Genel Cerrahi
Alaeddin Keykubad Kampüsü 42075, Selçuklu • Harita
Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İstasyon Mahallesi 1. Sokak No:27, Kahramanmaraş • Harita
Özel Sular Akademi Hastanesi
Güzelyalı Mah. Ugur Mumcu Bulvari . 81148 Sok. Yalı Apt. Zemin Kat, Adana • Harita
Op. Dr. Gürhan Güngör Kliniği
Ovacık Mahallesi D-100 Karayolu Üstü Symbol AVM (Koçtaş) Yanı, Başiskele • Harita
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları), Girişimsel radyoloji · Daha fazla -
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt • Harita
İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
Yüksek alan MH Ali Çetinkaya caddesi Kınay apt 35\5 Daire : 3, Antalya • Harita
Dr Hacı Mehmet Ulusal Kliniği
Medova Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazla -
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi • Harita
Özel Hayat Hastanesi
Tunus Mahallesi No: 79/2, Ankara • Harita
Prof.Dr.Nejdet Özalp Muayenehanesi
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaMerkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli • Harita
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi, Sivas • Harita
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi
Havaalanı Bulvarı Güzeloba Mahallesi Lara Sevinç Sokak No:9, Antalya • Harita
Özel Lara Anadolu Hastanesi
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla5 Nisan Mah. Nükhet Coşkun Cad. Bağlar, Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Sırakapılar, 495. Sk. No:27, Denizli • Harita
Denizli Özel Egekent Hastanesi
Yenişehir, İşçiler Cd. No:126, İzmir • Harita
Medicana Hastanesi (İzmir)
Dünyapark Hospital
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaFırat Mah.595 Sok. No :4, Kayapınar • Harita
Dünyapark Hospital
Kızılırmak mahallesi Dumlupınar Bulvarı 9A YDA Center, Ankara • Harita
Op.Dr.Hakan BAYRİ
Emek Mahallesi Ali Nadi Ünler Bulvarı Şakir Sabri Cad. No:13, Gaziantep • Harita
Özel Gaziantep Emek Hastanesi
Özel Medibafra Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaAltınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra • Harita
Özel Medibafra Hastanesi
Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sk. No: 12 Polat Towers Kat - 1 Fulya Şişli, İstanbul • Harita
Kadir Uskuay Muayenehanesi
Hacıhalil Mah.1207.Sok. No:1/4 Matchoffice (Tatlı Kuyu Köprüsü) Hanife Benli Muayenehanesi, Kocaeli • Harita
Hanife Benli Muayenehanesi
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazlaGültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Hekimsuyu Caddesi No:26/34 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa
Mansuroğlu mahallesi, 293/1 sokak, diva plaza, no :10 , iç kapı no:12, Bayraklı • Harita
Op. Dr. Atilla Özer Muayenehanesi
Özel Metrolife Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaŞenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa • Harita
Özel Metrolife Hastanesi
Bestekar Sok. No: 78/1 Kavaklıdere, Çankaya • Harita
Kaan Karayalçın Muayenehanesi
Güneşli Mah. 507 Sk. Halide Edip Adıvar Bul. No:3, Konak • Harita
Özel Egepol Hastanesi
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi
Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:31, Pendik • Harita
Pendik Medipol Üniversitesi Hastanesi