Dokuz Eylül Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur öğrencisi olarak mezun oldum. Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Eğitimi ve Danışmanlığı Yüksek Lisans programını tamamlayarak uzmanlığımı almaya hak kazandım. Uzman Aile Danışmanı ve Psikolog olarak çalışmaktayım. Kurucularından olduğum Özel Yaka Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezinde aktif olarak hizmet vermekteyim. Ön görüşme veya danışmanlık randevusu oluşturmak için iletişime geçebilirsiniz.

Cansu Kaplan

Donanmacı mahallesi, 1731 sokak, Umut Apt. No:7/A, D:2 Karşıyaka/İzmir, Karşıyaka, İzmir 35580

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Aile Danışmanlığı Randevusu

Cansu Kaplan

Öncelikle Cansu Hanımla ilk görüştüğümde çok gergindim. Tereddütlerim vardı. Ancak 1 yıl boyunca o kadar güzel bir terapi süreci geçirdim ki. Asla yargılamayan, empati kurduğunu hissettiren çok sıcak bir psikolog. Seanslarda ne kadar profesyonel olduğunu görüyorsunuz. Hayatımda neyi yoluna koymak istiyorsam ya da neyde kafam karışıksa hep nokta atışı gözlemlerde bulundu. Psikolog arayışında olan ya da acaba yargılanır mıyım diye düşünen herkes gözü kapalı tercih edebilir. Şiddetle tavsiye ederim. Ben aşırı memnun kaldım ve resmen hayat kalitem arttı. Çünkü anksiyetem artık hayatımı ciddi boyutlarda etkilemeye başlamıştı. gerçekten başarılı bir psikolog.

• Z

Bu gece mutluluktan ağlama sebebim kızımın sadece 4 görüşme sonrası bu kadar hızlı yol alması dır. Bu yolda bize ışık olan, sevgili Cansu hocamıza şimdiden sonsuz minnettarlığımızı iletirim..

• Cansu Kaplan Randevu  •

Teşekkür ederim :)

Cansu Hanım çok kıymetli bir psikolog işk görüştüğümüzde bütün kaygılarımı almıştı kızım için görüşmelerde bulunduk Tüm seanslar birbirinden daha iyi gittiği için başlarda hiç gitmek istemeyen ergen kızım sonlarda ne zaman gidiyoruz demelere başladı. Onu tanıdığımız ve bize kattıkları için çok minnetarım.

• Z

Cansu Hanımla ilk günden beri görüşmelerimizden çok memnunum. Kesinlikle iletişimi çok iyi sizi gerçekten anladığını ve dinlediğini hissettiriyor sizin de kendinizi anlamanızı kesinlikle sağlıyor. Görüşme esnasına saate hiç bakmıyor sizi kısıtlı bir zaman varmış gibi asla hissettirmiyor. Söylediğim ve anlattığım hiçbir şeyi unutmuyor bu benim için çok önemliydi. Tüm seanslarda çok samimi ve içten asla yargılanıyormuş gibi hissetmiyorsunuz gerçekten çok memnunum. Kısa zamanda kendimi daha iyi hissetmemde gerçekten çok katkısı oldu.

• P

Beni dinlerken bi yandan ne hissettiğimi anlamaya çalışıyor oluşun için ve sürecimi takibin için teşekkür ederim. Bana “kendine ve bana bir şans ver” demiştin. Çok kısa bir sürede senin de bana tavsiye ettiğin şeyleri dinleyerek toparlama evresine geçmiş hissediyorum ki bu daha ikinci görüşmemiz.

Teşekkür ederim :)

Sorun olarak; Çok sinirliydim, Cansu Hanımla birlikte sebeplerini tespit ettik. Kumarı bıraktım, iş hayatımdaki davranışlarımı değiştirdim, sinirlendiğim unsurlardan uzak durmayı öğrendim. Kendi irademle yapamadığım çoğu şeyi yapmaya başladım . Aylardır evden dışarı adım atmıyordum, Spora ve Dil kursuna başladım . Terapinin etkisini, kumara veya sinirleneceğim diğer şeylere "Hayır, bu sinirimi bozabilir. Bunu Yapmayacağım" diyebildiğim zaman anladım . Hayatım boyunca kendime zarar verebilecek eğlenceleri; kumar, oyunlar, saçma harcamalar vs. bunları bertaraf edebilecek iradem yoktu yapmak istemesem bile yaptığım kendimi tutamadığım fiillerdi fakat terapiden sonra bunları engelleyebilecek/kontrol altında tutabilecek iradeyi yakaladım . Fark edilebilir somut ve soyut değişimler oldu . Ben çok memnun kaldım . Eğer Sizde Karanlıktaysanız, En Parlak Işık Psikolog Cansu Hanımdır .

• C

Cansu hanım hem hikayenizin takibini çok iyi yapıyor hem de nokta atışı soruları ile sizin farkındalığınız varsa yükseltiyor yoksa da oluşturuyor. Gerek eski evliliğimde gerek bireysel olarak çok yardımcı oldu. Ne zaman sıkışmış hissetsem ve ne yapacağım diye sorduğumda aydınlanmamı sağladı. Teşekkürler.

• Online Danışmanlık  •

• Z

Cansu hanımla yaklaşık on seanslık bir görüşmemiz oldu ve kendisi hayatımda çok olumlu değişimler yaşamamı sağladı. Randevular hep zamanında başladı ama gerektiğinde 5-10 dk uzattı bu da benim kaygımı stresimi azaltmaya yardımcı oldu. Kendisi çok ilgili ve kibar biri. Çok teşekkür ediyorum

• Online Danışmanlık  •

• B

Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız. Konuştukça evet bu yanıda varmış aslında yanlış yere odaklanmışım diye bildiğiniz. Bir görüşme imkanı sunuyor. Cansu hanım bilgisi ve güler yüzlü yaklaşımı ile sizleri hem rahatlatıp hemde yaşadığınız durumlar içerisindeki duygularınıza dair farkındalığınızın artmasına yardımcı oluyor. Ben kendimdeki farklılıkları keşfetmemde Cansu hanımın bana yardımcı olmasından çok memnunum sizlerinde memnun kalacağınıza eminim.

Teşekkür ederim :)

Kendimi karşısında çok rahat hissettiğim, anlaşıldığımı, dinlendiğimi hissettiğim çok değerli bir uzman. Konu üzerindeki detaylı açıklamalarıyla düşüncelerimi daha iyi yönetebilmemi farklı açılardan da yaklaşabilmemi sağlamıştır. Güler yüzlü yaklaşımı da seansın akıp gitmesini sağlar.

• Cansu Kaplan Randevu  •