SGK kabul eden Diş Hekimleri

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Avicenna Hastanesi Ataşehir

Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Spor hekimliği, Diyetisyen, Ortodonti, Psikoloji, Mezoterapi · Daha fazla

Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir Harita

Avicenna Hastanesi Ataşehir

• Uzm. Dt. Funda Özen

Diş hekimi, Protetik diş tedavisi

Fener, Lara Cd. 225/A, 07230 Muratpaşa/Antalya, Antalya Harita

Apollon Diş Merkezi

• Medicana Sivas Hastanesi

Diş hekimi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

Şehit, Kızılırmak, M. Fethi Akyüz Cd. No: 8Merkez/Sivas, Sivas Harita

Medicana Sivas Hastanesi

• Valikonağı Cad.Nuri Bey İş Merkezi No.65/5 Nişantaşı, İstanbul Harita

Buket Erdem Muayenehanesi

• Avicenna Kartal Umut Hastanesi

Diş hekimi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi · Daha fazla

Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45, Kartal Harita

Avicenna Kartal Umut Hastanesi

• Altınşehir Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı No:31-A1/36 Sönmeztaş Sitesi, Nilüfer Harita

Estetik A Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

• Özel Rumeli Hastanesi

Diş hekimi, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazla

Tevfik Bey Mahallesi Mektep Sokak No:11 Sefaköy, Küçükçekmece Harita

Özel Rumeli Hastanesi

• Çorlu Özel Vatan Hastanesi

Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Nükleer tıp, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A, Çorlu Harita

Çorlu Özel Vatan Hastanesi

• Karabaş mah Hürriyet caddesi no:143 Önvural apt. Kat:1 no:1, Kocaeli Harita

Seçil Açar Ortodonti Kliniği

• ARMUTLU MAH. 1554 Sok. Evimmar Yanı Müge Apt. Kat 1/3 31070 DEFNE /HATAY, Hatay Harita

DENT HATAY AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI POLİKLİNİĞİ

• Özel Egemed Söke Hastanesi

Diş hekimi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Yenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke Harita

Diş hekimi, Restoratif diş tedavisi

Eti Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:88/1, Çankaya Harita

• Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi

Diş hekimi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Dil ve konuşma terapisi · Daha fazla

Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No:38, Gebze Harita

Özel İlgi Çocuk ve Fizik Tedavi Tıp Merkezi

• Gazi mahallesi yeşilırmak caddesi 1A-2A blok No:172 KEPEZ/ANTALYA, Muratpaşa Harita

LD Klinik

• Prof. Dr. Çağrı Ural

Diş hekimi, Protetik diş tedavisi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı, Samsun Harita

Protetik Diş Tedavisi Anabilim Dalı

Static Map Image