Dyt. Cansu Bezölçen

Diyetisyen · Daha fazla

Bahçelievler 1 adres

Diyetisyen Cansu Bezölçen, lise eğitimini Yeşilkent Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. İstanbul Kültür Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Lisans eğitimini bitirerek başarıyla tamamlamıştır. Aynı zamanda 2018 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Lisans Hemşirelik Bölüm’ünden mezun olmuştur.

Cansu Bezölçen, herkesin bir varoluş sebebi varsa benim varoluş sebebim; yarar sağlamak ilkesiyle çalışmaktadır. Bu sebeple koruyucu halk sağlığını çok önemli bulmaktadır.

“Beslenme Eğitimi, PCOS, Tiroid Hastalıkları, IBS gibi spesifik hastalıklar, Beslenme ve Mikrobiyota, Nutrigenetik-Epigenetik, Halk Sağlığı, Sürdürülebilir Beslenme" ilgi alanları arasındadır.

Sürdürülebilir beslenmeyi ekolojik boyutta bütüncül düşünerek beslenme seanslarını yapmaktadır.

Bezölçen C, Türkiye Diyetisyenler Derneği’nin (TDD) aktif üyesidir.Ayrıca akademik alanda da çalışmalarını sürdürmektedir. Sürdürülebilir beslenmeyle ilgili projelerini ve makale çalışmalarını halen sürdürmektedir.Akciğer kanseriyle ilgili makalesi uluslararası Journal Of Thoracic Oncology dergisinde yayınlanmıştır.

Yetişkin
Çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Cansu hanım sürecimi başından sonuna kadar titizlikle takip etti, devamlı ulaşılabiliyor olması da çok önemliydi benim için, çünkü bazen menülerimde değişiklikler yapmak isteyebiliyordum. Hamileliğimde yaklaşık 30 kilo almıştım. Şimdi cansu hanımla beraber bu kiloları veriyoruz. Aç kalmadan da diyet yapılabileceğini öğretti bana ve hiçbir öğünümü yerken “ay çok acıktım” demedim.

• Esteworld Bahçelievler Kliniği Diyetisyen Randevusu  •

Merhaba, öncelikle Cansu hocamla tanışmak bana çok iyi geldi kendisi çok pozitif biri, en az yarım saat odasında zaman geçiriyoruz karşılıklı yeme planı oluşturuyoruz ve destekleyici ürünlerle ilerlemesi de çok profesyonel geldi. Bende pcos var ona rağmen bir ayda çok güzel yol kattettik. Son bir haftadır da kalibra ürünlerini ekledi inanılmaz faydasını gördüm ki önyargılı olmama rağmen hem tadlarını hem de pratikliğini çokk sevdim. İyi ki var

Merhaba,
    1 aylık diyet sonucu 8,2 kg verdim. 5,5 kg yağdan oldu. Bel bölgesinden ciddi incelme oldu.
    1,5 beden küçüldüm. Bu diyeti aç kalmadan rahat bir şekilde yapıyorum ve devam ediyorum.
    Ancak diyet disiplinine uyacaksınız..
    İdeal kiloya gelene kadar Durmak yok devam

• B

3 hafta oldu ve inceleme kilo kaybı çok iyi durumda cihazlarda yanında çok etki sağlıyor

• Esteworld Bahçelievler Kliniği Diyetisyen Randevusu  •

Cansu Bezölçen hocamın takibinde, iki seansta sporsuz sadece diyetle 7 kilo verdim. Asla kaçamak yapmıyorum, hayatım düzene girdi.

• Esteworld Bahçelievler Kliniği Diyetisyen Randevusu  •

İlk diyet deneyimimde yaklaşık 1 aydır Cansu Hanım ile çalışıyoruz. İletişimi ve alan hakimiyeti oldukça iyi. İntolerans testi sonucu eliminasyon diyetine başladık. Bölgesel kilo dağılımında yağlanma sorunu yaşayan biri olarak tam istediğim gibi sonuçlar almaya başladım. Daha da güzel sonuçlara ulaşacağımızı düşünüyor takibe devam ediyoruz.

• O

Cansu hocayı bana yapay zeka tavsiye etmişti, aradığım kriterleri buldum diyebilirim, öncelikle işgili olması harika, bir sabah "Nasıl gidiyor" diye mesaj almak güzeldi, kontrolü size bıtrakmıyor, dinliyor, sevdiğiniz şeylerden bir program hazırlıyor, detaylı şekilde tekrar üzerinden heçiyor ve en önemlisi kesinlikle takip ediyor...
    Konuşurken sadece iş değil sosyal kısmı da boş bırakmıyor, diyeti zorla değil sanki bir arkadaşınızın desteği ile yapıyor gibi hissediyorsunuz... Benim için harika bir tecrübeydi...

• T

Çok mutlu bir şekilde kliniğe geliyorum. Hayatımın 10 senesinin dönüşümünü şuan yaşıyorum. Yürürken hizli yürüyenlere hep imrenirdim Diyetisyen Cansu hocam sayesinde ben de artık hizli yuruyebiliyorum. Devam ediyorum birlikte devam edeceğiz

• N

Başlarda çok diyet yapabileceğimi düşünmüyordum ama isteyince oluyormuş diyetisyenim Cansu hanımın vermiş olduğu diyet programına uyarak 2 haftada 3 kilo verdim diyetisyenim cansu hanıma diyet listesiyle ilgili ne zmn soru sorsam hemen o konuyla ilgili bana geri dönüş sağladı ilgi ve alakasından dolayi Cansu hanımdan çok memnunum

• Esteworld Bahçelievler Kliniği Bölgesel Zayıflama  •