma uyguladığım şeyleri güler yüzüyle tebrik edip beni hep cesaretlendiren danışanlarıyla uyumu çok iyi yakalayan birisi. İyi ki yollarımız kesişmiş kesinlikle kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri Ceren Hocamla bu süreci yürütmek oldu. Küçük beni alıp özgüvenli ve huzurlu bir kadına dönüştürdüğü için ve diğer her şey için iyi ki siz

• (

Kendisinden 9 seans danışmanlık aldım. Her görüşmenin ardından, memnun ayrıldım ve yalnız ulaşmamın çok uzun zaman alacağı ya da hiç ulaşamayacağım perspektiflere taşındığımı fark ettim. Ayrıca ekip arkadaşlarının ilgisi, nezih ofis ortamı ve merkezi konumu açısından da çok memnun kaldım.

• O

Her konuda kendisini size göre ayarlayabilen birisi Ceren Hanım.Bir felsefe öğrencisi olarak Platon'un İdealar Kuramı'yla açılışı yapmak benim için gerçekten özeldi.Yaşamdaki bir çok şeyi kendi başımıza anlamlandırsak bile bir yerlerde yanlış algılara sahip olabiliyoruz.Bu yüzden bunları keşfetmek adına,analitik ve iyi bir dinleyici olması açısından size yardımcı olabilir.Çoğu zaman bazı konularda dumura uğrasam da kendisinin danışanı olmayı seviyorum.

• R

Nereden başlasam bilemiyorum. Hayatımın çok zor bir döneminden geçiyordum, işin içinden çıkmak mümkün değil sanarken Ceren hocamla tanıştım. Bana hayatın ne kadar yaşamaya değer olduğunu ve hislerimin de oldukça doğal olduğunu gösterdi. Dünyayla barışmamı sağladı. İyi ki varsınız!

Bu güzel yorum için çok teşekkür ederim :)

Ceren Hocayla 1 aydir devam ediyoruz ve gozum kapali herkese tavsiye ederim. Sizi gercekten dinleyen ve bu dogrultuda yol gosteren bir uzman. Bu yola kendisiyle ciktigim icin kendimi cok sansli hissediyorum. Iyi ki var :)

• Online Danışmanlık  •

• P

Beni dinlemesi dinlerken onaylayıp düşüncelerime değer vermesi. Gülümsemesi o kadar sıcak ki. Kendimi daha fazla açma isteği uyandırıyor. Güzel bir bağ kurduğumuzu düşünüyorum.

• Online Danışmanlık  •

• I

ceren hanimla daha ikinci seansimiz ama simdiden kendimi daha rahatlamis ve bakis acisimin daha da genisledigini hissedebiliyorum

• C&A Psikoloji Merkezi Bireysel Terapi  •

• K

Ceren hocamla ilk randevumuzu yaklaşık 5 ay önce gerçekleştirdik. Birçok şeyin üst üste geldiği, hayatımın çok da yolunda gitmediğini düşündüğüm zor bir dönemdi. İlk andan itibaren hocamın yaklaşımından çok memnun kaldım. İyi tavrı sayesinde içimden geçen her şeyi rahatlıkla çekinmeden anlatabiliyordum. Ne anlatırsam anlatayım söylediğim her sözün dinlendiğini, herhangi bir tepkiyle karşılanmadığını ve önemsendiğini hissettiriyordu. Birkaç seans önce cümle arasında geçen bir cümleyi bile daha sonralarda hatırladığına şahit oldum. Karşında senle senin olduğundan daha çok ilgili birinin olması işleri oldukça kolaylaştırıyor. Şu an baktığımda Ceren hocamın da destekleriyle eskisine nazaran hayatını yoluna koymuş sorunlarına karşı daha emin ve özgüvenli birisi olduğumu görüyorum.

• C&A Psikoloji Merkezi Randevu  •

• .

Beni kötü donemimden gerçek anlamda çıkarıp hayata olan bakış açımı değiştirdi. Geçirdiğimiz süreç boyunca gerçek anlamda hayata daha sıkı tutunmaya başladım. Birkaç gün öncede bu süreçten mezun oldum. Kendisiyle geçirdiğim seanslar benim için kıymetli birer dersler olarak hayatımda yer alacaktır.

• C&A Psikoloji Merkezi Diğer  •

Psk. Büşra Ceren Ertürk

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim :)

• B

Ceren Hanımla sürecimiz yaklaşık 9 aydır devam ediyor. İlk görüşmemizde bahsettiği gibi: Benim kaskımda bir fener var ve birlikte gidiyoruz. Öfke problemim, kaygılarım ve beni huzursuz eden çoğu şeyle nasıl başa çıkabileceğim konusunda muhteşem bir rehber oldu. Özellikle ilk defa terapi deneyimi edineceklere Ceren Hanımla çalışmalarını öneririm. Seanslarımız sayesinde öncelikle kendimle, ardından çevremle iletişimimin iyileştiğini gözlemleyebiliyorum.