Hakkımda
Diyetisyen Fatih BIÇAKLAR 1996 yılında Bursa’nın Karacabey ilçesinde doğmuştur. İlk,orta ve lise eğitimini Karacabey’de tamamlamıştır. Stajlarını 2014...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu (Muğla, 2018)
- Karacabey Anadolu Lisesi (Bursa, 2014)
Fotoğraflar
Videolar
Diyetisyen Randevusu
Fethiye Mahallesi, Fazıl Sokak, No: 19 Saylık Plaza, Daire No: 7 (Yüksek İhtisas Hastanesi Ek Binası Karşısı), Bursa
Online Diyet
Dakiklik
Alaka
Mekan
s....r
Fatih hocamla 2 farkli zamanda calismaya basladik.ilki saniyorum 2019 yili idi digeri 2022 agustos ayi hikayeme gecmeden once paylasmak istedim.ilk online tanismamiz bir arkadasimin tavsiyesi uzerine olmustu .danisani oldum ve bu surecte 10 kg yakin kilo verdim ac kalmadan saglikli ve duzenli bir sekilde harika bir geri dönüş oldu zaten danisani olupta iyi bir noktaya gelmemek mümkün degil.fatih hocamin soylemini dinlemeyerek koruma programina gecmedim ve bunun pismanligimi yasayarak kendisini imdat diyerek aradim her zamanki naif ve saygi deger kimligi ile tabiki dedi ve hemen diyetimize basladik.cok bilincli bir doktorki her zaman tahlil sonuclarini gorerek ilerlemekten yanadir bu sebeplede diyet suresince bas agrisi halsizlik gibi seyler yaşanmıyor takviyeli olarak gittigi icin.tekrar danisani oldugumda kilom tam 10 kg fazla idi yani 76 kg ile dönüş yaptim kendisine yine saglikli listeleri guler yuzlu hos sohbeti ile gecirilen sadece 7 ayda 18 kg vererek tamamladik.devami ..
s....b
İşim dolayısıyla sürekli oturuyorum ve hareket olmadığından kilo alıyorum. Ben de kilo vermek için diyetisyene gitmeye karar verdim. Bu yuzden Fatih Bey ile birlikte çalışmaya karar verdim. Fatih Bey'in ilgili ve düzenli olması bizi tuttu ve sürekli devam ettik. Neticede de 1 ayda ideal kiloma ulaştım. Şimdi de kilomu korumak için devam etmekteyim.
m....k
Fatih Bey sayesinde sadece kilo vermedim. Bakış açımı ve zihniyetimi değiştirdi. Kendisi ile "Diyet yapmak zorundayım" olarak çıktığım yolculukta "kalori almamalıyım, o şekeri/yağı vücuduma sokmamalıyım" düşünce yapısına ulaştım.
1.5 ayda 4kg yağdan kurtuldum sayesinde. Kilo demiyorum yağ.
Kendisi çok beyfendi, anyalışlı ve hoşgörülü bir insan. Diyetisyenim olduğu için çok şanslıyım.
Benı aynalar ile barıştırdı.
gö...
Az yiyip kilo ver- spor yap . . . Evet bunlar zaten hepimizin bildiği şeyler fakat önemli olan zinciri kırıp ilk adımı atmak. Bu konuda bir profesyonelden destek almanızı öneririm Fatih Hocamız Bilgi disiplin ve anlayışı doğru harmanlayıp başarıya ulaşmadaki destekçiniz kesinlikle oluyor kendisini tercih etmenizi öneririm
fa...
Eğer aç kalmadan, strese girmeden ideal kilonuza ulaşmak istiyorsanız kesinlikle tercihiniz Fatih bey olmalı. Kişiye özel diyet listesi hazırlayarak ve son derece ilgilenerek işini hakkıyla yapıyor. Ben daha yolun başında olmama rağmen bugün aldığım sonuç beni çok mutlu etti. Çok teşekkür ediyorum.
Güleryüzlü ve gayet samimi bir şekilde görüşmemizi sağladık. Sert bir şekilde liste vermek yerine bizim günlük şartlarımıza uygun olarak liste düzenlenmesi bizi çok mutlu etti.
n ...
Bursada tek geçerim fatih hocayı okadar güzel motivasyon sağlıyor ki ve işini severek yaptığı çok belli listeleri katı değil alternatif sunuyor detayli açıklamalar hersey çok güzel tavsiye ederim
m....ç
Öncelikle ilk defa diyet yapan biri olarak Fatih beyi tanımış ve bulmuş olmaktan oldukça mutluyum.Ben 62 kilo ile diyete başladım ve şu an 55 kiloyum artık korumaya geçmiş bulunmaktayım.Fakat çok kilolu olmamama rağmen kendi çabalarimla veremediğim kilolarimdan onun sayesinde kurtuldum ve dengelemeyi öğrendim.Kendisi çok güler yüzlü ve çok ilgili bıkmadan usanmadan bizimle iletişim halinde olduğu içinde kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki tanıdım sizi Dyt.Fatih Bıçaklar
ay...ş
Diyet in 'D' si ni düşünen herkese tavsiye ederim. Fatih bey'e gelmekle en fazla ne kaybedebilirsiniz onu düşünün. En güzel kayıpları Fatih bey ile yasadım . Ac kalmadan sıkılmadan 16 kg verdim ve ben bu işi yapamam diyordum Allah razı olsun kendisinden. Şimdi daha mutluyum daha rahat hareket ediyorum ve istedıgım kıyafeti gıyebılıyorum. Güler yüzle karsılanıyorum randevular cok keyifli gecıyor. Hıc birsey olmasa bile saglıklı ve dengeli beslenmeyi ögrendım.
İlk gün acaba yapabilirmiyim diye düşünmüştüm ve başardım. Sağlıklı kilo verdim sarkma hiçbir şekilde olmadı aç kalmadım düzene girdim resmen herşey için doktoruma çok teşekkür ederim. Hedefime ulaşmamı sağladı başarabileceğime inandırdı beni ve başardım. Herkezin sağlıklı kilo vermesi için gitmesi gerekir bence. Başka doktor aramalarına gerek yok. Güler yüzlü karşılama motivasyon çok iyi. Tekrardan çok teşekkür ederim.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu (Muğla, 2018)
- Karacabey Anadolu Lisesi (Bursa, 2014)
Deneyimler
- Semi Psikoloji & Diyet Danışmanlığı (Bursa, 2018-2019)
- Diyetisyen Fatih Bıçaklar Kliniği (Bursa, 2019-Halen)
Fotoğraflar
Videolar